dinhio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ακυρο τελειως!στο πρωτο μισο εδειχνε την πρωην οργανωση στο gun gale online ,μετριο ηταν!και στο αλλο μισο την αλλη με το aids!Aν ειναι δυνατον!Εγω πιστευω οτι το στορυ της πρωτης τραβαγε και αλλο!δηλαδη να τους εχουν ακομα μεσα παγιδευμενους!
StormGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 To 1o arc της πρωτης σεσον με ενθουσιασε, το 2ο ομως ειμαι στα 3-4 επεισοδια και το θεωρω ψιλο μετριο εως τωρα
dinhio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ξερει κανεις αν εχει αναλαβει καμια ομαδα την μεταφραση του log horizon και του παλιοτερου .hack ή αν υπαρχουν καπου με ελληνικους υποτιτλους?Ευχαριστω!
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αμπντουλαχ τσερο Prepare for inaho our lord and saviour. Μάλλον θα πάει για drop... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αμπντουλαχ τσερο Prepare for inaho our lord and saviour. Μάλλον θα πάει για drop... Καταντάει λίγο βαρετό να είναι Inaho + Slaine και μετά το χάος... 2
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 shingeki no bahamut ρε μουνια και τα μυαλα στο μπλεντερ
dinhio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ξερει κανεις αν εχει αναλαβει καμια ομαδα την μεταφραση του log horizon και του παλιοτερου .hack ή αν υπαρχουν καπου με ελληνικους υποτιτλους?Ευχαριστω! κανεις?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 More faces από το Naruto musical: (needs more Byakugan ) 1
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τι γινεται ρε μαγκες με το tokyo ghoul? ιδεα μου ειναι ή η δευτερη σεζον ειναι τρομερα καλυτερη απο την πρωτη; μακραν ο πιο wtf πρωταγωνιστης ανιμε που εχω δει ποτε,δεν ξερω πια με πιανου το μερος να ειμαι.... 1
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τι γινεται ρε μαγκες με το tokyo ghoul? ιδεα μου ειναι ή η δευτερη σεζον ειναι τρομερα καλυτερη απο την πρωτη; μακραν ο πιο wtf πρωταγωνιστης ανιμε που εχω δει ποτε,δεν ξερω πια με πιανου το μερος να ειμαι.... :w00t: στα περισσοτερα καρε εχει την ιδια ιστορια με το manga.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Yeah it's friday You are in the wrong neighborhood mofo #Ελλάς η παντοτινη 1
nickarmy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 evaamgeeliionn δείτε το βίντο https://www.facebook.com/SeeleNervEvangelionAnime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα