silmarien Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 "με την δύναμη του φεγγαριού;" Όλα τα ξέρεις κουφάλα. Εγω πχ ξενερωσα παρα πολυ οταν σταματησε το D.Gray Man Σ' αγαπώ Δεν ήσουν ο μόνος! 1
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το d.gray man ειχε πολυ ψωμι, ειδικα μετα την αποκαλυψη του 13ου και την 'ιερά εξέταση'... #it_will_be_missed Όλα τα ξέρεις κουφάλα. Σ' αγαπώ Δεν ήσουν ο μόνος! κουφάλα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) "με την δύναμη του φεγγαριού;" Ούτε κοντά. Edit: Προσπαθώ να βρω το theme της μάχης / trailer, αλλά μόνο opening / ending theme βρίσκω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από GhostRiderLSOV
evabb Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Οταν εχεις απογοητευτει απο τα γνωστα Mainstream Anime οπως One piece,Naruto(μεχρι να τελειωσει),Bleach,Fairy Tail,Hunter x Hunter και Attack on Titans(αυτο απογοητευση επειδη σταματησε προς το παρον οπως και το Hunter x hunter κυριως )λογικο ειναι να προσπαθουμε να βρουμε ενδιαφερον απο καινουργια Anime.Εγω πχ ξενερωσα παρα πολυ οταν σταματησε το D.Gray Man και εχω κατσει να βλεπω αηδιουλες που βγαινουν τωρα οπως Absolute Duo,Nisekoi κλπ κυριως επειδη δεν εχει βγει και κανενα αξιολογο παιχνιδι στο PC Μονο τα Parasyte και Seven Deadly Sins και το Tokyo Ghoul(κυριως για την δευτερη Season σε σχεση με την πρωτη)μου κρατανε το ενδιαφερον. Ακομα και το Log Horizon επιασε πατο . Ναρουτο και fairy tail εχουν πηξει στα φιλερ απλα. το ναρουτο ως γνωστον τελειωνει οποτε τα καλυτερα ερχονται και το fairy tail εχει πολυ δυνατο arc μετα. χαλαρα απο τα καλυτερα arcs του ever το d.gray man ειχε πολυ ψωμι, ειδικα μετα την αποκαλυψη του 13ου και την 'ιερά εξέταση'... #it_will_be_missed κουφάλα... γιατι ξινετε πληγες ολοι σας. κλαινε αυτοι που βλεπαν το ανιμε αλλα πιο πολυ κλαινε αυτοι που διαβαζαν το μανγκα
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μα τη πρωτοτυπο το νεο transformation του frieza δεν εχω λογια 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 αφήστε το να πεθάνει επιτέλους... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 αφήστε το να πεθάνει επιτέλους... NEVER! Μέχρι να πεθάνει η seiyuu του Goku (79 ε; ), δεν κόβεται τo Dragonball. 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τώρα που τέλειωσα το Blood C ξαναξεκίνησα το Guilty Crown. Από σχέδιο και μουσική τα σπάει αλλά μέχρι τώρα (είμαι στο 7ο επεισόδιο) δεν βλέπω λόγο ύπαρξης του. Είναι ένα mix από διάφορα άλλα anime αλλά καταλαβαίνεις ότι η μεγάλη του "αγάπη" είναι το Code Geass. Δεν τρελάθηκα με το ξεκίνημα είναι η αλήθεια κυρίως γιατί μου φαίνεται ότι κινείται πολύ γρήγορα και έχει πολλές τρύπες στο θέμα του χρόνου. Το ότι θα το τελειώσω είναι σίγουρο αλλά μέχρι τώρα i am not impressed. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Kantai Collection (έτσι, μέχρι να δω το σημερινό Bleach ) Πολύ δράμα για ένα remodel ρε παιδί μου. -κάποια στιγμή πρέπει να δω fan theories για το πώς γίνονται αυτά σε "ρεαλιστικό" setting όπως του anime- Ο ναύαρχος πρέπει να μάθει να στέλνει μηνύματα που να μην λένε "move order -> here". Ευτυχώς που θυσιάστηκε (? Ο ναύαρχος στο παιχνίδι είναι ο παίχτης. Left the game? ) και κανένα άλλο ship-girl (kanmusu) δεν έπαθε τίποτα. Kisaragi, απλά ατύχησες στο Ep. 3. Α, και αφού είχε όλο το θέμα η Fubuki, πάρε και remodel στο τέλος κι εσύ. (Ας ελπίσουμε ότι πράγματι είναι οι διαταγές στο βιβλίο -τι βολικό- και όχι η Nagato να λέει αρλούμπες) Τα από πάνω, φυσικά μην τα πάρετε τοις μετρητοίς, αφού ξέρω πως είναι περίεργο universe, ειδικά όταν είναι από video-game σε slice of life (περίπου) anime, αλλά να πούμε και κάτι. Edit: Χλωρίνη Blah blah blah, fingers cut, blah blah blah, GETSUGA TENSHOU!, blah blah, to be continued. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2015 από GhostRiderLSOV 2
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αναρωτιέμαι πως θα τελειώσει ο πόλεμος στο Tokyo ghoul... =]
nickarmy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Kantai Collection (έτσι, μέχρι να δω το σημερινό Bleach ) Πολύ δράμα για ένα remodel ρε παιδί μου. -κάποια στιγμή πρέπει να δω fan theories για το πώς γίνονται αυτά σε "ρεαλιστικό" setting όπως του anime- Ο ναύαρχος πρέπει να μάθει να στέλνει μηνύματα που να μην λένε "move order -> here". Ευτυχώς που θυσιάστηκε (? Ο ναύαρχος στο παιχνίδι είναι ο παίχτης. Left the game? ) και κανένα άλλο ship-girl (kanmusu) δεν έπαθε τίποτα. Kisaragi, απλά ατύχησες στο Ep. 3. Α, και αφού είχε όλο το θέμα η Fubuki, πάρε και remodel στο τέλος κι εσύ. (Ας ελπίσουμε ότι πράγματι είναι οι διαταγές στο βιβλίο -τι βολικό- και όχι η Nagato να λέει αρλούμπες) Τα από πάνω, φυσικά μην τα πάρετε τοις μετρητοίς, αφού ξέρω πως είναι περίεργο universe, ειδικά όταν είναι από video-game σε slice of life (περίπου) anime, αλλά να πούμε και κάτι. ήταν ωραίο επεισόδιο -> θα ήθελα περισσότερες ζημιές (του λείπει λίγο το δράμα γενικός) tokyo ghoul το επόμενο πρέπει να είναι φοβερό parasyte επιτέλους ξέδωσε το είχε πολύ ανάγκη χαχ exodus καλά τι επεισοδιάρα ... naruto μας πρήζεις 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ήταν ωραίο επεισόδιο -> θα ήθελα περισσότερες ζημιές (του λείπει λίγο το δράμα γενικός) Ίσως έβαλαν να πεθάνει η Kisaragi στο 3ο επεισόδιο επειδή ήταν και καλά τότε που βούλιαξε κανονικά και το ιστορικό σκάφος στο οποίο είναι βασισμένη αλλά και επειδή παίζουν αρκετά quotes από το game απ' ότι είδα. Btw, αν ποτέεεεε παίξω World of Warships και έχει Kongou Class (που θα είναι και τρελό grind μάλλον), κάθε φορά σε ομοβροντία θα είναι να παίζω "BURNING...LOVE!", για trolling. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα