Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

απο κινητό μπαίνεις ?

Όχι, αλλά είναι common courtesy να μην γεμίζουμε μια σελίδα με πολλές εικόνες. Δεν είναι δύσκολο να βάλεις spoiler tags. :P

Κι εγώ αυτό νόμιζα για το TIE Fighter videο όταν πρωτοείδα το link και μετά βρήκα το παλιό που είναι πολύ μικρότερο.

Οι λεπτομέριες προς το παιχνίδι πάντως, μου άρεσαν και αυτές (π.χ. briefing room).

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Heh, όταν δεν είναι Attack on Titan ή κάποιο άλλο super-mainstream... :P

Edit: Σοβαρά όμως, το topic λέγεται "Manga και Anime που σας άρεσαν".

Όπως ο καθένας βάζει τι του αρέσει (please no spam), έτσι πρέπει και να ανέχεται των άλλων.

Δεν θυμάμαι να έχω πει "αμάν το Χ ή αμάν το Υ" επειδή δεν τα βλέπω/διαβάζω. Ο καθένας ό,τι θέλει ας του αρέσει και ας βάζει, αν αρχίσουμε να είμαστε και otaku-στές γιατί του ενός δεν του αρέσει του άλλου το anime/manga...

Edit 2: Για τις βάρκες, απαντάω στον Nickarmy (ίσως πρέπει να το έχω μόνο σε spoilers για να μην έχετε πρόβλημα) και στο συγκεκριμένο βίντεο, μου έκατσε περίεργα που δεν μπήκε στην λίστα και είχε χαρακτήρα από εκεί, αλλά επειδή ήταν ξανθιά με sailor στολή, την έβαλε λες και ήταν η Usagi από Sailor Moon, ενώ ήταν λάθος. Σόρρυ κιόλας.

δεν εχω προβλημα με το ενα ή το αλλο ανιμε. και προφανως ο καθενας βαζει οτι θελει. απλα νιωθω οτι εχετε παθει μια ελαφρια ψυχωση με το εν λογω  :P :P  :P  

Δημοσ.

απλα νιωθω οτι εχετε παθει μια ελαφρια ψυχωση με το εν λογω  :P :P  :P  

Δεν το λες και ελαφριά...  :ph34r:

P.S. Βεβαια με αυτά που παίζονται αυτή την περίοδο δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο. Οποτε....

• Like 1
Δημοσ.

P.S. Βεβαια με αυτά που παίζονται αυτή την περίοδο δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο. Οποτε....

it's gonna get worse...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, γιατί δεν μιλάω για κανένα άλλο anime/manga ποτέ, έτσι;

Μην το παίρνεις προσωπικά. Οι βάρκες σου θέλω να βουλιάξουν  :P

Δημοσ.

Parasyte τελείωσε έτσι? Νταξ δεν τρελάθηκα κιόλας. Νομίζω ότι λόγω σεζόν είχα θέσει τα στάνταρ μου πολύ χαμηλά και γι αυτό μετρούσε.

Δημοσ.

Χλωρίνη

Heeere's Aizen!

ρε μας δουλευουν με την χλωρινη; πιο κεφαλαιο την επομενη φορα, μονο 3 σελιδες

ChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChiChi

και τσί...

Ευτυχώς απο κάτω έχει Maga Tsuki και Gunnm Mars Chronicles

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε μας δουλευουν με την χλωρινη; πιο μικρο κεφαλαιο την επομενη φορα, μονο 3 σελιδες

Ούτε στην ποσότητα, ούτε στην ποιότητα το έχουν πια. :P

@Nickarmy

Edit: 

Toriko

Ευτυχώς που μόνο φιλί ήθελε ο Monkey King και όχι να κάνει "κάτι άλλο" με την παρέα. :P

Edit 2:

Kantai Collection

Ε, σίγουρο ήταν ότι η Fubuki θα έσωζε την Akagi (άλλο αν η βόμβα από το τέλος του 11 έφαγε retcon :P). Και δίκιο είχαν ότι το kanmusou που κοίταζε από μακριά ήταν η Taihou.

Ok, noone died. Cryptic hint το λουλούδι της Kisaragi (Έγινε abyssal; Ήταν κάποια από αυτές που αντιμετώπισαν; Who knows).

Πλάκα είχε για πρώτη σαιζόν, ρηχό σενάριο, αλλά κλασσικό αυτό για video game to anime adaptations. Τώρα 2η σαιζόν...θα δείξει.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Ούτε στην ποσότητα, ούτε στην ποιότητα το έχουν πια. :P

@Nickarmy

Edit 2:

Kantai Collection

Ε, σίγουρο ήταν ότι η Fubuki θα έσωζε την Akagi (άλλο αν η βόμβα από το τέλος του 11 έφαγε retcon :P). Και δίκιο είχαν ότι το kanmusou που κοίταζε από μακριά ήταν η Taihou.

Ok, noone died. Cryptic hint το λουλούδι της Kisaragi (Έγινε abyssal; Ήταν κάποια από αυτές που αντιμετώπισαν; Who knows).

Πλάκα είχε για πρώτη σαιζόν, ρηχό σενάριο, αλλά κλασσικό αυτό για video game to anime adaptations. Τώρα 2η σαιζόν...θα δείξει.

μου άρεσε πολύ και με είχαν αφήσει την προηγούμενη φορά με την αγωνία 

τώρα αν η δεύτερη θα μου αρέσει σίγουρα ναι αλλα δεν ξέρω αν είναι περισσότερο απο την πρώτη ...

για το λουλούδι  ναι εγώ νομίζω οτι θα την δούμε απο την άλλη μεριά 

Δημοσ.

Κάποιος που να είδε Τόκιο γκούλ?

Ψόφησε?

Δεν ηξερα οτι ειχε ηδη βγει.Καλα που το πες το βλεπω τωρα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...