revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 σιγα μην λεει και "μακαροναδα * infinity" Λάμψη No2
Arikado Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Afro Samurai.Μολις τελειωσα το anime και παω για την ταινια. Απλα total RESPECT ! ! ! ! ! ! !
Rayven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αγαπημενα (οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα) rurouni kenshin (samurai x) bleach death note future diary honorable mention: kabamaru 1
InfernoN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λάμψη No2 ενας eren θα ηταν χρησιμος για την Ελλαδα (οπου titans βαλε πολιτικους) = Profit 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Είναι...ιδιαίτερο το FLCL. Σημερινή Χλωρίνη κλασσικοί ρυθμοί χελώνας (και αυτοί οι τίτλοι...) επίσης είχα ξεχάσει πόσο nightmare fuel είναι το Bankai μωρό. 3
Prospector8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Βλέπεις κανεις το Overlord? Μεχρι στιγμής τι λεει? Another meh?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ξεκίνησα και το Noragami, φάση έχει, αλλά οκ, το στήσιμο γνωστό.
omghi2u Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ωραιο το Overlord , δεν ντρεπεται καθολου στις gore σκηνες. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Βλέπεις κανεις το Overlord? Μεχρι στιγμής τι λεει? Another meh? Πολυ καλο το Overlord απλα προχωραει με σχετικα αργους ρυθμους. Ασε που ο κεντρικος χαρακτηρας παιζεις να εχει τους παντες και τα παντα μεσα στον κοσμο .
nickarmy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 πολύ ωραιο το overlord (εμ αφού μονο αυτό βλέπω απο τα καλοκαιρινά..) το FLCL οντως περίεργο , εμένα μου άρεσε αρκετά ! 1
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγω λογω και της δουλειας και μεχρι να αρχισουν και απο τον Οκτωβριο και μετα οι πιο γνωστες σειρες/συνεχειες αυτα που παρακολουθω αυτο το διαστημα ειναι Δευτερα Jitsu wa Watashi Akagami No Shirayuki To Love Ru Darkness Τριτη Monster Musume Overlord Τεταρτη και Πεμπτη η απολυτη βαρεμαρα Παρασκευη Gate Ushio To Tora Prison School Σαββατο Fairy Tail(ή Fail Tail οπως το λω ) Shimoneta Charlotte Κυριακη Rokka No Yuusha World Trigger God Eater Gangsta Το Dragonball το εχω αφησει για τωρα και μαλλον θα το ξεκινησω απο Σεπτεμβριο Ισως ξεκινησω το Kuusen Madoushi και Gakku Gurashi αν λενε καθολου. Βεβαια αρκετα απο τα παραπανω ειναι ψιλο οτι να ναι αλλα εχε χαρει που ειναι τετοιος ο μηνας και δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες απο πιο γνωστα τυπου Tokyo Ghoul,Attack On Titan κλπ . Οσο για το One Piece διαβαζω μονο το manga και το Anime θα το ξαναξεκινησω απο το Gear 4th και μετα 1
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγω λογω και της δουλειας και μεχρι να αρχισουν και απο τον Οκτωβριο και μετα οι πιο γνωστες σειρες/συνεχειες αυτα που παρακολουθω αυτο το διαστημα ειναι Δευτερα Jitsu wa Watashi Akagami No Shirayuki To Love Ru Darkness Τριτη Monster Musume Overlord Τεταρτη και Πεμπτη η απολυτη βαρεμαρα Παρασκευη Gate Ushio To Tora Prison School Σαββατο Fairy Tail(ή Fail Tail οπως το λω ) Shimoneta Charlotte Κυριακη Rokka No Yuusha World Trigger God Eater Gangsta Το Dragonball το εχω αφησει για τωρα και μαλλον θα το ξεκινησω απο Σεπτεμβριο Ισως ξεκινησω το Kuusen Madoushi και Gakku Gurashi αν λενε καθολου. Βεβαια αρκετα απο τα παραπανω ειναι ψιλο οτι να ναι αλλα εχε χαρει που ειναι τετοιος ο μηνας και δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες απο πιο γνωστα τυπου Tokyo Ghoul,Attack On Titan κλπ . Οσο για το One Piece διαβαζω μονο το manga και το Anime θα το ξαναξεκινησω απο το Gear 4th και μετα Φαντασου να μην δουλευες... =] 5
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά στο naruto αν είδατε το preview, ο madara αποκτάει γυναικεία μορφή και μετατρέπεται σαν εκείνη την kaguya otsutsuki που είχαμε δει ή εγώ κατάλαβα κάτι λάθος. Ωραία φάση αυτό με τα shadow clones του madara που δεν τα βλέπουνε όλοι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ε...nope. Η Kaguya είναι ξεχωριστός χαρακτήρας. (και την έκαναν πολύ eeeevil looking στο preview) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα