salonika91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 κανενα νεο για την καινουργια ταινια dragοnball?
revolver1990 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 κανενα νεο για την καινουργια ταινια dragοnball? Οι απόψεις διίστανται....πολλοί λένε ότι είναι χειρότερη της προηγούμενης. Διάβασα αναλυτικά το Plot...αν σου άρεσε η προηγούμενη λογικά θα σου αρέσει και αυτή.Για το πότε θα βγει μάλλον σε 1-2 μήνες το νωρίτερο σε full hd 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Τώρα διάβασα κι εγώ το ρεζουμέ και είδα και στο Dragonball wiki... Super Saiyan God Super Saiyan...ήηηηημαααααρτοοοοοον! (και going back in time to prevent Earth's destruction...dafuq ) 1
Metaksas Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 one piece καποιος εκανε 2 χρονια skip leg day χαχαχα το καλυτερο σχολιο π ακουσα ως τωρα!!
silmarien Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Σαν πολύ δεν μιλάνε στο Fate Stay Night? Βαρέθηκα
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 αν δεν βγει απο deadfish, εγω δεν βλεπω τπτ
evabb Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Παντως και το Triage που το ξεκινησα και εγω δεν ειναι κακο γενικα,αλλα ρε γμτ το παραπακανε με το μπουστο εισαι σιγουρα αντρας η μας τρολαρεις ολους; αν ειναι να σημειωσουμε μερα και ωρα που ειπωθηκε απο αντρα οτι υπαρχουν too many boobs
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 εισαι σιγουρα αντρας η μας τρολαρεις ολους; αν ειναι να σημειωσουμε μερα και ωρα που ειπωθηκε απο αντρα οτι υπαρχουν too many boobs Οχι δεν καταλαβες,εννοω το μεγεθος οτι εχουν λιγο υπερβαλλει οχι την ποσοτητα 1
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τον Aizen τον εχουν φυλακισμένο σε ενα θρόνο; XD
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τελικά της πήρε την καρδιά. #απογοήτευση Σαν πολύ δεν μιλάνε στο Fate Stay Night? Βαρέθηκα 1
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Naruto Gaiden Ch. 1 Είδαμε ότι ο Naruto βρίσκει (έστω και με κλώνους) χρόνο να παίζει με τον Boruto. Troll Kishimoto is trolling again. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μας πετάει φάλτσο, τώρα ότι η Karin μπορεί να είναι η μητέρα της Sarada, θα ήταν πολύ mean αυτό. Αλλά και η Sakura γιατί "δεν θυμόταν" αν φόραγε γυαλιά ο Sasuke; Δεν έχασε το στυλ της στην καταστροφή πάντως. Θα δούμε στο μέλλον. Θέλω Hinata και Himawari! T-T Χλωρίνη Τι γίνεται με τους παλιούς γνώριμους, θα έχουμε reunion στο τέλος; NaClO (χλωρινη ντε) ενταξει αφου εχει Aizen και Grimjow δεν θελω κατι αλλο εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα