nickarmy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Ωραία μουσική με το πιάνο. Θα έχουμε μερικά επεισόδια μέχρι να στρώσει η Asseylum φαίνεται. Έφαγε το μαχαίρι στην καρδιά ο Slaine. Inaho plan from the beginning. Πάλι καλά που αυτή τη φορά ήταν teamwork και όχι "Only Inaho saves the day". ξέχασες την τηλεπάθεια όντως ωραίο το 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ξέχασες την τηλεπάθεια όντως ωραίο το Εγώ το πήρα ότι και οι 2 κοίταγαν τα πουλιά. Τηλεπάθεια...παίζει. Αλλά δεν έχουμε δει κάτι που να το υποστηρίζει ακόμα.
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ξέχασες την τηλεπάθεια όντως ωραίο το Εγώ το πήρα ότι και οι 2 κοίταγαν τα πουλιά. Τηλεπάθεια...παίζει. Αλλά δεν έχουμε δει κάτι που να το υποστηρίζει ακόμα. το ειδα καπως βιαστικά και δεν καταλαβα τι εγινε αλλα σχεδον λυπηθηκα την female imperial version του Σοιμπλε επισης επειδη δεν εχω τπτ να δω, εχω γραψει την μιση διπλωματικη που ειναι due in summer 2016 2
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Ωραία μουσική με το πιάνο. Θα έχουμε μερικά επεισόδια μέχρι να στρώσει η Asseylum φαίνεται. Έφαγε το μαχαίρι στην καρδιά ο Slaine. Inaho plan from the beginning. Πάλι καλά που αυτή τη φορά ήταν teamwork και όχι "Only Inaho saves the day". Aldnoah Zero μετα απο τοσες δολοπλοκιες, δολοφονιες κτλ κοντευει να γινει ο αρχων της vers empire αλλααααα το γκομενακι καρδιοχτυπα για τον αλητη τον Inaho, τα παιρνει λοιπον ο Slaine και σου λεει πουστη δεν θα μου φας εσυ την γκομενα. Θα σας γαμησω ολους, δεν θα μεινει ουτε κομματι απο το αφτι σου. (μην τον πουν και μαλακοκαυλη) η πλακα θα ειναι στο τελος ο Inaho να φτυσει την πριγκηπισα. μεγας τσεος ο principal στο assassination classroom... εγω πεθαινω με τις ατακες που παιζουν γενικοτερα. ειχα ψιλοαρχισει το μανγκα και μου αρεσε. το opening παντως το πηδηξαν.... 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Aldnoah Zero αλλααααα το γκομενακι καρδιοχτυπα για τον αλητη τον Δεν θα πάρεις το νινί ποτέεεε, Slaine μπινέεεε, Slaine μπινέ-ε-ε! (very mature ) 2
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα πάρεις το νινί ποτέεεε, Slaine μπινέεεε, Slaine μπινέ-ε-ε! (very mature ) Brain Damaged είναι δεν πειράζει Για οίκο ευγηρίας από τα 40 K o άλλος βασικά το ψήνει το brain damage, τον έχω κόψει. 2
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πες ρει; Μην μας αφήνεις στην αγωνία...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Παίζεις το game από το οποίο είναι η εικόνα με τα battleship girls? (Kantai Collection) Χλωρίνη "This is the first I've heard of this whole kamikake thing so..." "just use my reiatsu amplifier?" Asspull galore
nickarmy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 θέλω πολύ αλλα ειναι περίεργος ο τρόπος για να γίνεις δεκτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα