Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγω παντως γελασα με το νεο επεισοδιο του Highschool Dxd
evabb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Fairy tail chapter 424 juvia+gray sama confirmed! or sort of.... πολυ καλο κεφαλαιο αν και οπως ειπε ο γιγαντας των μανγκα reviews φερνει αρκετα σε ναρουτο/sasuke/sakura το σκηνικο
pitogiro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εγω παντως γελασα με το νεο επεισοδιο του Highschool Dxd Ποιο επεισοδιο; Νομιζω η 3η season δεν ξεκινησε ακομα...
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ποιο επεισοδιο; Νομιζω η 3η season δεν ξεκινησε ακομα... Επεισοδιο 13,που ειδα και βγηκε χτες ή προχτες.
pitogiro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Επεισοδιο 13,που ειδα και βγηκε χτες ή προχτες. Ναι, το βρήκα τελικά. That plot... 1
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τουλαχιστον ειναι ρε παιδι μου ΓΤΠ σαν σειρα αλλα αφου με κανει ωρες ωρες και γελαω,μου αρκει αυτο 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Kantai Collection Μαυρίλα σε αυτό το επεισόδιο. Κάτι μου λέει πάντως ότι θα γλυτώσει η Akagi. Edit: Αν και κάποιοι λένε ότι το shipgirl που φαίνεται στην άκρη του γκρεμού να κοιτάει, πως είναι η Taihou (armored carrier) και θα σώσει την κατάσταση. Θα δείξει Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2015 από GhostRiderLSOV
pitogiro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οτι πρεπει για ξαναμμενα 15χρονα But(t).. but(t)... (t)it's fun... 2
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τέλος και το Guilty Crown. Λοιπόν ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή...δεν μου άρεσε όσο φάνηκε ότι θα μου αρέσει καθώς πήγαινε προς τη μέση. Ξεκίνησε όπως είπα πολύ χλιαρά και πολύ προβλέψιμα και κάνει στροφές 180 μοιρών τρεις ολόκληρες φορές κατά τη διάρκεια των 22 επεισοδίων και η ιστορία είναι ότι the fuck να 'ναι. Δέχομαι κάποια πράγματα δεξιά και αριστερά, ακόμα και αυτά που είναι εντελώς απίστευτα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που είδα. Χωρίς να σποιλεριάζω το anime παίζει να αρέσει σε άλλους που θα το δουν για διάφορους λόγους γιατί έχει πράγματα να σου αρέσουν αλλά το τελικό πακέτο που παίρνεις κατ΄ εμέ είναι μέτριο (ίσως και χειρότερα) και για όλα φταίει ότι καταστάσεις και συμβάντα γινόντουσαν είτε για λόγους plot armor ή "γιατί έτσι ρε φίλε, τι θες τώρα". Βάλτε μέσα και το γεγονός ότι κανένας από τους χαρακτήρες δεν αναπτύσσεται σωστά (ναι ναι και ο κεντρικός ήρωας επίσης) εκτός από τον Gai και έχεις μια ιστορία μαντάρα με χαρακτήρες που δεν νοιάζεσαι το παραμικρό. Γενικά η σειρά κλέβει από όπου μπορεί αλλά το πάντρεμα που κάνει δεν φτάνει κανένα από τις σειρές που κλέβει. Τα μόνα καλά που έχω να πω είναι καθαρά τεχνικά. Σχέδιο πολύ ωραίο, μουσική πολύ ωραία, world building πιστευτό και αυτά όλα και όλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σήμερα βγήκε νωρίς το κεφάλαιο της Χλωρίνης. Έτσι για να φεύγει η κακή γεύση πρωί πρωί. 1
silmarien Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κάποιος να μου πει γιατί τελικά το έκανε ο Shinichi. Είμαι χαζός.
omghi2u Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 survival. ανεφερε και την οικογενεια του σε καποια φαση "protect my family" or smth
silmarien Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εγώ δεν είδα να λέει κάτι που να έβγαλε νόημα στο τέλος. Horrible subs being horrible? Αυτό που έκανε με αυτό που είχε πει πριν 40 δευτερόλεπτα ήταν τελείως αντιφατικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα