Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το Blood C- τα επεισόδια και έχω να πω... what in the FUCK was that; Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε πολύ. Αρχισε πολύ χαλαρά και πίστεψα στην αρχή ότι θα είναι κανένα cutsie high school melodrama αλλά βάζοντας μέσα την Saya σαν secret slasher of demons of the night αλλά πόσο (μα ΠΟΣΟ όμως) λάθος έκανα. Χαλάστηκα που δεν απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που μας έκαιγαν αλλά έμαθα ότι υπάρχει και ταινία που βγήκε αργότερα (την οποία κατεβάζω και θα δω σήμερα κιόλας). 

Γενικά το anime για τα γούστα μου είναι keep it on the hard drive. Οποιος δεν το έχει δει ακόμα ας σπεύσει γιατί πραγματικά τα σπάει και συμβουλεύω να κάνει υπομονή στα πρώτα δυο-τρία επεισόδια αν του φανεί πολύ νανουριστικό το όλο θέμα...πίστεψε με τα πράγματα αλλάζουν...πολύ και στο κατά πολύ καλύτερο. Θα δώσω και αναφορά για την ταινία αφού την δω. Πιστεύω να λύσουμε και τα υπόλοιπα ερωτήματα!

Κοίτα να δεις που το σνόμπαρα τόσο καιρό ρε... 

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το Blood C- τα επεισόδια και έχω να πω... what in the FUCK was that; Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε πολύ. Αρχισε πολύ χαλαρά και πίστεψα στην αρχή ότι θα είναι κανένα cutsie high school melodrama αλλά βάζοντας μέσα την Saya σαν secret slasher of demons of the night αλλά πόσο (μα ΠΟΣΟ όμως) λάθος έκανα. Χαλάστηκα που δεν απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που μας έκαιγαν αλλά έμαθα ότι υπάρχει και ταινία που βγήκε αργότερα (την οποία κατεβάζω και θα δω σήμερα κιόλας). 

Γενικά το anime για τα γούστα μου είναι keep it on the hard drive. Οποιος δεν το έχει δει ακόμα ας σπεύσει γιατί πραγματικά τα σπάει και συμβουλεύω να κάνει υπομονή στα πρώτα δυο-τρία επεισόδια αν του φανεί πολύ νανουριστικό το όλο θέμα...πίστεψε με τα πράγματα αλλάζουν...πολύ και στο κατά πολύ καλύτερο. Θα δώσω και αναφορά για την ταινία αφού την δω. Πιστεύω να λύσουμε και τα υπόλοιπα ερωτήματα!

Κοίτα να δεις που το σνόμπαρα τόσο καιρό ρε... 

μα το εχουμε ξαναπει οτι ειναι τοσο what the fuck που εχει γινει banner στο 4chan. Επισης, η ταινια δεν ειναι και τοσο καλη παρολο που το τελος εχει την σφραγίδα CLAMP.

P.s. Saya = Breeding material 

• Like 2
Δημοσ.

μα το εχουμε ξαναπει οτι ειναι τοσο what the fuck που εχει γινει banner στο 4chan. Επισης, η ταινια δεν ειναι και τοσο καλη παρολο που το τελος εχει την σφραγίδα CLAMP.

P.s. Saya = Breeding material 

Εσείς μπορεί να το έχετε ξαναπεί αλλά εγώ διαλέγω να αγνοώ τα περισσότερα Posts που μυρίζομαι ότι πρόκειται να πέσει spoiler. Για το Blood C δεν ήξερα τίποτα πριν ξεκινήσω να το βλέπω και απλά νόμιζα όταν το πρωτοκατέβασα ότι ήταν κάποια συνέχεια του Blood plus. 

Τα επεισόδια πάντως είναι πολύ καλά και δεν γίνεται να μην δω την ταινία. Αντε, όπου να 'ναι τώρα θα ξεκινήσω να τη βλέπω. 

• Moderators
Δημοσ.

Aldnoah.Zero

Ωραία μουσική με το πιάνο.

Θα έχουμε μερικά επεισόδια μέχρι να στρώσει η Asseylum φαίνεται.

Έφαγε το μαχαίρι στην καρδιά ο Slaine. :P

Inaho plan from the beginning. Πάλι καλά που αυτή τη φορά ήταν teamwork και όχι "Only Inaho saves the day".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...