Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

One Piece

ελπίζω να είναι πολύ καλό το gear 4

Bleach

αρχίζει και φτιάχνει λίγο αλλά δεν θα δούμε  ποτέ τους γαμάτους χαρακτήρες σε μάχη από ότι φαίνεται

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

One Piece

ελπίζω να είναι πολύ καλό το gear 4

μπορεί να είναι συνδιασμός 2+3, αλλά ελπίζω για καλύτερο tbh...

Δημοσ.

μπορεί να είναι συνδιασμός 2+3, αλλά ελπίζω για καλύτερο tbh...

αυτό έχει γίνει ήδη νομίζω στην μάχη στο thriller bark

Δημοσ.

πω καλά έχω ξεχάσει σε ποιο επ one piece έμεινα , είχα ξεχάσει να το συνεχίσω μετά το στρατό ... FUUUUUUCKKKKKK. Το τελευταίο που θυμάμαι ειναι τον luffy να τραβάει μπουνίδι σε έναν celestial dragon αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι έμεινα εκεί.

έχουν βγει πολλά επ μετά απο αυτό ?

Δημοσ.

πες 280 καλύτερα xD. υπάρχουν επ fillers κλπ να αποφύγω ή να τα δω όλα ? θα πιάσω απο το 396 σήμερα 
έχω φτάσει να βλέπω μόνο anime ποια , τις σειρές τις έχω παρατημένες λολολ και ταινία μόνο αν μαζευτούμε κόσμος , ποτέ ποια solo , οπότε θα τα ξεπετάξω 

• Like 1
Δημοσ.

έχουν βγει πολλά επ μετά απο αυτό ?

290...δεν έχει πολλά fillers.Σαν στόρυ μετά το timeskip είναι βαρετό.Πήγαινε μέχρι το timeskip,σταμάτησε το και ξαναρχισε σε 2-3 χρόνια μπας και έχει φτιάξει.

• Like 2
Δημοσ.

Είδα αυτό το Triage X. Ενδιαφέρον φαίνεται, ξεκίνησε δυναμικά. Οι κοπέλες με τα υπερμεγέθη για το σώμα τους στήθη είναι απλά ένα μικρό bonus, φαίνεται να έχει βάθος...

Δημοσ.

Είδα αυτό το Triage X. Ενδιαφέρον φαίνεται, ξεκίνησε δυναμικά. Οι κοπέλες με τα υπερμεγέθη για το σώμα τους στήθη είναι απλά ένα μικρό bonus, φαίνεται να έχει βάθος...

λεμε τωρα :P

• Like 2
Δημοσ.

αν έχουν υπερμεγέθη στήθη φαντάζομαι πόσο θα είναι και το "βάθος" τους , σαν το πηγάδι με τις ευχές  :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

φαίνεται να έχει βάθος...

Είναι βαθιααααά του Triage Χ τα μουνι@@@@@@@.

Δεν πρόκειται να το αρχίσω καν :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...