evabb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Dropped: Absolute Duo, Garo, Death Parade, Unlimited Fafnir, Kantai Collection, Trinity Seven. Σε fast forward: Naruto, One Piece,Tokyo Ghoul, Fairy Tail, Log Horizon, Aldnoah. Στην ουσία βλέπω μόνο το Parasyte. Να δω ποτε θα μπει στην λίστα ff και αυτό. Εμετος σε όλα. Τα ξερνάω. Αποτυχία όλοι και όλα. Άντε γεια. σε νιωθω για ολα εκτος απο το tokyo ghoul. παει καλα για μενα. fairy tail εχει πεσει πολυ φιλερ μετα το ξαναπιανεις οταν αρχισουν τα κανονικα επισοδεια. στο μανγκα παντως εχει μονο ενα arc ολοκληρωμενο αυτη την στιγμη οποτε λογικο ειναι που βαζουν φιλερς. Ειναι ομως ενα arc αστα να πανε, χαλαρα το καλυτερο ολοκληρου του μανγκα και μαλλον οδευει προς το τελος με το επομενο arc. Μας την εκανε πααααααααρα πολυ μαεστρικα o Mashima μονο αυτο σου λεω, κοντεψα να μεινω στον τοπο διαβαζοντας το κεφαλαιο 416. Ναρουτο οκ φιλεριες, τελειωνει κι αυτο οποτε υπομονη μεχρι να αρχισουν τα κανονικα επισοδεια. εχω κατεβασει τα επισοδεια του death parade, να τα δω ή να τα διαγραψω;
revolver1990 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εχω κατεβασει τα επισοδεια του death parade, να τα δω ή να τα διαγραψω; Διέγραψε τα.
silmarien Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 @evabb Μακάρι να ισχύει για το Fairty Tale. Ανυπομονώ!Για το death parade δεν ξέρω. Πολλοί ίσως να διαφωνήσουν. Εγώ βαρέθηκα να βλέπω πράγματα απλα για να περάσει η ώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Bleach, πόσο πιο πάτο? 1
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Bleach, πόσο πιο πάτο? Μετα τον Aizen απλα δεν υπαρχει λογος υπαρξης του συγκεκριμενου και κακως δεν το παρατησαν να ξεκινησουν τουλαχιστον κατι νεο απο την αρχη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όταν λέω εγώ ότι πιάνει σελίδες μόνο με τα "πώπω! Τι έγινε τώρα!", όπως την άλλη φορά που είχε 6 (αν θυμάμαι καλά) σελίδες, όλες close-up να λένε "Ήρθε ο Ichigo!"... Σαν να βλέπω επεισόδιο του DBZ, αλλά με real-time manga pages. 20 σελίδες Που ούτε τόσες δεν έχει το κάθε chapter.
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το τελευταίο πάνελ ήταν σε φάση: AND THEN I PULL OUT MY GUN 2
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καλά επεισόδια τα σημερινά στα garo & fafner. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Απογοήτευση αυτό το bleach... Αντί να κλείνει τρύπες στην πλοκή, έγινε ελβετικό τυρί. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και το Log Horizon εχει λιγο πεσει στα τελευταια επεισοδια που μας δειχνει τα πιτσιρικια....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Πάλι ο Inaho έσωσε την κατάσταση, τουλάχιστον ήταν από την αρχή, αλλά και πάλι... Αναρωτιέμαι όταν ήταν off, πόσες 100δες Cataphrakts έχασαν οι γήινοι. Γενικά, πόσους έχουν ώστε να αντικαθιστούν όλους που πεθαίνουν κάθε φορά, εκτός της Mustang squad; Slaine συνεχίζει να ανεβαίνει... Στο τέλος η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα και περίμενα να πεθάνει η πριγκήπισσα, θα ήταν πολύ cruel death. Αναμενόμενο πάντως επιτέλους να ξυπνήσει, να δω τι θα πει όταν μάθει πώς είναι παντρεμένη με τον Slaine. 2
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Πάλι ο Inaho έσωσε την κατάσταση, τουλάχιστον ήταν από την αρχή, αλλά και πάλι... Αναρωτιέμαι όταν ήταν off, πόσες 100δες Cataphrakts έχασαν οι γήινοι. Γενικά, πόσους έχουν ώστε να αντικαθιστούν όλους που πεθαίνουν κάθε φορά, εκτός της Mustang squad; Slaine συνεχίζει να ανεβαίνει... Στο τέλος η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα και περίμενα να πεθάνει η πριγκήπισσα, θα ήταν πολύ cruel death. Αναμενόμενο πάντως επιτέλους να ξυπνήσει, να δω τι θα πει όταν μάθει πώς είναι παντρεμένη με τον Slaine. εγώ όταν ήταν ο ιναχο και κοίταζε το φεγγάρι ήμουν σίγουρος ότι με το hubble του κοίταζε την μάχη και βεβαίως το επιβεβαίωσε μετά απο λίγα δευτερόλεπτα (πάντως ωραίο επεισοδικάκι) fafner πολύ ωραίο επεισόδιο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 εγώ όταν ήταν ο ιναχο και κοίταζε το φεγγάρι ήμουν σίγουρος ότι με το hubble του κοίταζε την μάχη και βεβαίως το επιβεβαίωσε μετά απο λίγα δευτερόλεπτα (πάντως ωραίο επεισοδικάκι) Καλά ναι, δεν λέω, τους "δικούς μας" υποστηρίζω, αλλά χέσε μας ρε Inaho. Αnalytical Engine και 1000000000x zoom δηλαδή. Τίποτ' άλλο; Είμαι σίγουρος ότι και στο κρεβάτι θα είναι φοβερός. "I detect low hormone levels and your voice is unreasonably different. You are faking that orgasm." 1
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το analytical engine του Inaho το ονειρεύονται εκεί στον VersΠοιο Αldnoah drive και μαλακίες. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το analytical engine του Inaho το ονειρεύονται εκεί στον Vers Ποιο Αldnoah drive και μαλακίες. Έλα ντε, εκτός του Tharsis που προβλέπει τι γίνεται, δεν έχουν κάτι παραπάνω οι Vers εκτός από overwhelming / unconventional firepower/mobility στην τεχνολογία τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα