Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Velvet Kiss 9/10

Manga 4vol (32 chapters)
Author: HARUMI Chihiro
Genres: Adult, Drama, Ecchi, Romance, Seinen, Smut
Scanlation Soba-Scans

Χτες τελείωσα το Velvet Kiss ξεφεύγει από ecchi και είναι ολίγων hentai, γενικά καλή ιστορία και πλοκή, έχει πολλές sex scenes αλλά θέλοντας να δείξει την ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών, το τι σημαίνει sex, πως μας επηρεάζει και πως μικρά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα μας (ή εγώ το υπεραναλύω και ήταν απλά Hentai XD).

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σου έλεγα για spin-offs, πότε πρόλαβες και ξέχασες; :P

Velvet Kiss 9/10

Manga 4vol (32 chapters)

Author: HARUMI Chihiro

Genres: Adult, Drama, Ecchi, Romance, Seinen, Smut

Scanlation Soba-Scans

Χτες τελείωσα το Velvet Kiss ξεφεύγει από ecchi και είναι ολίγων hentai, γενικά καλή ιστορία και πλοκή, έχει πολλές sex scenes αλλά θέλοντας να δήξει την ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών, το τι σημαίνει sex, πως μας επηρεάζει και πως μικρά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα μας (ή εγώ το υπεραναλύω και ήταν απλά Hentai XD).

tumblr_n50mxo4WUp1tabjazo1_500.gif

You have my attention. :P

Δημοσ.

σορυ αλλα οταν βλεπω πως φτιαχνουν σαλτσα καρυ οι ιαπωνες θελω να τους χτυπησω. βαζουν κατι ετοιμα κυβακια για την σαλτσα. ααααααααααααααααααα :mad: :mad: :angry: :angry: :angry: :angry: :eek: :eek: :eek: 

Δημοσ.

Μου ήρθε φλασιά περί του Aldnoah Zero

Ο Inaho μένει με ένα μάτι και παρομοιάζεται με τον Odin 

Αυτό προκύπτει και από το ότι το Mecha του λέγεται Sleipnir, το οποίο είναι το άλογο του Odin. 

Useless φλασια of the day.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

σορυ αλλα οταν βλεπω πως φτιαχνουν σαλτσα καρυ οι ιαπωνες θελω να τους χτυπησω. βαζουν κατι ετοιμα κυβακια για την σαλτσα. ααααααααααααααααααα :mad: :mad: :angry: :angry: :angry: :angry: :eek: :eek:

Και σε ένα άλλο anime είχε ολόκληρο επεισόδιο για curry competition. Δεν λέω ποιο, γιατί θα με βαρέσεις. :P

Μου ήρθε φλασιά περί του Aldnoah Zero

Ο Inaho μένει με ένα μάτι και παρομοιάζεται με τον Odin 

Αυτό προκύπτει και από το ότι το Mecha του λέγεται Sleipnir, το οποίο είναι το άλογο του Odin. 

Useless φλασια of the day.

*Bangs head on the wall*

Πώς δεν το είχα δει τόσο καιρό ?!?

Όχι τίποτα, αλλά μόνο ο Θεός μπορούσε να κερδίσει τον Inaho σε αυτήν τη σειρά. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...