Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακυρο τελειως!στο πρωτο μισο εδειχνε την πρωην οργανωση στο gun gale online ,μετριο ηταν!και στο αλλο μισο την αλλη με το aids!Aν ειναι δυνατον!Εγω πιστευω οτι το στορυ της πρωτης τραβαγε και αλλο!δηλαδη να τους εχουν ακομα μεσα παγιδευμενους!

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To 1o arc της πρωτης σεσον με ενθουσιασε, το 2ο ομως ειμαι στα 3-4 επεισοδια και το θεωρω ψιλο μετριο εως τωρα

Δημοσ.

ξερει κανεις αν εχει αναλαβει καμια ομαδα την μεταφραση του log horizon και του παλιοτερου .hack ή αν υπαρχουν καπου με ελληνικους υποτιτλους?Ευχαριστω!

Δημοσ.

ξερει κανεις αν εχει αναλαβει καμια ομαδα την μεταφραση του log horizon και του παλιοτερου .hack ή αν υπαρχουν καπου με ελληνικους υποτιτλους?Ευχαριστω!

κανεις?

Δημοσ.

τι γινεται ρε μαγκες με το tokyo ghoul? ιδεα μου ειναι ή η δευτερη σεζον ειναι τρομερα καλυτερη απο την πρωτη; 

μακραν ο πιο wtf πρωταγωνιστης ανιμε που εχω δει ποτε,δεν ξερω πια με πιανου το μερος να ειμαι....   :fear:

• Like 1
Δημοσ.

τι γινεται ρε μαγκες με το tokyo ghoul? ιδεα μου ειναι ή η δευτερη σεζον ειναι τρομερα καλυτερη απο την πρωτη; 

μακραν ο πιο wtf πρωταγωνιστης ανιμε που εχω δει ποτε,δεν ξερω πια με πιανου το μερος να ειμαι....   :fear:

:w00t:

στα περισσοτερα καρε εχει την ιδια ιστορια με το manga.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...