Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NaClO (χλωρινη ντε)

ενταξει αφου εχει Aizen και Grimjow δεν θελω κατι αλλο εγω

evabb <3 έβλεπα event σε παραλία με corgi και σε σκεπτόμουν, χαχα. Στο δια ταύτα: 

Περιμέναμε εμφάνιση του Grimmjow πολύ καιρό. Σε κάποια φάση ο ichigo που μιλούσε με μοναδική video call ( :P) με τον Urahara άρχισε να φωνάζει γιατί είναι αυτός μαζί σου! Ήταν προφανές ποιος ήταν και τώρα επιβεβαιώθηκε.

Πάντως αυτό με το reunion παίζει και κάπου έχει καταντήσει One Piece.  -_-

Εγώ πάντως βλέπω InuYasha. Κάπως cult και μου αρέσει. :P  

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

evabb <3 έβλεπα event σε παραλία με corgi και σε σκεπτόμουν, χαχα. Στο δια ταύτα: 

Περιμέναμε εμφάνιση του Grimmjow πολύ καιρό. Σε κάποια φάση ο ichigo που μιλούσε με μοναδική video call ( :P) με τον Urahara άρχισε να φωνάζει γιατί είναι αυτός μαζί σου! Ήταν προφανές ποιος ήταν και τώρα επιβεβαιώθηκε.

Πάντως αυτό με το reunion παίζει και κάπου έχει καταντήσει One Piece.  -_-

Εγώ πάντως βλέπω InuYasha. Κάπως cult και μου αρέσει. :P  

εγω δεν το ειχα ψιλιαστει για να σου πω την αληθεια

εισαι στην γη της επαγγελιας, στην χωρα των corgi τι αλλο να θες.

επισης Inuyasha ειναι love ρε συυυ. δεν ξερεις αν ειναι shounen η shoujo τους πιανει ολους. θελω να κανω καποια στιγμη cosplay Inuyasha και να εντυνα τον αντρα μου Seshomaru αλλα μαλλον ζηταω πολλα.

Δημοσ.

εγω δεν το ειχα ψιλιαστει για να σου πω την αληθεια

εισαι στην γη της επαγγελιας, στην χωρα των corgi τι αλλο να θες.

επισης Inuyasha ειναι love ρε συυυ. δεν ξερεις αν ειναι shounen η shoujo τους πιανει ολους. θελω να κανω καποια στιγμη cosplay Inuyasha και να εντυνα τον αντρα μου Seshomaru αλλα μαλλον ζηταω πολλα.

Τρία άτομα είχαμε συμφωνήσει σε εκείνο το τεύχος ότι οπωσδήποτε θα είναι ο Grimmjow, να κάνεις καλύτερες παρέες!

Sesshomaru samaaaa, notice me :P Hahahaha, έπος θα γράφατε!!! Πράγματι έχει λίγο από όλα και είναι και το σχέδιο παλαιού τύπου και μου αρέσει πολύ. ^^

• Like 1
Δημοσ.

ποιο overrated χαρακτηρα απο τον trashjow δεν εχω ξαναδει. ο μοναδικος απο τους espada που μου αρεσε και θα ηθελα να ξαναδω ηταν ο ulquiorra

Δημοσ.

Χλωρινη

Θυμιζω οτι ο Grimmjow σκοτωσε με ενα χτυπημα τον Quirge Opie στο Hueco Mundo(η 1η φορα που εμφανιζεται).
Περιμενουμε μεχρι τις 7/5,αναμενω επικο τσαπτερ

Δημοσ.

Ειναι πιο κοντα στο Manga απο το αρχικο και απο γιαυτο εχει μπολικη δραση και γενικα ειναι παρα πολυ καλυτερο απο το αρχικο :P

Δημοσ.

τι εννοείς?

(ξέχασα να πω ότι εννοώ το manga)

Ειναι πιο κοντα στο Manga απο το αρχικο και απο γιαυτο εχει μπολικη δραση και γενικα ειναι παρα πολυ καλυτερο απο το αρχικο :P

Μιλάμε για εκείνο το manga που τους εχει σαν cross dressers σε μερικά chapters?

#θα_ψαξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...