evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 εγω παντως μολις τελειωσα το terror in resonance κι ειμαι ζεεεεεν.... απο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει 2
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 vampire hunter d bloodlust ergo proxy hellsing death note escaflowne berserk τα ειχα δει πριν χρονια δεν ετυχε να δω ξανα κατι
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τα Anime που προσπαθω να παρακολουθω αυτο τον καιρο ειναι τα World Trigger Gunslinger Stratos Owari No Seraph Highschool DxD Triage Nanatsu No Taizai τελειωσε δυστηχως η 1η Season Nisekoi Fairy Tail Dungeon Ni Deai Και ισως ξεχναω και κανα 2 ακομα Αργοτερα προς το καλοκαιρι θελω να ξεκινησω και Fate/Stay ή αν εχει βγει και κανενα αλλο απο τα καινουργια ή συνεχεια Ειδα και το Kekkai που αναφερθηκε πιο πισω αλλα το ξεχασα απο τα υπολοιπα παραπανω που βλεπω Αντε να βγει καποια στιγμη και νεο Magi που μου αρεσε αρκετα(το ειδα το πασχα). Ψιλο αχταρμας βεβαια τα παραπανω αλλα προσπαθω να εχω μια ποικιλια,να μην βλεπω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια Οσο για το One Piece το εχω σταματησει εδω και καιρο το Anime,και διαβαζω μονο το Manga περιμενοντας να τελειωσει επιτελους το σκηνικο με τον Donflamingo που νομιζω οτι το εχουν τραβηξει αρκετα,για να δειξουν και το νεο Gear του Luffy(απο το νεο Gear και μετα θα ξαναξεκινησω και το Anime). Οσο για Bleach το εχω παρατησει απο παλια οταν τελειωσανε με τον Aizen
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ^^3ο και τελευταίο βλέπω...τελικά πάτος η season. Δοκίμασε και το Plastic memories δεν είναι τόσο κακό
Κάβουρας Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 http://www.reddit.com/r/anime/wiki/seriesfaq-fateΚαλύτερα να ξεκινήσει κάποιος απο το Unlimited waifu works. To fate zero κάνει μεγάλο σποιλ τη σχέση της Σάκουρα με τη Ριν, τον Κοτομίνε και την Σέιμπερ. Αν δεν θες να χάσεις το suspense απο το άνιμε καλύτερα να τα δεις με την προτινόμενη σειρα. Εχω παίξει το νοβελ και ξέρω :ρ Λοιπόν είμαι στο τεταρτο επισόδειο απο το Waifu works, ωραιο ανιμέσιον. Τώρα από ότι διαβάζω στο /α/ υπάρχει πιθανότητα τα επομενα επισόδεια να είναι επικα. Μαλλόν επεκτήνουν την σχέση Κιρει-Lancer Μπορεί να παιχτεί και η σκηνη του βιασμού Να τελειώσει η σείρα και όταν βγει το bd αν το νέο x265 είναι καλό μπορεί να κάνω κανα ριλις εγώ.
silmarien Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μπορεί να παιχτεί και η σκηνη του βιασμού Γουατ? Λινκ μι πληζ.
Eru Iluvatar Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Οσο για το One Piece το εχω σταματησει εδω και καιρο το Anime,και διαβαζω μονο το Manga περιμενοντας να τελειωσει επιτελους το σκηνικο με τον Donflamingo που νομιζω οτι το εχουν τραβηξει αρκετα,για να δειξουν και το νεο Gear του Luffy(απο το νεο Gear και μετα θα ξαναξεκινησω και το Anime). Βγήκε το Gear 4 "Bound-man"! Πολύ χαλάστηκα.
Κάβουρας Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μια απόπειρα ήταν που στην σενσορεντ εκδοση του νοβελ δεν την έδειξε καν. Στο Χεβεν Φιλ δείχνει κατι παρόμιο αλλα στην σενσορεντ έκδοση δείχνει αγριο ξυλοδαρμο καθως η σκηνη αυτη είναι βασικη για την εξελιξη της πλοκης.
Tenshi Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ξαναείδα Macademi Wasshoi μετά απο πολλά χρόνια...χαχ...δι ράντομνες
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μια απόπειρα ήταν που στην σενσορεντ εκδοση του νοβελ δεν την έδειξε καν. Στο Χεβεν Φιλ δείχνει κατι παρόμιο αλλα στην σενσορεντ έκδοση δείχνει αγριο ξυλοδαρμο καθως η σκηνη αυτη είναι βασικη για την εξελιξη της πλοκης. Για ποιο νοβελ μιλάμε;
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Διάβασα το kimi no knife και μπορω να πω οτι ηταν καλουτσικο.
nickarmy Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Frozen: LOVE IS AN OPEN DOOOOOOOOORRR Anime: NO! STFU! LOVE IS WAAAAARRRRRRR 1
Κάβουρας Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Για το παιχνιδι μιλαω. Βισουαλ νοβελ είναι και έχει αγγλικο πατς. Ρε παιδια 400 δολλαρια 5 μπλου ρει δισκοι για τη σειρά νεφρα θέλουν οι γιαπωνέζοι. Να θες να στηρίξεις το ανιμε και να μη μπορεις. Tragic. Και μετά λένε πως ο θείος ειναι κακος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα