Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το anime όμως καταβροχθίζει chapters για κολατσιό. Και είχαν πει ό,τι το New Challenger θα είχε και συνέχεια, τώρα το πότε άλλο ανέκδοτο ε ναι αφού βγαίνουν ελάχιστες σελίδες per chapter που πάνε πιο αργά και από τον θάνατο σε progress
ksaplostra Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Oχι αλλα ετσι οπως το ειδα λιγο δεν θα με χαλουσε να το δω ολοκληρο. Είναι πολύ διαολικο(γαμώ τις λέξεις χααχαχ) όμως...
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 αφηστε το βρηκα Mηπως ξερετε που μπορω να βρω το [OAV] Dallos ? To Locke the superman το ειχα βρει μετα απο πολλα χρονια και μαλιστα ηταν η dubbed εκδοση απο το Juniorstv !! Aλλα το Dallos δεν εχω καταφερει ακομα να το βρω,ουτε οριτιζιναλ στο Αμαζον,ουτε πειρατικο,πουθενα.Kαι το επαιζε συχνα το Juniors,ακομα και η ετ3 το ειχε παιξει παλια. Αν καποιος εχει καποια ιδεα που να κοιταξω,Pls pm me. ποιο ηταν τελικα?
becausE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ε ναι αφού βγαίνουν ελάχιστες σελίδες per chapter που πάνε πιο αργά και από τον θάνατο σε progress Όντος... πρέπει να πάρουν μαθήματα από τους animators του πλίτς (και λέω πλίτς γιατί δεν γίνεται, αν το πάρεις σοβαρά θα το χύσεις το γάλα με αυτά που γίνονται)
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Από τα καλύτερα και τα έχω σχεδόν όλα είναι τα Guyver.
Francisco Goya Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μου άρεσε το "Blood : The Last Vampire". Μετά είδα το live action και ξενέρωσα τη ζωή μου ...
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Από τα καλύτερα και τα έχω σχεδόν όλα είναι τα Guyver. ΧΑ!! Εγω εχω και τις ταινιες (και τις 2) που η πρωτη ηταν με τον Luke Skywalker και η δευτερη με την φωνη του Solid Snake. Η δευτερη ταινια μιλαμε πατουσε στα αυτια τις παπαριες τυπου Power Rangers στην εποχη της. Η πρωτη ηταν ψιλοτραγικη ακομα και για την εποχη της.
alex_000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δείτε καμία 5 φορές το Evangelion και άμα καταλάβετε τι παίζει στείλτε μου pm αντι των τελευταίων 2 επισοδείων κατεβασε και δες το "The end of evangelion"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 αντι των τελευταίων 2 επισοδείων κατεβασε και δες το "The end of evangelion" so much win...
becausE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 αντι των τελευταίων 2 επισοδείων κατεβασε και δες το "The end of evangelion" Τι σε κάνει να πιστεύεις ό,τι δεν το είδα;
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 ΧΑ!! Εγω εχω και τις ταινιες (και τις 2) που η πρωτη ηταν με τον Luke Skywalker και η δευτερη με την φωνη του Solid Snake. Η δευτερη ταινια μιλαμε πατουσε στα αυτια τις παπαριες τυπου Power Rangers στην εποχη της. Η πρωτη ηταν ψιλοτραγικη ακομα και για την εποχη της. Φυσικά μιλάω για τα κινούμενα σχέδια και όχι για τις ταινίες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τι σε κάνει να πιστεύεις ό,τι δεν το είδα; το ότι δεν κατάλαβες τι παίχτηκε μάλλον
becausE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) το ότι δεν κατάλαβες τι παίχτηκε μάλλον Καλά τώρα δεν θα εξηγούμε το EVA να βγάλουμε άκρη BTW είδα στο greek idol πήγε ένας να τραγουδήσει το αγαπημένο του γιαπωνέζικο τραγούδι ντυμένος hollow ichigo, συστήθηκε και στα γιαπωνέζικα αυτός τώρα γιατί νομίζει ό,τι είναι καμένος ενώ είναι βλαμμένος ; Και τις προάλλες είδα έναν φορούσε headband από naruto στο μπράτσο (σαν τον shikamaru) σε καφετέρια μέσα. Γιατί να είναι μερικοί τόσο άμπαλοι; Παραθέτω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=R0iTzMakikI[/ame] Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2010 από becausE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα