InfernoN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 hunter απλα μερικα anime εχουν καλο potential και τελικα κατι δεν βγαινει σωστα. εχω την εντυπωση οτι αν το anime συνεχιζε με troupe hisoka και ισως κατι πιο normal απο τα ants θα ηταν καλυτερο. το troupe-kurapika arc ηταν φοβερο για παραδειγμα και αυτο με κρατησε, και greed island+εξεταση hunter ικανοποιητικα. anyways
Pankar95 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το ant arc στην αρχή μου φαινόταν για furry-fest να πω την αλήθεια μέχρι την γέννηση των Royal Guards, μετά είναι που έγινε γαμάτο , αλλά τελικώς δεν με απογοήτευσε καθόλου. Στα αρνητικά μόνο η αφήγηση που σε αρκετά επισόδεια μπορεί να την βαριώσουν. Πάλι όμως μπορώ να πω ότι μου άρεσε σχεδόν όσο το αρκ με τις μονομαχίες στον πύργο και αυτό με τις spiders που είναι τα αγαπημένα μου. Το greed island πάλι δεν μου άρεσε και τόσο.
InfernoN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 η αφηγηση δεν ηταν κακη, αλλα ηταν υπερβολικη για τα δικα μου γουστα, χασανε χρονο τα fights και πηγανε στην αφηγηση δεν ξερω τι φαση, απλα το anime ειναι περισσοτερο adventure πιστευω, αλλα και παλι αν εκανε περισσοτερο focus στα spiders και ισως ενα arc που να κυνηγαγανε κατι μαζι με τον gon, ισως να ηταν καλυτερο. Επίσης ήθελα περισσότερο zoldyck family και hisoka , anyways ωραιο anime περασε ευχαριστα η ωρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μικρή πρόοδος στο νέο chapter του SNK... 1
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 το ant arc με ψιλο απογοητευσε, περισσοτερα λογια + αφηγηση παρα ξυλο, κοντεψε να ξεπερασει τα "κουραστικα σημεια" του one piece Δεν το κατάλαβες το arc καθόλου http://wrongeverytime.com/2014/08/04/imperfect-beings-hunter-x-hunter-and-the-chimera-ant/ 1
InfernoN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν το κατάλαβες το arc καθόλου http://wrongeverytime.com/2014/08/04/imperfect-beings-hunter-x-hunter-and-the-chimera-ant/ nah, το καταλαβα μια χαρα, απλα ηθελα περισσοτερη δραση και λιγοτερη αφηγηση. παρε παραδειγμα δρασης το "inner arc" των zoldyck με την alluka, το οποιο μου αρεσε αρκετα. συμπερασμα, ειναι γουστα αυτα p.s προφανως θα προτιμουσα comeback chrollo και troupe απτο ant arc. 100% αλλα γουστα x2
Alastor192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Attack on Titan Code Geass Death Note Fullmetal Alchemist:Brotherhood Ergo Porxy Texhnolyze Κορυφαιες στιγμες των ανιμε τα παραπανω 1
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Attack on Titan Code Geass Death Note Fullmetal Alchemist:Brotherhood Ergo Porxy Texhnolyze Κορυφαιες στιγμες των ανιμε τα παραπανω no 1
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 μονο Ninja slayer & kekkai sensen βλεπω. Δεν εχει τπτ
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το συνεχισα και εγω το Kekkai αφου το ειχα αφησει απο το πρωτο επεισοδιο οταν ειχε πρωτοβγει,αλλα ρε γμτ πραγματικα η ιστορια του ειναι ψιλο οτι να ναι . 1
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 μικρή πρόοδος στο νέο chapter του SNK... καιρος ηταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα