Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Χμμμ άρα προβλέπω μετά το τέλος του anime θα αρχίσουν να προβάλλονται και της επόμενης σειράς.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όσο βλέπω αυτόν το Gilgamesh τόσο σκεφτομαι οτι Πιο overpowered χαρακτήρας με σπαθί δεν παιζει να υπαρχει #ub8w Επίσης Αυτη την σεζόν ανοίγω τον media player μια φορά την εβδομαδα, στην καλοκαιρινή σεζόν με βλέπω να του βάζω σεμεδακι πάνω... =]
nickarmy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όσο βλέπω αυτόν το Gilgamesh τόσο σκεφτομαι οτι Πιο overpowered χαρακτήρας με σπαθί δεν παιζει να υπαρχει #ub8w Επίσης Αυτη την σεζόν ανοίγω τον media player μια φορά την εβδομαδα, στην καλοκαιρινή σεζόν με βλέπω να του βάζω σεμεδακι πάνω... =] mm ναι υπερβολικά ίσως .. ακόμα υπάρχει sidonia , το χταπόδι χχα , one piece το μόνο καλό είναι οτι βλέπω votoms που δύσκολα θα το ξεκίναγα .. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Με τα breaks που κάνε το One Piece, θα το φτάσει το Bleach σε chapters...
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 owari no seraph 11 απλά Είπαμε αυτό και μετά to danmachi αυτή την season. 1
nickarmy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες είναι από σήμερα το μάνγκα One Piece, ως το κόμικ ενός και μόνο δημιουργού που έχει εκδοθεί στο μεγαλύτερο αριθμό αντιτύπων μέχρι σήμερα. Το One Piece είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μάνγκα (ιαπωνικά κόμικς) παγκοσμίως, δημιουργός του οποίου είναι ο Eiichiro Oda (γεν. 1975). Όπως ανακοίνωσε η εκδοτική εταιρεία Shueisha, από το 1997 που ξεκίνησε η σειρά, μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους είχε εκδώσει 320.866.000 αντίτυπα. Το πιστοποιητικό Γκίνες παρέλαβε σήμερα στο Τόκιο για λογαριασμό του Oda, o εκδότης του Weekly Shonen Jump, Yoshihisa Heishi. Ο Eiichiro Oda με γραπτή του ανακοίνωση ευχαρίστησε για το βραβείο δηλώνοντας ότι «τα μάνγκα είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάει κανείς την ώρα του, όμως όταν λαμβάνω γράμματα που μου λένε ότι μέσω του One Piece έκαναν φιλίες, ή βρήκαν το ταίρι τους, είμαι πραγματικά χαρούμενος και νοιώθω ότι αυτός ο αριθμός ρεκόρ των αντιτύπων μπορεί να φέρει κοντά τον ίδιο αριθμό ανθρώπων…». http://www.greecejapan.com/guiness-record-one-piece/ 1
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 By the way, η Eva θα φταίει αν παχύνω, γιατί με έβαλε να δω (ακόμα δεν έχω πάει στο anime, διαβάζω το manga) το Shokugeki no Soma και όλο πεινάω... "αφου το βλεπουν 2 ατομα, it cant be that bad" κατεβαζω το τελευταιο που υπήρχε και βλεπω αυτο umm, guys?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 "αφου το βλεπουν 2 ατομα, it cant be that bad" κατεβαζω το τελευταιο που υπήρχε και βλεπω αυτο umm, guys? No context for the win? 1
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 No context for the win? προσπαθω να ξεπερασω το σοκ και τα σχετικα 1
evabb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 προσπαθω να ξεπερασω το σοκ και τα σχετικα χανεις το δασος. https://www.youtube.com/watch?v=bfJJRIUOWkA 1
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 χανεις το δασος. https://www.youtube.com/watch?v=bfJJRIUOWkA Foodgasm? σοβαρά τωρα;
Jerok Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 οταν τελειωνω ενα anime μονο εγω ειμαι που παθαινω μια mini καταθλιψη? αμα ειναι να το κοιταξω, νιωθω λες και χανω μια παρεα or something 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα