viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Κάποιος που να είδε Τόκιο γκούλ? Ψόφησε? Δεν ηξερα οτι ειχε ηδη βγει.Καλα που το πες το βλεπω τωρα δεν το εχουν βγαλει ακομα οι deadfish... επισης μετα απο αυτο, θα περιμενω να τελιωσει και το exodus και θα το ριξω στο πλεξιμο ή στο bodybuilidng μιας και δεν υπαρχει τπτ να δω... 1
silmarien Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έλα pilates. Πλέξιμο με πρήζουν να μάθω μιας και κάθομαι και ξύνομαι να κάνω καμια κουβέρτα ή κανένα ρούχο για την νεογέννητη ανιψιά μου Επίσης κάποιος να μου απαντήσει? Τελειωσε 4 εβερ το Τόκιο?
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έλα pilates.(1) Πλέξιμο με πρήζουν να μάθω μιας και κάθομαι και ξύνομαι να κάνω καμια κουβέρτα ή κανένα ρούχο για την νεογέννητη ανιψιά μου (2) Επίσης κάποιος να μου απαντήσει? Τελειωσε 4 εβερ το Τόκιο? 1] dafaq 2] ξερναω ρε πατερ familia =] 1
silmarien Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 1] dafaq 2] ξερναω ρε πατερ familia =] ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ 3] !!!11! 1
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ 3] !!!11! Απο οτι διαβαζω το Re που εγραφε η ταμπελα στο τελος λενε καποιοι οτι ισως σημαινει οτι θα βγει και 3η Season λογω του Manga. Οσο για το αν πεθανε ψιλο αγνωστο καθως δεν εδειξε τιποτα,λεγεται οτι μαλλον οτι πιο πολυ για να τα παρατησε εδειχνε. 1
silmarien Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Απο οτι διαβαζω το Re που εγραφε η ταμπελα στο τελος λενε καποιοι οτι ισως σημαινει οτι θα βγει και 3η Season λογω του Manga. Οσο για το αν πεθανε ψιλο αγνωστο καθως δεν εδειξε τιποτα,λεγεται οτι μαλλον οτι πιο πολυ για να τα παρατησε εδειχνε. Εγώ καταλαβα ότι τον κάνανε quinque. Λάθος μου. Ευχαριστώ για την απάντηση!
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Απο οτι διαβαζω το Re που εγραφε η ταμπελα στο τελος λενε καποιοι οτι ισως σημαινει οτι θα βγει και 3η Season λογω του Manga. Οσο για το αν πεθανε ψιλο αγνωστο καθως δεν εδειξε τιποτα,λεγεται οτι μαλλον οτι πιο πολυ για να τα παρατησε εδειχνε. νταξ, καταστροφη...
nickarmy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 parasyte ωραίο κλείσιμο 8/10 και αγαπάμε migi φυσικά kantai αν και το αγαπημένο μου αυτής της season και αυτό θα πάρει 8 exodus 8,5 (βελτιώθηκε μετά αρκετά) τοκυο γκουλ χαριστικά 6 αχ και αχ εκτός οτι τελειώνει με ενα καρο απορίες αν δεν το συνεχίσουν θέλουν πολλές μπουνιές , απο την άλλη επειδή δεν ηθελα να το αφείσω διάβασα και λίγο μανγκα (απο την μάχη και μετά) και έχουν γίνει ένα κάρο αλλαγές και δίνουν και αρκετά στοιχεία γενικότερα για το περιβάλλον που απογοητέυτικα πολύ που δεν τα είδαμε στη σειρά και απορώ μάλιστα πόσα ακόμα τέτοια στοιχεία έχουν χαθεί ή αλλαχθεί ....
silmarien Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 parasyte ωραίο κλείσιμο Εμενα δεν με ενθουσίασε. Έτσι στο άσχετο εξαφανίστηκε ενώ δεν υπήρχε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο πριν. Δεν ξέρω μου εμοιαξε λίγο forced το όλο πράγμα με πολλά ερωτηματικά. 1
nickarmy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 το είχα ψυλοκαταλάβει οτι θα έπαιζε κάτι τέτοιο απο το προηγούμενο -> ήταν αναγκαίο για να έχει μια φυσιολογική ζωή και δεύτερον οτι o migi απόχτησε κάποια βαθύτερα αισθήματα για την ζωή , δεν ξέρω αλλά δεν βλέπω πως αλλιώς θα το κλείνανε με happy end
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πιο ηλιθιο τέλος απο το τέλος του Tokyo ghoul δεν εχω ματαδει το είχα ψυλοκαταλάβει οτι θα έπαιζε κάτι τέτοιο απο το προηγούμενο -> ήταν αναγκαίο για να έχει μια φυσιολογική ζωή και δεύτερον οτι o migi απόχτησε κάποια βαθύτερα αισθήματα για την ζωή , δεν ξέρω αλλά δεν βλέπω πως αλλιώς θα το κλείνανε με happy end Στο manga ο migi μπαίνει σε neverending hibernation.
nickarmy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 και στο ανιμε αν και για λίγα δευτερόλεπτα βγαίνει μάλλον για να σώσει την κατάσταση
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 και στο ανιμε αν και για λίγα δευτερόλεπτα βγαίνει μάλλον για να σώσει την κατάσταση Και αυτο κανει. Οποτε, μάλλον εχει το ίδιο τέλος. Υγ δεν εχω δει το anime
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 καθομαι και διαβαζω μαζοχιστικα τα spoilers για το tokyo ghoul ενω δεν το εχω δει ακομα..... in other news. εχει τωρα τον απριλη εδω στις Βρυξελλες το BIFFF Brussels' international fantastic film festival. Λεω να παω να τσεκαρω κανα event και να τραβαξω και καμια φωτο. Δεν ξερω πως ακριβως θα εξεληχθει ή κατα ποσο θα μπορεσω να βγαλω φωτογραφιες. Θα σας ενδιεφερε να δειτε φωτογραφιες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα