viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 για να βοηθήσει κάποιος Fafner in the Azure και αν εχει βγει και καμια ταινια γιατι δεν μπορώ να βρω (πμ please [/size] )[/size] Πρεπει να εχει δυο ταινίες και δυο σειρές αν θυμάμαι καλα. Torrent ψάχνεις;
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ναι Σου κανει; http://www.nyaa.se/?page=view&tid=441344&showfiles=1 1
nickarmy Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 και εγώ εκει πριν έψαχνα αλλα δεν το βρήκα έλεος η ταινια είναι για πριν ή μετα τα επεισόδια RIGHT OF LEFT , HEAVEN AND EART αυτές οι δύο είναι
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 και εγώ εκει πριν έψαχνα αλλα δεν το βρήκα έλεος η ταινια είναι για πριν ή μετα τα επεισόδια RIGHT OF LEFT , HEAVEN AND EART αυτές οι δύο είναι Εχουν περαςει χρόνια αλλα μου φαίνεται οτι το dead aggressor ειναι πριν απο το exodus, το right ειναι πριν απο το heaven and earth Edit http://en.m.wikipedia.org/wiki/Fafner_in_the_Azure Goddammit Το fafner ειναι του 2004;
afentiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δε βλέπω καμία αναφορά στην 3η σεζόν του high school DxD που άρχισε και ανησυχώ...
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δε βλέπω καμία αναφορά στην 3η σεζόν του high school DxD που άρχισε και ανησυχώ... Υπαρχει φόβος οτι θα τους κραξω γιαυτο και δεν μιλάνε...
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ρε παιδια τι παιζει με το assassination classroom? τελειωσε;
revolver1990 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ρε παιδια τι παιζει με το assassination classroom? τελειωσε; Dunno το έχω σταματήσει από το 9ο.....Λέγανε ότι θα συνέχιζε και αυτή την season.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ρε παιδια τι παιζει με το assassination classroom? τελειωσε; Δεν βλέπω το anime, αλλά το manga πρέπει να πλησιάζει.
afentiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Υπαρχει φόβος οτι θα τους κραξω γιαυτο και δεν μιλάνε... Εγώ χθες το ανακάλυψα γιατί κάπου είδα ότι ξεκίνησε η 3η σεζόν και απλά πήγα κ είδα το πρώτο επεισόδιο της 1ης και κατέληξα να τα δω όλα. Απλά έχω ταυτιστεί απόλυτα με τον κεντρικό χαρακτήρα, τα μηνύματα που περνάει όλη η σειρά προβληματίζουν τους πάντες καθημερινά κ προσωπικά μου έχει δώσει απαντήσεις σε μερικά real life ζητήματα. Απλά respect και Akeno ftw!!!
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δε βλέπω καμία αναφορά στην 3η σεζόν του high school DxD που άρχισε και ανησυχώ... Το ειχα αναφερει εγω οταν ειχε βγει το επεισοδιο 0 και επισης ειχε αναφερθει και πιο πισω απο τις σειρες που θα βγουν φετος.
pitogiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εγώ χθες το ανακάλυψα γιατί κάπου είδα ότι ξεκίνησε η 3η σεζόν και απλά πήγα κ είδα το πρώτο επεισόδιο της 1ης και κατέληξα να τα δω όλα. Απλά έχω ταυτιστεί απόλυτα με τον κεντρικό χαρακτήρα, τα μηνύματα που περνάει όλη η σειρά προβληματίζουν τους πάντες καθημερινά κ προσωπικά μου έχει δώσει απαντήσεις σε μερικά real life ζητήματα. Απλά respect και Akeno ftw!!! Μετά από 2 seasons κατέληξα ότι μ' αρέσει περισσότερο η Akeno, αν και ήταν μια δύσκολη επιλογή γιατί όλες λίγο-πολύ μ' άρεσαν. Words of wisdom... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα