Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά τώρα δεν θα εξηγούμε το EVA να βγάλουμε άκρη

BTW είδα στο greek idol πήγε ένας να τραγουδήσει το αγαπημένο του γιαπωνέζικο τραγούδι ντυμένος hollow ichigo, συστήθηκε και στα γιαπωνέζικα αυτός τώρα γιατί νομίζει ό,τι είναι καμένος ενώ είναι βλαμμένος ; Και τις προάλλες είδα έναν φορούσε headband από naruto στο μπράτσο (σαν τον shikamaru) σε καφετέρια μέσα. Γιατί να είναι μερικοί τόσο άμπαλοι;

Παραθέτω

http://www.youtube.com/watch?v=R0iTzMakikI

Suzumiya Haruhi-sama is pleased.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια θυμαμαι μια ταινια anime που ηταν 2 αδερφια που λεγονταν Jem k Jim (ομαδα Gemini) που πολεμουσαν κατι δεινοσαυρους και ειχε διασταυρωση "πραγματικους" δεινοσαυρους μακετες και anime. Ξερει κανεις πως το λενε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Anime: Οne Piece, Hellsing, Law of Ueki

Manga: A Midnight Opera, Vision of Escafrowne, One Piece

Αυτά τα λίγα

Δημοσ.

το ergo proxy απορω πως αρεσε σε καποιους?πραγματικα οτι ναναι(εκτος αν σας φτανει μονο το ομορφο σχεδιο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μπορειτε να μου προτινετε 1-2 ανιμε να αρχισω?Δεν εχω δει πολλα μονο(dragonball,kabamaru,kai one piece μεχρι εκει που εχει βγει,αρχισα και bleach αλλα το σταματησα) εχω δει και voltron,cyber rider,area 88 κ.τ.λ αλλα πολυ παλια,για πειτε μου ,εχω ακουσει καλα λογια για berserk.deathnote,law of ueki,ενα απο τα τ 3 λετε ή καποιο αλλο?

Επεξ/σία από tHEMATE
Δημοσ.
το ergo proxy απορω πως αρεσε σε καποιους?πραγματικα οτι ναναι(εκτος αν σας φτανει μονο το ομορφο σχεδιο)

Από τα κορυφαία-διαμάντια anime της κατηγορίας του - που δεν είναι και πολλά. Για να το καταλάβεις και να το απολαύσεις θα πρέπει να του δώσεις την ανάλογη προσοχή, διαφορετικά αν βαριέσαι... άστο καλύτερα. Ασχολήσου με κανά Naruto :P

Δημοσ.
Παιδια θυμαμαι μια ταινια anime που ηταν 2 αδερφια που λεγονταν Jem k Jim (ομαδα Gemini) που πολεμουσαν κατι δεινοσαυρους και ειχε διασταυρωση "πραγματικους" δεινοσαυρους μακετες και anime. Ξερει κανεις πως το λενε?

Quoting myself. Κανενας ρε παιδια? Αχτι το εχω να το βρω αυτο το ανιμε.

Δημοσ.

το εχουν πει εδω μεσα 1000% παντως

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Λέγεται Super Monsters.

http://www.youtube.com/results?search_query=supermonsters&search=

Μιλάμε το έψαχνα για πολύ καιρό και δεν μπορούσα να βρώ τον τίτλο του :)

εδω εισαι :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε καμία 5 φορές το Evangelion και άμα καταλάβετε τι παίζει στείλτε μου pm

αντι των τελευταίων 2 επισοδείων κατεβασε και δες το "The end of evangelion"

Τι σε κάνει να πιστεύεις ό,τι δεν το είδα;

Τι είναι αυτό που δεν καταλαβες απο το NGE τότε? Μονο τα 2 τελευταία επεισόδια είναι λιγο κουκου, αν δεις το end of evangelion αντι αυτων είναι μια χαρα το story.

ΒΤW προς καθε ενδιαφερόμενο για όσους που οπως και εγω δεν γουστάρουν τα χαζοχαρούμενα anime που προορίζονται κυρίως για παιδιά, υπάρχει μια φοβερή σελίδα , http://www.animatured.com/

η κυλιόμενη μπαρα που εχει στην κορυφή παίζει να εχει το 70% των anime που αξίζουν imo

Επεξ/σία από alex_000
  • Super Moderators
Δημοσ.

το manga του Bleach είναι αρκετά καλό, το anime έχει πήξει στο filler κλασικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...