Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Log Horizon θεωρω ότι ήταν από τα καλύτερα επεισόδια το σημερινό. Βεβαια λογικά μονο εγώ το βλέπω πια οποτε take my word for it.  :P

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Log Horizon θεωρω ότι ήταν από τα καλύτερα επεισόδια το σημερινό. Βεβαια λογικά μονο εγώ το βλέπω πια οποτε take my word for it.  :P

Θα το δω το βραδυ για να σου πω :P

• Moderators
Δημοσ.

Aldnoah.Zero

Η καλύτερη μάχη για το τέλος και ευτυχώς μπορούν (οι πρωταγωνιστές, οκ) χωρίς τον Inaho.

Χavier vs Magneto chess scene. :P

Μου άρεσε και το melee combat. Οι υπόλοιποι Orbital Knights τι έγινε, kamikaze attack στο Deucalion και πέθαναν από μια ομοβροντία;

Και τελικά ο άλλος ξανθόψειρας έμεινε με την Asseylum, ε;

Δεν είδαμε αν ο Inaho πήγε με την Inko. O Slaine...απλά θα μείνει φυλακισμένος forever;

Πολύ open ending...not enough closure.

• Like 2
Δημοσ.

Aldnoah.Zero

Η καλύτερη μάχη για το τέλος και ευτυχώς μπορούν (οι πρωταγωνιστές, οκ) χωρίς τον Inaho.

Χavier vs Magneto chess scene. :P

Μου άρεσε και το melee combat. Οι υπόλοιποι Orbital Knights τι έγινε, kamikaze attack στο Deucalion και πέθαναν από μια ομοβροντία;

Και τελικά ο άλλος ξανθόψειρας έμεινε με την Asseylum, ε;

Δεν είδαμε αν ο Inaho πήγε με την Inko. O Slaine...απλά θα μείνει φυλακισμένος forever;

Πολύ open ending...not enough closure.

υπερβολες

θεωρω οτι ηταν ρεαλιστικο το τελος. τον λυπηθηκε η ψυχη μου τον slaine στο τελος. τελικα δεν το πηρε κανεις το κορμι αλλα η πριγκιπισα μαλλον ειχε συναισθηματα καπου στο βαθος. ισως να δουμε τελικα κανα spin off σε μερικα χρονια ή καποιο σικουελ

Δημοσ.

Λοιπον,ναι σε σχεση με τα προηγουμενα που σε επαιρνε ο υπνος ηταν απο τα καλυτερα οντως(αλλωστε ολως τυχαιως μιλαμε για μαχη Raid για το πρωτο μισο ),αν και θα προτιμουσα να δειχνανε παραπανω δραση/μαχη για ολο το επεισοδιο παρα τα μπλα μπλα του μισου επεισοδιου.

• Like 1
Δημοσ.

Πίστευα ότι η χειρότερη second season σε anime του οποίου η πρώτη γ@μησε ήταν εκείνη του Psycho Pass. Not anymore όμως. ΧΑΛΑΡΑ η πιο απογοητευτική δεύτερη season σε anime που έχω δει του Aldnoah. Γελάνε και τα πλακάκια με τα χάλια της. Κρίμα (ή ευτυχώς που τελειώσε και δεν θα δούμε άλλο :P )

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να δω και Angel Beats!.Δεν προλαβαίνω :P

Απο τα πιο Wtf anime που εχω δει το παραπανω και εχω την εντυπωση οτι σε καποιο σημειο ξενερωσα τοσο πολυ που το κανανε τελειως ψυχολογικο που πρεπει να μην ειδα το τελευταιο επεισοδιο ολο.

Τελευταιο επεισοδιο και για το Nanatsu No taizai(Seven Deadly Sins),ελπιζω να βγει και δευτερη Season καθως και σε αυτο το Anime,το επομενο Arc φενεται να ειναι το καλυτερο της σειρας. Απο τα αγαπημενα μου Anime οσον αφορα την δραση :D

Μιλώντας για Mecha ξεχασα οτι πρεπει να τελειωσω και το Cross Ange :P

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταιο επεισοδιο και για το Nanatsu No taizai(Seven Deadly Sins),ελπιζω να βγει και δευτερη Season καθως και σε αυτο το Anime,το επομενο Arc φενεται να ειναι το καλυτερο της σειρας. Απο τα αγαπημενα μου Anime οσον αφορα την δραση :D

Ήταν δυνατό.Θα βγει σίγουρα 2η season αλλά αν κρίνω από το manga το νωρίτερο του χρόνου.

Δημοσ.

Yep, το είδα από το TVTropes που έκανε link. Ίσως δεν τελειώσαμε ακόμα.

Περιμένω OVA ταινία να κάτσει.

μου φαινεται οτι εχω το sketchbook. Χμμμ

επ ωπ

βρηκα artbook

http://www.minitokyo.net/Artbooks?order=total

μουχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...