Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζω τι θα επαθες σε αυτη την σκηνη

hunter x hunter το σποιλερ του αιωνα

Ημουν στο στρατο οταν βγηκε το επεισοδιο,ειχα εξοδο και πηγα και το ειδα σε ενα Internet cafe.Οταν γυρισα μετα πισω στην μοναδα και ειπα σε ενα αλλο παιδι που βλεπαμε anime για το επεισοδιο αυτο ειχε μεινει και αυτος με το στομα ανοιχτο. :D

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω να δω τίποτα ! έλεος και καλοκαίρι έρχεται μόνο με λίγες ταινίες  , έχετε καμιά ιδέα απο παλιά κάτι που να μου έχει ξεφύγει 

http://myanimelist.net/animelist/nickarmy

(θυμήθηκα έχω ξεχάσει να τελειώσω το votoms )

Επεξ/σία από nickarmy
Δημοσ.

http://myanimelist.net/anime/1536/Busou_Renkin

accel world, afro samurai, ao no exorcist, basilisk, black bullet, black lagoon, cowboy bepop, casshern sins, darker than black, denpa teki na kanojo, ga-rei:zero, gungrave, great teacher onizuka, hunter x hunter 2011, jyu oh sei, kaichou wa maid-sama, kara no kyoukai (7 ταινιες), kuroshitsuji, kurozuka, level e, nabari no ou, nanatsu no taizai, noragami, phantom: requiem for the phantom, samurai champloo, seirei no moribito, shiki, shinsekai yori, speed grapher, tatakau shisho: the book of bantorra, texhnolyze, towa no quon (6 ταινιες), trigun, trinity blood, utawarerumono, vampire hunter D (ταινια) , wolf's rain, yahari ore no seishun love comedy wa machigatteiru & zetsuen no tempest.

ριξε μια ματια σε αυτα μεσω mal μηπως σε ενδιαφερει κανενα , καλη τυχη :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Naruto Gaiden Ch 6

Μπερδεύτηκα με όλα αυτά που έγιναν.

Ο Shin Uchiha jr. πώς χτυπήθηκε αφού έκαναν το teleportation;

Kishimoto, τέλειωνε με το "ποια είναι η μαμά μου" drama, μην το κόβεις συνέχεια, γ_μώτο. -_-

• Like 1
Δημοσ.

Naruto Gaiden Ch 6

Μπερδεύτηκα με όλα αυτά που έγιναν.

Ο Shin Uchiha jr. πώς χτυπήθηκε αφού έκαναν το teleportation;

Kishimoto, τέλειωνε με το "ποια είναι η μαμά μου" drama, μην το κόβεις συνέχεια, γ_μώτο. -_-

εγω παλι δεν καταλαβα απολυτως τπτ. ετσι απλα

• Like 1
Δημοσ.

Το 1/2 του χθεσινού naruto καλό, το υπόλοιπο 1/2 καθώς και στο επόμενο επεισόδιο πάλι θα χάσουμε τον χρόνο μας με τα νεανικά χρόνια των Obito, Kakashi, Rin και του Team Minato.

οποιος εχει κανενα νεο για το Dragonball super link κτλ ας πει τπτ

Λες για κάτι επεισόδια που έλεγαν οτι θα κυκλοφορήσουν για το db ?

Δημοσ.

Λες για κάτι επεισόδια που έλεγαν οτι θα κυκλοφορήσουν για το db ?

Δεν λέγανε....θα τα βγάλουνε...

http://comicbook.com/2015/06/04/dragon-ball-super-anime-to-debut-on-july-5/

5 Ιουλίου αρχίζει.

Δημοσ.

Άντε ωραία! Λογικά θα παίζονται εβδομαδιαία επεισόδια και θα τα βλέπουμε από κανένα site.

Εν το μεταξύ ακόμα δεν μπόρεσα να βρώ το resurrection of F.....

Δημοσ.

Το 1/2 του χθεσινού naruto καλό, το υπόλοιπο 1/2 καθώς και στο επόμενο επεισόδιο πάλι θα χάσουμε τον χρόνο μας με τα νεανικά χρόνια των Obito, Kakashi, Rin και του Team Minato.

εμένα μου αρέσουν

Δημοσ.

Ημουν στο στρατο οταν βγηκε το επεισοδιο,ειχα εξοδο και πηγα και το ειδα σε ενα Internet cafe.Οταν γυρισα μετα πισω στην μοναδα και ειπα σε ενα αλλο παιδι που βλεπαμε anime για το επεισοδιο αυτο ειχε μεινει και αυτος με το στομα ανοιχτο. :D

το ant arc με ψιλο απογοητευσε, περισσοτερα λογια + αφηγηση παρα ξυλο, κοντεψε να ξεπερασει τα "κουραστικα σημεια" του one piece

Δημοσ.

το ant arc με ψιλο απογοητευσε, περισσοτερα λογια + αφηγηση παρα ξυλο, κοντεψε να ξεπερασει τα "κουραστικα σημεια" του one piece

Δεν διαφωνω εγω για το συγκεκριμενο επεισοδιο μιλαγα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...