Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να αναφερω οτι μολις τωρα ειδα οτι βγηκε με υποτιτλους η τελευταια ταινια απο Studio Ghibli με τιτλο Omoide No Marnie για οσους ενδιαφερονται :P

Δημοσ.

Να αναφερω οτι μολις τωρα ειδα οτι βγηκε με υποτιτλους η τελευταια ταινια απο Studio Ghibli με τιτλο Omoide No Marnie για οσους ενδιαφερονται :P

Το μόνο που μας νοιάζει ειναι η psycho pass ταινια

:P

• Like 2
Δημοσ.

Garo

Θα μας ξανά τρολλάρει αυτη η σειρα

=]

Δεν το έχω δει ακόμα αλλά έχω ξενερώσει με τον ίδιο arch vilain...Μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν είχαν χρόνο να σκεφτούν κάτι διαφορετικό για άλλα 12 επεισόδια.

Για αύριο Memorizu,Sama uozu και ότι απομείνει από Aoi Bungaku

Δημοσ.

Aldnoah zero

το χασαμε το κορμι παιδιαα! μαλακα ωραια τους την εφερε σε ολους η πριγκιπισα. ο slaine θα κανει χαρακιρι το λιγοτερο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Aldnoah.Zero

Οι Orbital Knights που δεν ξέρουν ότι υπάρχουν "δύο" Asseylum, θα έχουν φάει τρελό mindfuck. :P

"Τελικά με ποιον είναι και πόσους άντρες έχει;"

• Like 3
Δημοσ.

θα βγει prequel του free (theatrical λεει, δεν καταλαβαινω τι εννοει)

αυτου ντε 

Free!_promotional_image_1.jpg

http://en.rocketnews24.com/2015/03/24/everybody-back-in-the-pool-swimming-anime-free-getting-theatrical-prequel-this-year/

μονο εμενα με ενοχλει που θα ειναι prequel κι οχι sequel; δεν ειμαι παιδαιραστρια! δειχτε μας κανα  ωριμο 'σερνικο 'κει περα.

Δημοσ.

:cry:  :cry:  :cry:  :cry: μα γιατι;;;;;;;;;;;;;

τελειωνουν λεει τα φιλερς του fairy tail. αντε να δουμε πια! του ναρουτο δεν βλεπω να τελειωνουν ποτε!

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταιο επεισοδιο και για το Seven Deadly Sins την αλλη εβδομαδα(Nanatsu No taizai)και απο οτι ειδα ειναι και αρκετα κοντα στο Manga αρα χλωμο να βγαλουν δευτερη Season :( .

• Like 1
Δημοσ.

Kantai Collection Kai for ps vita was delayed from May 2015 to August 27th 2015. So, if you're like me and tried to pre order it within the first hour but it was sold out, you may have another chance. The standard edition will cost 5,800 yen while the limited will run you about 9,800 yen. Seriously, Nagato's facial expression in this picture matches my own right now.

11044505_1598045630413879_62756694615684

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...