Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 @Nickarmy κλασσικά
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τέλειωσα και εγώ το parasite. Ξεκίνησε πολύ δυνατά και με μπόλικο ενδιαφέρον αλλά για τα δικά μου δεδομένα έμεινε πολύ στην επιφάνεια. Οι χαρακτήρες επίσης δεν εξελίχτηκαν όσο θα ήθελα και οι περισσότεροι έμειναν στάσιμοι από την αρχή που μας τους παρουσίασαν. Από την άλλη, δυο χαρακτήρες ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντες (ο sirial killer και η δασκάλα/καθηγήτρια) και οι μοναδικοί που έδωσαν λίγο spice στο να δούμε λίγο development. Η ιστορία δεν ήταν κακή αλλά η εκτέλεση της έμεινε στάσιμη. Μέχρι και τη μέση περίπου είμαστε καλά και μετά κάνουμε μια αρκετά μεγάλη βουτιά σε ότι αφορά το ενδιαφέρον. Από τεχνικής άποψης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, η μουσική έπρεπε να είναι πολύ περισσότερο δυναμική και με μεγαλύτερη ποικιλία από τα "γνωστά" δυο μουσικά θέματα που τα ανακύκλωναν παντού σε όλα. Γενικά είναι σε αποδεκτό επίπεδο. Για τα δικά μου δεδομένα λοιπόν το συγκεκριμένο του βάζω ένα 6/10 καθώς μου φαίνεται λίγο καλύτερα από την μετριότητα/αδιαφορία. Τώρα έχω στη σειρά της λίστας να δω. - Akatsuki no yoma - Zetsuen no tempest - Infinite Ryvius Ιδέα δεν έχω τι θα βρω στα παραπάνω. Ελπίζω σε καμιά καλή έκπληξη.
omghi2u Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το Zetsuen no tempest που το ειχα δει με αφησε απολυτα ικανοποιημενο. Λογικα θα σου αρεσει. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τέλειωσα και εγώ το parasite. Ξεκίνησε πολύ δυνατά και με μπόλικο ενδιαφέρον αλλά για τα δικά μου δεδομένα έμεινε πολύ στην επιφάνεια. Οι χαρακτήρες επίσης δεν εξελίχτηκαν όσο θα ήθελα και οι περισσότεροι έμειναν στάσιμοι από την αρχή που μας τους παρουσίασαν. Από την άλλη, δυο χαρακτήρες ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντες (ο sirial killer και η δασκάλα/καθηγήτρια) και οι μοναδικοί που έδωσαν λίγο spice στο να δούμε λίγο development. Η ιστορία δεν ήταν κακή αλλά η εκτέλεση της έμεινε στάσιμη. Μέχρι και τη μέση περίπου είμαστε καλά και μετά κάνουμε μια αρκετά μεγάλη βουτιά σε ότι αφορά το ενδιαφέρον. Από τεχνικής άποψης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, η μουσική έπρεπε να είναι πολύ περισσότερο δυναμική και με μεγαλύτερη ποικιλία από τα "γνωστά" δυο μουσικά θέματα που τα ανακύκλωναν παντού σε όλα. Γενικά είναι σε αποδεκτό επίπεδο. Για τα δικά μου δεδομένα λοιπόν το συγκεκριμένο του βάζω ένα 6/10 καθώς μου φαίνεται λίγο καλύτερα από την μετριότητα/αδιαφορία. Τώρα έχω στη σειρά της λίστας να δω. - Akatsuki no yoma - Zetsuen no tempest - Infinite Ryvius Ιδέα δεν έχω τι θα βρω στα παραπάνω. Ελπίζω σε καμιά καλή έκπληξη. Το δεύτερο, χαλαρά. Shakespeare, από Ιάπωνeς, είναι αυτός...
nickarmy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 @Nickarmy κλασσικά τι καμένο , πτ γιατι η kongo χωρις το το B είναι τόσο αδύναμη ... (ευτυχώς σελίγο θα την αναβαθμίσω )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 τι καμένο , πτ γιατι η kongo χωρις το το B είναι τόσο αδύναμη ... (ευτυχώς σελίγο θα την αναβαθμίσω ) Για WoWs λέμε; Kongo rules. Είναι βασικά το πρώτο σωστό ΒΒ που παίρνεις από IJN.
nickarmy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 μπα και το myogi θεωρώ πολύ καλό ... δωσε nick name
evabb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 περι της ταινιας AOT http://en.rocketnews24.com/2015/07/24/live-action-attack-on-titan-talks-changes-from-anime-including-one-demanded-by-the-creator/
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 εχει δει κανεις το Avatar The last airbender? Μολις τελειωσα την πρωτη σεζον και μεχρι τωρα ειναι πολυ καλο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Naruto Shippuuden 420 Φάε ξύλο Madara. Και άντε επιτέλους Sage of the Six Paths / Kaguya story Εγώ προσωπικά Avatar και άλλα anime-like αμερικάνικα, δεν τα θεωρώ anime. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Είναι το πιο κοντινό θρεντ να το βάλω :-P
evabb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγώ προσωπικά Avatar και άλλα anime-like αμερικάνικα, δεν τα θεωρώ anime. ετσιιιιι ετσιιιι, πιστος στο ειδος. κι εγω τα σνομπαρω
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Cartoon ειναι παιδες. In other news Παιζει κανά καλο seinen αυτη την περίοδο; Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα