revolver1990 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Garo ep 17 The feels. Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς ως τώρα.
nickarmy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 (δεν έχω ιδέα απο ποιο είναι αλλά ήταν φοβερό) (απο comment) 3
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Death Parade ep 5 .Είχε hype,δεν ήταν κακό και επιτέλους μάθαμε και τους υπόλοιπους arbiters, high class και μη. Το κορίτσι με το κρανίο να υποθέσω είναι υπεύθυνο για την παραλαβή ψυχών? έχω δει τα πρώτα 3 επ και βλέπω το 4ο τώρα ..αν και μου αρέσει το στυλ του με χαλάει το consept αν μένει εκει , δηλαδή κάθε επ να έχει και ενα νέο ζευγάρι κλπ , μοιάζει βαρετό μέχρι αηδίας ... αλλάζει κάτι ? ή μένει εκεί ?....... θα δω το 4ο και θα επανέλθω
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εχτες ειδα καποιες νεες σειρες οπως Absolute Duo και Shinmai Maou No Testament και ισως δω και το Ansatsu Kyoushitsu.
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 βασικά αυτό το death parade δεν καταλαβαίνω τι στο καλό κάνει , αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω κάποιο νόημα , οκ για καμια anime movie ίσως να έλεγε αλλα πόσο να τραβήξει σε αυτό το consept? πάω να δω το 5ο και αν ειναι το ίδιο θα ψάξω για άλλο... 1
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ειδα και το αναφερει κοσμος αλλα μονο και μονο περιληψη που διαβασα απλα δεν με τραβηξε οπως πχ το Taizai που οντως ειναι αρκετα καλο για το Hype που του εχουν βγαλει στο Internet. Και το Tokyo Ghoul τα εχει παει πολυ καλα για πρωτα επεισοδια σε σχεση με την πρωτη Season που πολλοι ξενερωσαν
revolver1990 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εχτες ειδα καποιες νεες σειρες οπως Absolute Duo και Shinmai Maou No Testament και ισως δω και το Ansatsu Kyoushitsu. To τελευταίο κάτι λέει αν και είναι ελαφρύ...τα άλλα κάτω του μετρίου. έχω δει τα πρώτα 3 επ και βλέπω το 4ο τώρα ..αν και μου αρέσει το στυλ του με χαλάει το consept αν μένει εκει , δηλαδή κάθε επ να έχει και ενα νέο ζευγάρι κλπ , μοιάζει βαρετό μέχρι αηδίας ... αλλάζει κάτι ? ή μένει εκεί ?....... θα δω το 4ο και θα επανέλθω Στο 5 εμβαθύνει και γνωρίζουμε νέους χαρρακτήρες.Είναι και το γενικότερο θέμα της σειράς που ίσως να μην βοηθά κάποιους( psychological,drama,heaven&hell). http://myanimelist.net/anime/28223/Death_Parade 8,35 στο myanimelist.
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 To τελευταίο κάτι λέει αν και είναι ελαφρύ...τα άλλα κάτω του μετρίου. Στο 5 εμβαθύνει και γνωρίζουμε νέους χαρρακτήρες.Είναι και το γενικότερο θέμα της σειράς που ίσως να μην βοηθά κάποιους( psychological,drama,heaven&hell). http://myanimelist.net/anime/28223/Death_Parade 8,35 στο myanimelist. μα επειδή μου αρέσει αυτό το είδος , γιαυτό είπα να το δω , αλλα το θέμα του ειναι κάπως κενό κ βαρετό μέχρι τώρα... δηλαδή αν δεν παίζουν μάχες , κάποιος σκοπός και κάθε φορά απλά βλέπουμε νεα ζευγάρια και μαθαίνουμε τις ιστορίες τους ποιο πολυ θυμίζει oprah xD θα δω κ το 5 να σχηματίσω καλύτερη άποψη
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 προτείνεται μου pleeeeeeeeeeease καμια 3-4-5 anime με δράση, μάχες , goosebump moments , fucked up moments, να σκαλώνεις να βλέπεις το ένα επ μετά το άλλο κλπθα έγραφα λίστα τι έχω δει γιατι δεν τα θυμάμαι ολα , οπότε ρίχτε κανα 2-3-4-5 προτάσεις όποιος ξέρειatm βλέπω parasyte και tokyo ghoul a οπότε ξεμένω όσο περιμένω new epsτο hunter x hunter αξίζει ? μου φάνηκε παιδικό σε ενα trailer που είδα λόγο artstyle κλπτελικά το shingeki no kyojin μας την έκανε ... κάτι για Απρίλη του 15 είδα , τελικά θα βγει τότε ή πάμε για 2016?
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 προτείνεται μου pleeeeeeeeeeease καμια 3-4-5 anime με δράση, μάχες , goosebump moments , fucked up moments, να σκαλώνεις να βλέπεις το ένα επ μετά το άλλο κλπ θα έγραφα λίστα τι έχω δει γιατι δεν τα θυμάμαι ολα , οπότε ρίχτε κανα 2-3-4-5 προτάσεις όποιος ξέρει atm βλέπω parasyte και tokyo ghoul a οπότε ξεμένω όσο περιμένω new eps το hunter x hunter αξίζει ? μου φάνηκε παιδικό σε ενα trailer που είδα λόγο artstyle κλπ τελικά το shingeki no kyojin μας την έκανε ... κάτι για Απρίλη του 15 είδα , τελικά θα βγει τότε ή πάμε για 2016? Hunter X Hunter αξιζει με τα 1000 αλλα το 2011 οχι το πιο παλιο.Οσο για το τελευταιο που γραφεις αργει μιας και εφτασε το Manga που αυτο αργησε να προχωρησει. Θα σου προτεινα και το Nanatsu no taizai αν δεν το εχεις ηδη δει. 1
omghi2u Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Nanatsu no taizai που ειπε και ο fulgore βεβαια ειναι on-going ακομα. τσεκαρε και το http://myanimelist.net/anime/4725/Ga-Rei:_Zeroθα σου αρεσει 1
silmarien Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Dropped: Absolute Duo, Garo, Death Parade, Unlimited Fafnir, Kantai Collection, Trinity Seven. Σε fast forward: Naruto, One Piece,Tokyo Ghoul, Fairy Tail, Log Horizon, Aldnoah. Στην ουσία βλέπω μόνο το Parasyte. Να δω ποτε θα μπει στην λίστα ff και αυτό. Εμετος σε όλα. Τα ξερνάω. Αποτυχία όλοι και όλα. Άντε γεια.
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Garo ep 17 The feels. Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς ως τώρα. παει το κοριτισι? Dropped: Absolute Duo, Garo, Death Parade, Unlimited Fafnir, Kantai Collection, Trinity Seven. Σε fast forward: Naruto, One Piece,Tokyo Ghoul, Fairy Tail, Log Horizon, Aldnoah. Στην ουσία βλέπω μόνο το Parasyte. Να δω ποτε θα μπει στην λίστα ff και αυτό. Εμετος σε όλα. Τα ξερνάω. Αποτυχία όλοι και όλα. Άντε γεια. καθησες και τα ειδες ρε θηριο? 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Dropped: Absolute Duo, Garo, Death Parade, Unlimited Fafnir, Kantai Collection, Trinity Seven. Σε fast forward: Naruto, One Piece,Tokyo Ghoul, Fairy Tail, Log Horizon, Aldnoah. Στην ουσία βλέπω μόνο το Parasyte. Να δω ποτε θα μπει στην λίστα ff και αυτό. Εμετος σε όλα. Τα ξερνάω. Αποτυχία όλοι και όλα. Άντε γεια. Αναμενομενα τα Drops σου.Καλα για το Trinity Seven ουτε σχολιο Harem μεχρι αηδιας και αυτο
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Dat SnK Για να δούμε πως τελειώνει το arc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα