Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Dragon Ball Super Αυτό ήταν proper Z episode, ολόκληρο για μια μεταμόρφωση.
staberas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ghost in the shell movie + stand alone complex Steins;Gate (η οπως εγω το λεω stanisi;gate ) Fate/Stay Night και προσφατα Shougenki no Soma kai to GATE manga (to anime το botcharane)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_9xwMq4Pwf8 https://www.youtube.com/watch?v=AbkXM3l-OOM Επιτέλους θα κατεβάσω πάλι anime... 1
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάχνωντας για καποιο anime να γεμίσει λίγο η μέρα μου βρήκα ενα μου φαίνεται καλό Arslan Senki , το έχει δει κανένας να μας πει καμια γνώμη
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Dragon Ball Super Αυτό ήταν proper Z episode, ολόκληρο για μια μεταμόρφωση. Όντως. Πάντως είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί η σειρά στην συνέχεια, καθώς όπως φαίνεται, σε 2-3 επεισόδια το πολύ εξαντλείται το γνωστό story από battle of gods.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Θεωρητικά θα έχει ενδιάμεσο "filler" και μετά Resurrection of F. Γεγονός πάντως ότι δεν με εμπνέει πολύ...
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θεωρητικά θα έχει ενδιάμεσο "filler" και μετά Resurrection of F. Γεγονός πάντως ότι δεν με εμπνέει πολύ... Α καλά... αν έχει resurrection of F μόνο νέα σειρά δεν το λές..... πάντως κάτι καταλαβαίνεις αν δεις στο Intro που φαίνεται ο goku και ο vegeta να παλεύουν με κάτι τυπάδες σαν να μοιάζουν από στρατό saiyans.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Α, και τον "χοντρό" Beerus. Άρα θα έχει πράγμα, αλλά από ποιότητα...who knows.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μιλαμε για αυτο γιατι εχει προς το παρον σταματησει και το Manga και το Anime.... Τι εννοείς; Οτι το anime των 148 επεισοδίων δεν το τελειώνει;
omghi2u Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 yep... εχει αφησει πολλα πραγματα στην μεση... αλλα ο τυπας (togashi) ειναι τεμπελακος και οπως λενε και στο χωριο... παρακαλετο μνι , ξινο γμσι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 One Punch Man episode 1 Είχα ξεχάσει τις πρώτες "μάχες".
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 yep... εχει αφησει πολλα πραγματα στην μεση... αλλα ο τυπας (togashi) ειναι τεμπελακος και οπως λενε και στο χωριο... παρακαλετο μνι , ξινο γμσι. Με χάλασες πολύ άσχημα τώρα. Είχα την εντύπωση ότι τα 148 επεισόδια ήταν αρχή και τέλος. Βάση αυτού που είπες τώρα νιώθω ότι πρέπει να μην το δω...δεν ξέρω...θα προσπαθήσω να το παρατήσω για λίγο καιρό να δω πως θα το πάρω.
omghi2u Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω πως θα το παρεις εσυ. Με αλλα παιδια που κανω κουβεντα λενε οτι μπορουν να το θεωρησουν οτι τελειωσε το ανιμε εκει και τελος. Εγω δεν μπορω να το δεχτω. Πιστευω οτι εχουν μεινει πραγματα στην μεση και αλλα πραγματα που δεν μας εχει δειξει και ΘΕΛΩ η πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα δω. Στο λεω ομως... ΜΗΝ το παρατησεις. αξιζει και το τελευταιο δευτερολεπτο, αρρωστησα και εγω οταν το επιασα. βεβαια ημουν αεργος τοτε και παιζει να τα ειδα ολα σε 5 μερες
Pankar95 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Με χάλασες πολύ άσχημα τώρα. Είχα την εντύπωση ότι τα 148 επεισόδια ήταν αρχή και τέλος. Βάση αυτού που είπες τώρα νιώθω ότι πρέπει να μην το δω...δεν ξέρω...θα προσπαθήσω να το παρατήσω για λίγο καιρό να δω πως θα το πάρω. To ΗxH είναι απ' τα καλύτερα άνιμε που υπάρχουν. Σε καμία περίπτωση μην το παρατήσεις, θα κάνεις μεγάλο λάθος Το τελευταίο επισόδειο λειτουργεί μια χαρά και σαν τέλος της σειράς. Το μάνγκα του νομίζω συνεχίζει απο εκεί και ίσως κάποτε συνεχιστεί και η σειρά αλλά μην περιμένεις μέχρι τότε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα