Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα Akame Ga Kill, The Seven Deadly Sins, No Game No Life και (ντρέπομαι που το λέω) Nisekoi... Όλα διαμαντάκια B)

Εκτως του No game No life τα αλλα τα ειδα και εγω και ειδικα το Nisekoi αν και γενικα αυτου του τυπου τα Anime δεν τα γουσταρω το συγκεκριμενο με τραβηξε για καποιο περιεργο λογο :P

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου αρέσουν αυτού του είδους(;όποιος γράψει loli-lover τον έφαγα :X ) αλλά το nisekoi δεν το άντεξα.Μου φάνηκε βαρετό μιας και τα περισσότερα χαρακτηριστικά του τα έχω δει σε άλλες σειρές.Και γω δεν έχω δει το no game no life αν και μου το έχουν προτείνει.

Μιας και έχουν περάσει 3 βδομάδες μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα.Όντως η season είναι λιτή.Ήλπιζα για κάποιες καλές δουλειές αλλά όχι.

Έχω κατέβει στις 4 σειρές και ακόμα και αυτές είναι ψιλομέτριες.

plastic memories

Seraph of the end

Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken 

DanMachi.

Tο Kekkai Sensen το σταμάτησα.Παρόλο που έχει ωραίο σχέδιο δεν με κράτησε ιδιαίτερα σαν story.

Ίσως αρχίσω παλιές σειρές.

Δημοσ.

Το λοιπόν έβαλα σε download μερικές σειρές που μου πρότεινε φιλαράκι ο οποίος είναι ομοίως άρρωστος με anime. Δεν ξέρω ούτε καν ακουστά από αυτά που μου πρότεινε (εκτός του Baccano!) αλλά επειδή του έχω εμπιστοσύνη τα έβαλα για download τώρα. Οποιος ξέρει κάτι από αυτά ας το πει (κυρίως αν είναι καμιά πατάτα όπως το Guilty Crown) για να μην φάω καμιά νίλα. Το Guilty Crown μου άφησε τόσο άσχημη γεύση που από τότε που το τέλειωσα ΤΩΡΑ μου ήρθε πάλι η όρεξη να δω κάτι. 

Οι σειρές που κατεβάζω είναι οι εξής:

- Towa no quon 

- Baccano!

- Chrono crusade

- Blassreiter 

Δημοσ.

To chrono crusade είναι καλό παρόλο που το είχα παρατήσει(ίσως το ξαναρχίσω).Τα υπόλοιπα πρώτη φορά τα ακούω.

Δημοσ.

Την γλύτωσε η μικρή στο unlimited bait works tv...

=]

Επισης

Ο ξανθος, ποιος demigod είναι;

unlimited Blade works νομιζω λεγεται :P

Δημοσ.

Την γλύτωσε η μικρή στο unlimited bait works tv...

=]

Επισης

Ο ξανθος, ποιος demigod είναι;

Εγώ ψόφια την είδα. Απλά όχι στο ρεντέ όπως περίμενα.

Gilgamesh. Μεσοποταμία και έτσι φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...