nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 και εγώ έχω καιρό να διαβάσω (αρχισα το breaker που το είχα αφήσει απο τον σεπτέμβριο ) έχετε δει καμια πρόβλεψη για την ανοιξιάτικη σεασον
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 έχετε δει καμια πρόβλεψη για την ανοιξιάτικη σεασον Πολυ δραμα η κατάσταση... https://livechart.me/spring 1
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εντάξει θα παλευτει Digimon Adventure Tri. Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (2015) Ninja Slayer From Animation Sidonia no Kishi: Daikyuu Wakusei Seneki Koukaku Kidoutai Arise: Alternative Architecture 1
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εντάξει θα παλευτει Digimon Adventure Tri. [/size]Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (2015)[/size] Ninja Slayer From Animation Sidonia no Kishi: Daikyuu Wakusei Seneki Koukaku Kidoutai Arise: Alternative Architecture Ίσως το gits & ninja slayer να αξίζουν... Οψομεθα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Deucalion combat retrieval. Μια φορά που ο inaho δεν σώζει την μάχη...σώζει όμως το σκάφος με το ΟΡ μάτι...που φαίνεται να τον ενοχλέι. Αwkard talking σκηνή που δεν βλέπουμε τα στόματα, γιατί κάποιος βαριόταν να τα ζωγραφίζει. Θυμήθηκε και η πριγκήπισσα (που τελικά δεν έπαθε brain damage ). 2
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Aldnoah.Zero Deucalion combat retrieval. Μια φορά που ο inaho δεν σώζει την μάχη...σώζει όμως το σκάφος με το ΟΡ μάτι...που φαίνεται να τον ενοχλέι. Αwkard talking σκηνή που δεν βλέπουμε τα στόματα, γιατί κάποιος βαριόταν να τα ζωγραφίζει. Θυμήθηκε και η πριγκήπισσα (που τελικά δεν έπαθε brain damage ). Hime-sama remembers. Ελπιζω να μην αρχίζει να εχει σπασμούς όπως και ο robocop... In other news Μέτρια πραγματα στα garo, death parade, jojo... 1
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 tokyo ghoul τελικα ο παππους που εχει το καφενειο ειναι ο owl ή o owl ειναι το παιδι του;
nickarmy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 και εγώ το έχασα το νόημα στη μετάφραση αλλα νομίζω οτι ο οwl είναι ο άλλος 1
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 tokyo ghoul τελικα ο παππους που εχει το καφενειο ειναι ο owl ή o owl ειναι το παιδι του; και εγώ το έχασα το νόημα στη μετάφραση αλλα νομίζω οτι ο οwl είναι ο άλλος μου φαινεται οτι στο Manga ο owl ηταν ο γιος του και οταν πεθανε πηρε (ο πατερας) την ταυτοτητα του (γιαυτο και κατι χρονικες αναλύσεις ). Στο ανιμε, owl ειναι ο γερος. Ειναι μπερδεμα αυτο το route παντως in other news περιεργο το σχεδιο του gundam origins I η εμενα δεν μου αρεσε;
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως το spring 2015 το περιμένω με ενθουσιασμό. Θα τσεκάρω τα Vampire holmes Owari no Seraph Arslan Senki 2 Kekkai Sensen Digimon Adventure Tri. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru no Darou ka? Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (2015) Grisaia no Rakuen Ninja Slayer From Animation Triage X Nagato Yuki-chan no Shoushitsu
silmarien Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν περιμένω τίποτα. Όλα θα είναι όπως το χειμώνα: μούφα. Έχω χάσει κάθε ελπίδα. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Πλακίτσα έχει το Kantai Collection.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Οταν εχεις απογοητευτει απο τα γνωστα Mainstream Anime οπως One piece,Naruto(μεχρι να τελειωσει),Bleach,Fairy Tail,Hunter x Hunter και Attack on Titans(αυτο απογοητευση επειδη σταματησε προς το παρον οπως και το Hunter x hunter κυριως )λογικο ειναι να προσπαθουμε να βρουμε ενδιαφερον απο καινουργια Anime.Εγω πχ ξενερωσα παρα πολυ οταν σταματησε το D.Gray Man και εχω κατσει να βλεπω αηδιουλες που βγαινουν τωρα οπως Absolute Duo,Nisekoi κλπ κυριως επειδη δεν εχει βγει και κανενα αξιολογο παιχνιδι στο PC Μονο τα Parasyte και Seven Deadly Sins και το Tokyo Ghoul(κυριως για την δευτερη Season σε σχεση με την πρωτη)μου κρατανε το ενδιαφερον. Ακομα και το Log Horizon επιασε πατο .
nickarmy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Πλακίτσα έχει το Kantai Collection. e΄γω το ξέρω
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Πλακίτσα έχει το Kantai Collection. e΄γω το ξέρω "με την δύναμη του φεγγαριού;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα