Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο βλέπω αυτόν το Gilgamesh τόσο σκεφτομαι οτι Πιο overpowered χαρακτήρας με σπαθί δεν παιζει να υπαρχει

#ub8w

Επίσης

Αυτη την σεζόν ανοίγω τον media player μια φορά την εβδομαδα, στην καλοκαιρινή σεζόν με βλέπω να του βάζω σεμεδακι πάνω...

=]

Δημοσ.

Όσο βλέπω αυτόν το Gilgamesh τόσο σκεφτομαι οτι Πιο overpowered χαρακτήρας με σπαθί δεν παιζει να υπαρχει

#ub8w

Επίσης

Αυτη την σεζόν ανοίγω τον media player μια φορά την εβδομαδα, στην καλοκαιρινή σεζόν με βλέπω να του βάζω σεμεδακι πάνω...

=]

mm ναι υπερβολικά ίσως ..

ακόμα υπάρχει sidonia , το χταπόδι χχα , one piece 

το μόνο καλό είναι οτι βλέπω votoms που δύσκολα θα το ξεκίναγα ..

• Like 1
Δημοσ.

owari no seraph 11

απλά EKwH0.jpg

Είπαμε αυτό και μετά to danmachi αυτή την season. :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες είναι από σήμερα  το μάνγκα One Piece, ως το κόμικ ενός και μόνο δημιουργού που έχει εκδοθεί στο μεγαλύτερο αριθμό αντιτύπων μέχρι σήμερα.

Το One Piece είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μάνγκα (ιαπωνικά κόμικς) παγκοσμίως, δημιουργός του οποίου είναι ο Eiichiro Oda (γεν. 1975).

Όπως ανακοίνωσε η εκδοτική εταιρεία Shueisha, από το 1997 που ξεκίνησε η σειρά, μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους είχε εκδώσει 320.866.000 αντίτυπα.

Το πιστοποιητικό Γκίνες παρέλαβε σήμερα στο Τόκιο για λογαριασμό του Oda, o εκδότης του Weekly Shonen Jump, Yoshihisa Heishi. Ο Eiichiro Oda με γραπτή του ανακοίνωση ευχαρίστησε για το βραβείο δηλώνοντας ότι «τα μάνγκα είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάει κανείς την ώρα του, όμως όταν λαμβάνω γράμματα που μου λένε ότι μέσω του One Piece έκαναν φιλίες, ή βρήκαν το ταίρι τους, είμαι πραγματικά χαρούμενος και νοιώθω ότι αυτός ο αριθμός ρεκόρ των αντιτύπων μπορεί να φέρει κοντά τον ίδιο αριθμό ανθρώπων…».

http://www.greecejapan.com/guiness-record-one-piece/

• Like 1
Δημοσ.

By the way, η Eva θα φταίει αν παχύνω, γιατί με έβαλε να δω (ακόμα δεν έχω πάει στο anime, διαβάζω το manga) το Shokugeki no Soma και όλο πεινάω... :P

"αφου το βλεπουν 2 ατομα, it cant be that bad"

κατεβαζω το τελευταιο που υπήρχε και βλεπω αυτο

vSdJtzn.png

umm, guys?

Δημοσ.

οταν τελειωνω ενα anime μονο εγω ειμαι που παθαινω μια mini καταθλιψη? αμα ειναι να το κοιταξω, νιωθω λες και χανω μια παρεα or something

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...