Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να βοηθήσει κάποιος Fafner in the Azure και αν εχει βγει και καμια ταινια γιατι δεν μπορώ να βρω (πμ please  :ph34r:[/size] )[/size]

Πρεπει να εχει δυο ταινίες και δυο σειρές αν θυμάμαι καλα. Torrent ψάχνεις;

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:-D

και εγώ εκει πριν έψαχνα αλλα δεν το βρήκα έλεος 

η ταινια είναι για πριν ή μετα τα επεισόδια RIGHT OF LEFT , HEAVEN AND EART  αυτές οι δύο είναι 

Δημοσ.

:-D

και εγώ εκει πριν έψαχνα αλλα δεν το βρήκα έλεος

η ταινια είναι για πριν ή μετα τα επεισόδια RIGHT OF LEFT , HEAVEN AND EART αυτές οι δύο είναι

Εχουν περαςει χρόνια αλλα μου φαίνεται οτι το dead aggressor ειναι πριν απο το exodus, το right ειναι πριν απο το heaven and earth

Edit

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Fafner_in_the_Azure

Goddammit

Το fafner ειναι του 2004;

:shock:

Δημοσ.

Δε βλέπω καμία αναφορά στην 3η σεζόν του high school DxD που άρχισε και ανησυχώ...

Υπαρχει φόβος οτι θα τους κραξω γιαυτο και δεν μιλάνε...

Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει με το assassination classroom? τελειωσε;

Dunno το έχω σταματήσει από το 9ο.....Λέγανε ότι θα συνέχιζε και αυτή την season.

Δημοσ.

Υπαρχει φόβος οτι θα τους κραξω γιαυτο και δεν μιλάνε...

Εγώ χθες το ανακάλυψα γιατί κάπου είδα ότι ξεκίνησε η 3η σεζόν και απλά πήγα κ είδα το πρώτο επεισόδιο της 1ης και κατέληξα να τα δω όλα. Απλά έχω ταυτιστεί απόλυτα με τον κεντρικό χαρακτήρα, τα μηνύματα που περνάει όλη η σειρά προβληματίζουν τους πάντες καθημερινά κ προσωπικά μου έχει δώσει απαντήσεις σε μερικά real life ζητήματα. Απλά respect και Akeno ftw!!!

Δημοσ.

Δε βλέπω καμία αναφορά στην 3η σεζόν του high school DxD που άρχισε και ανησυχώ...

Το ειχα αναφερει εγω οταν ειχε βγει το επεισοδιο 0 και επισης ειχε αναφερθει και πιο πισω απο τις σειρες που θα βγουν φετος.

Δημοσ.

Εγώ χθες το ανακάλυψα γιατί κάπου είδα ότι ξεκίνησε η 3η σεζόν και απλά πήγα κ είδα το πρώτο επεισόδιο της 1ης και κατέληξα να τα δω όλα. Απλά έχω ταυτιστεί απόλυτα με τον κεντρικό χαρακτήρα, τα μηνύματα που περνάει όλη η σειρά προβληματίζουν τους πάντες καθημερινά κ προσωπικά μου έχει δώσει απαντήσεις σε μερικά real life ζητήματα. Απλά respect και Akeno ftw!!!

Μετά από 2 seasons κατέληξα ότι μ' αρέσει περισσότερο η Akeno, αν και ήταν μια δύσκολη επιλογή γιατί όλες λίγο-πολύ μ' άρεσαν.  :wub:

Words of wisdom... 

aLQ757v_700b.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...