ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ουσιαστικα αυτο που λες με κρατησε και μενα αλλα μετα ξενερωσα απιστευτα.δυστυχως μερικα anime σε πορωνουν στην αρχη και μετα κανουν κατι κοιλιες νααααα.ψαχνω κι εγω τπτ της προκοπης να δω αυτον τον καιρο αλλα εις ματην... Ριξε ενα ματι στο boogiepop phantom τοτε.
chaplin1981 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ριξε ενα ματι στο boogiepop phantom τοτε. aha..thanx φιλος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τέλειωσα και το Claymore. Όσα θετικά είχε η σειρά, άλλα τόσα αρνητικά. Μάλλον τα θετικά ήταν για εμένα λίγο περισσότερα. Tέτοιο ξενέρωμα με "τέλος" σειράς έχω να φάω από την εποχή που έβλεπα Candy Candy, που απλά έχασα τα τελευταία επισόδια και μου πήρε 20+ χρόνια για να τα δω. Πιο "στα κρύα του λουτρού" δεν με έχουν αφήσει ποτέ, αίσχος! διάβασε το manga, θα αλλάξεις γνώμη μιας και είναι ακόμα ongoing... ---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:51 ---------- Δεν ξέρω κατά πόσο έχει ειπωθεί αλλά ένα σχετικά νέο που αξίζει είναι το Bakuman. Από τον δημιουργό του Death Note. το Bakuman είναι "δύσκολο" manga...
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Genshiken φάση πρέπει να είναι το Bakuman, ε; Που αν είναι, πάει να πει ότι η Kyoko είναι κρυφο-otaku.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 το Genshiken είναι με otakus, το Bakuman είναι με mangakas
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Υποθέτω ότι οι mangaka είναι σε κάποιο βαθμό otaku, non; Θα περιμένω το άνιμε μάλλον. Ποιος δίνει πάλι λεφτά στο yeasia.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και ναι και όχι από ότι βλέπουμε στο συγκεκριμένο ε διάβασε και το manga από κάνα onemanga.com , τσάμπα είναι
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν το έριξαν αυτό; ΥΓ. Το έχω ξαναπει, δεν μπορώ να διαβάζω manga σε CRT monitor. Εδώ που τα λέμε, ούτε σε LCD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 όχι, απλά έβγαλε τα mature manga και τα κάνει mirror σε άλλο πλέον...
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αχα. Μεγάλη ταραχή έγινε πάντως κι εγώ έμεινα με τον απόηχο. Λοιπόν: Ψάχνω κάτι με 400+ επεισόδια και ακόμα ongoing για να πάρει τη θέση του Detective Conan που είμαι σχεδόν up-to-date. Και όχι την γνωστή τριάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Hajime No Ippo, σχεδόν 900 και ongoing! αν μιλας για anime δύσκολα τα πράγματα
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Hajime No Ippo, σχεδόν 900 και ongoing! αν μιλας για anime δύσκολα τα πράγματα Μπα, δεν με τραβά το Hajime no Ippo.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και σε τραβά το Detective Conan? ffs Vagabond? τα σπάει άσχημα...
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Θέλεις debate για το DC; Growing up in the late 16th century Sengoku era Japan, Shinmen Takezo is shunned by the local villagers as a devil child due to his wild and violent nature. Running away from home [...]ighters.[/QUOTE] Ενδιαφέρον. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Αντέ πάλι το χαζοscript.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα