Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ βλέπω το Usagi Drοπ δεν είναι στο στυλ Echi Harem αλλά στο πρώτο επεισόδιο με έκανε να βάλω τα κλάμματα. Φοβερό story και όχι απο τα συνηθισμένα....

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ βλέπω το Usagi Drοπ δεν είναι στο στυλ Echi Harem αλλά στο πρώτο επεισόδιο με έκανε να βάλω τα κλάμματα. Φοβερό story και όχι απο τα συνηθισμένα....

Μου θύμησες το Papa no Iukoto wo Kikinasai! - Listen To Me Girls, I Am Your Father! Το παρουσιάζουν σαν Harem και Echi αλλά πραγματικά το θέμα δεν Θα έπρεπε να έχει έχει καμία σχέση με αυτό, το Echi που περιέχει είναι τελείως περιττό, μάλιστα είναι και αρνητικό καθώς η ιστορία είναι αρκετά σοβαρή, στο πρώτο επεισόδιο με μαμισε…και μου κόλλησε και το τραγούδι Twinkle Twinkle Little Star.

Πάντως το χειρότερο από άποψη drama που έχω δει είναι η ταινία grave of the fireflies σε αυτό πραγματικά έκλαψα (πολύ), και μια σκηνή από το FMA με το κοριτσάκι και το σκύλο…

• Like 1
Δημοσ.

Με στεναχώρησαν κάποια πραγματα στο Tokyo ghoul αλλα έσκασε ο τρελός σε μάχη έκπληξη =]

Επίσης

1 επ για ghoul και δυο για fafner για τίτλοι τέλους...

#τι_κανουμε_μετα;

• Like 1
Δημοσ.

κάτσε κάτσε τι εννοείς δεν θα βγάλουν 3 season ?

Δεν ξερω αλλα δεν περιμένω κατι μιας και main plot του ghoul δείχνει να εχει τελειώσει ή να εχει μπει σε hiatus...

• Like 1
Δημοσ.

CjNqLcN.png

All according to keikakuασδφ

Madhouse και τα 2,Death το 1 death  και το άλλο,

Lately we have more souls coming than usual ....... :devil:

Δημοσ.

Παντως εγω βλεπω στα ξενα Forum απο τωρα να το εχουν το Tokyo Ghoul υποψηφιο για καλυτερο Anime της χρονιας.Τεραστια διαφορα απο την πρωτη Season(πιο κοντα σε Manga βεβαια).

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω βλεπω στα ξενα Forum απο τωρα να το εχουν το Tokyo Ghoul υποψηφιο για καλυτερο Anime της χρονιας.Τεραστια διαφορα απο την πρωτη Season(πιο κοντα σε Manga βεβαια).

Αρκετα κοντά στο manga αλλα και αρκετα διαφορετικό, πχ διαφορετικοί θάνατοι.

Ελπιζω να μην το κόψουν και να μην βγάλουν Tokyo ghoul re στην επόμενη σεζόν...

Δημοσ.

dqjkq2WXRoiQ.jpg

Υπαρχει ένας στο 4chan που το εχει τερματίσει το συγκεκριμένο άθλημα. Επίσης, θελω ηχεία =(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...