Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Naruto Gaiden Ch. 1

Είδαμε ότι ο Naruto βρίσκει (έστω και με κλώνους) χρόνο να παίζει με τον Boruto. :)

Troll Kishimoto is trolling again. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μας πετάει φάλτσο, τώρα ότι η Karin μπορεί να είναι η μητέρα της Sarada, θα ήταν πολύ mean αυτό. Αλλά και η Sakura γιατί "δεν θυμόταν" αν φόραγε γυαλιά ο Sasuke; Δεν έχασε το στυλ της στην καταστροφή πάντως. :P

Θα δούμε στο μέλλον.

Θέλω Hinata και Himawari! T-T

Χλωρίνη

Τι γίνεται με τους παλιούς γνώριμους, θα έχουμε reunion στο τέλος; :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χλωρίνη

Για όλα υπάρχει εξήγηση...

tumblr_inline_n6h1s3qtrg1rq29x2.png

• Like 3
Δημοσ.

Gear Fourth, not bad, αλλά τπτ awesome...

Σε οψη ειναι σαν τον nightmare luffy... Αλλα κατσε να τελειωσει η μαχη και σε anime κιολας θα δειξει καλυτερα...

Δημοσ.

One Piece

εγω ετσι το περιμενα να σ πω την αληθεια, κατι μεταξυ Gear 3 και Armanent Haki, αυτο το bouncing style εμπνευστηκε απο τον Bellamy?

Δημοσ.

Τέλος το Towa no Quon. 

Μπορώ να πω ότι μου άρεσε, μου άφησε πολύ θετική εντύπωση. Αψογο σχέδιο και χωρογραφία στις μάχες. Πολύ ωραία μουσική αν και θα ήθελα περισσότερη ποικιλία στα κομμάτια. Εχει πάρα πολλούς χαρακτήρες και δεν μπορεί να γίνει αξιόλογο character development μέσα σε 6 επεισόδια (έστω και αν κρατάν 45 λεπτά το ένα). Παρά αυτά δεν υπάρχουν αντιπαθητικοί χαρακτήρες, ακόμα και οι κακοί. Είναι κλισέ αλλά είναι πολύ ωραία εκτελεσμένο και δεν σου δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και αν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. 

Με άνεση όμως θα του βάλω ένα 7/10 καθώς το ευχαριστήθηκα αρκετά. 

PS: Μόλις κυκλοφόρησε στα γνωστά site το The last Naruto movie. 

Δημοσ.

Παντως και το Triage που το ξεκινησα και εγω δεν ειναι κακο γενικα,αλλα ρε γμτ το παραπακανε με το μπουστο :P

Δημοσ.

Παντως και το Triage που το ξεκινησα και εγω δεν ειναι κακο γενικα,αλλα ρε γμτ το παραπακανε με το μπουστο :P

boobs and bikes. Τι αλλο μπορει να ζητησει καποιος;

• Like 2
Δημοσ.

boobs and bikes. Τι αλλο μπορει να ζητησει καποιος;

Καλά στα είχα πει στο OOT.

Δημοσ.

@@ ειχες πει μιας και δεν εβγαζες νοημα. Go watch some ecchi or something

=]

Ecchi is life,ecchi is the future.

Δημοσ.

One Piece

εγω ετσι το περιμενα να σ πω την αληθεια, κατι μεταξυ Gear 3 και Armanent Haki, αυτο το bouncing style εμπνευστηκε απο τον Bellamy?

Αν και δεν νομιζω να ειναι ετσι στο ανιμε γιατι ειναι artwork απο fan, αλλα θα γαμουσε! Beast mode :Pgear_four_by_deer_head-d8qtnvb.png

Χλωρίνη

Για μενα ξεφτιλα που φεραν τον aizen παλι...Ο χαρακτηρας του στο anime σε συνδυασμο μαζι με τον ηθοποιο που κανει την φωνη του ηταν οτι πιο μοχθηρο, ολοι οι υπολοιποι φαινονταν κατωτεροι του...Και τωρα θα συμμαχησει...Οτι ναναι απλα δεν εχουν τι να βγαλουν μου φαινεται...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για μενα ξεφτιλα που φεραν τον aizen παλι...Ο χαρακτηρας του στο anime σε συνδυασμο μαζι με τον ηθοποιο που κανει την φωνη του ηταν οτι πιο μοχθηρο, ολοι οι υπολοιποι φαινονταν κατωτεροι του...Και τωρα θα συμμαχησει...Οτι ναναι απλα δεν εχουν τι να βγαλουν μου φαινεται...

Περί Bleach πάλι

Αυτό λέμε, ότι το ένα asspull μετά το άλλο γίνεται. :lol:

Να δούμε πού θα καταλήξουν στο τέλος. Περιμένω Ichigo Genki Dama. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...