Haris San Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι μετα την μαχη με τον Whitebeard εχει πεσει πολυ το One piece,και αυτο φενεται απο τα μετριοτατα Arcs που ακολουθησαν. O whitebeard πραγματικα ηταν tanks..Τα γαμησε ολα Mετα το arc με τους fishermen ηταν μουφα και υπηρχε μονο και μονο για να δειξει τα αποτελεσματα της προπονησης.Τωρα στο τρεχον arc με τον mingo να δουμε τι θα γινει... Επισης o mingo ειναι πολυ δυνατος, τον περιμενα πιο gay friendly Παντως μια ευστοχη απορια του @chris6 ηταν γιατι εφοσον ο luffy εχει Observation Haki για πιο λογο δεν κανει συνεχεια dodge στα attack των αλλων, flash step μπορει να κανει λογω 2nd gear...?To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τις κανει πολυ γρηγορα ο αλλος και δεν προλαβαινει να κανει flash step..
Eru Iluvatar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τo OP θα πρέπει να τελειώσει, πιστεύω σύντομα. Πήγε τόσα χρόνια (σαν η Λάμψη ένα πράγμα). Ο Mingo είναι τρομέρος χαρακτήρας. Θα ήθελα να μη χάσει από το Λούφι, άλλωστε ανήκε σε βασιλική οικογένεια. Κάποιος είπε παραπάνω για το Μαυρογένη ότι είναι "σαπιοκοιλιάς" κλπ. Πιστεύω επίτηδες τον έβαλαν να είναι έτσι, άλλωστε η δύναμή του είναι από το φρούτο του διαβόλου που έχει. Πιστεύω αν φτάσουν στο τελευταίο νησί (Ραφτέλ), να τελειώνει η ιστορία, το πολύ σε άλλα 250-300 επεισόδια. Παντως μια ευστοχη απορια του @chris6 ηταν γιατι εφοσον ο luffy εχει Observation Haki για πιο λογο δεν κανει συνεχεια dodge στα attack των αλλων, flash step μπορει να κανει λογω 2nd gear...?To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τις κανει πολυ γρηγορα ο αλλος και δεν προλαβαινει να κανει flash step.. Πιστεύω αυτό είναι σωστό. Δε φτάνει να "βλέπεις" κάτι να έρχετε, πρέπει να έχεις και τις ικανότητες να το αποφύγεις, που ο Λουφί δεν έχει, καθότι δεν μπορεί να έρθει καν κοντά σε μεγάλα ονόματα του OP.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ΟΡ δεν παρακολουθώ καθόλου. Τα μόνα που θυμάμαι ήταν από τότε που το έπαιζαν στην Ελλάδα. Ακόμα δεν κατάλαβα πάντως γιατί από luffy τον ονόμασαν ντρέικ. https://www.youtube.com/watch?v=dC7jS-adxPQ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τo OP θα πρέπει να τελειώσει, πιστεύω σύντομα. Πήγε τόσα χρόνια (σαν η Λάμψη ένα πράγμα). Ο Mingo είναι τρομέρος χαρακτήρας. Θα ήθελα να μη χάσει από το Λούφι, άλλωστε ανήκε σε βασιλική οικογένεια. Κάποιος είπε παραπάνω για το Μαυρογένη ότι είναι "σαπιοκοιλιάς" κλπ. Πιστεύω επίτηδες τον έβαλαν να είναι έτσι, άλλωστε η δύναμή του είναι από το φρούτο του διαβόλου που έχει. Πιστεύω αν φτάσουν στο τελευταίο νησί (Ραφτέλ), να τελειώνει η ιστορία, το πολύ σε άλλα 250-300 επεισόδια. Πιστεύω αυτό είναι σωστό. Δε φτάνει να "βλέπεις" κάτι να έρχετε, πρέπει να έχεις και τις ικανότητες να το αποφύγεις, που ο Λουφί δεν έχει, καθότι δεν μπορεί να έρθει καν κοντά σε μεγάλα ονόματα του OP. σύντομα... ...σε 250-300 επεισόδια 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 σύντομα... ...σε 250-300 επεισόδια Ε, εντάξει, δεν είπα άλλα 800. Σε 4 με 5 χρονάκια δηλαδή ... Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα δείξει μετά το τελευταίο νησί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 το Second/Third/etc Piece, trololol 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ΟΡ δεν παρακολουθώ καθόλου. Τα μόνα που θυμάμαι ήταν από τότε που το έπαιζαν στην Ελλάδα. Ακόμα δεν κατάλαβα πάντως γιατί από luffy τον ονόμασαν ντρέικ. Μάλλον για τον ίδιο λόγο που εδώ στην Δύση είχαν και αρκετά αγγλικοποιημένα ονόματα π.χ. στο Pokemon.
StormGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ξεκινησα το Sword art Online, ενταξει απλα καθησα ολη μερα σπιτι και ειδα τη μιση πρωτη season. Για καποιον που εχει περασει αρκετες ωρες στα διαφορα ΜΜΟ αυτου του ειδους τα ανιμε ειναι πολυ ωραια.
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ξεκινησα το Sword art Online, ενταξει απλα καθησα ολη μερα σπιτι και ειδα τη μιση πρωτη season. Για καποιον που εχει περασει αρκετες ωρες στα διαφορα ΜΜΟ αυτου του ειδους τα ανιμε ειναι πολυ ωραια. Swort art online.Τοσο πολλα υποσχομενο αλλα τοσο χαλια υλοποιηση σαν Anime η πρωτη Season που πραγματικα ελεγα απο μεσα μου αντε επιτελους να τελειωσει.Ουτε καν την 2ρη season δεν μπηκα στον κοπο να δω που λενε οτι ειναι καλυτερη. Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που το Log Horizon εγινε τοσο δημοφιλες.
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Swort art online.Τοσο πολλα υποσχομενο αλλα τοσο χαλια υλοποιηση σαν Anime η πρωτη Season που πραγματικα ελεγα απο μεσα μου αντε επιτελους να τελειωσει.Ουτε καν την 2ρη season δεν μπηκα στον κοπο να δω που λενε οτι ειναι καλυτερη. Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που το Log Horizon εγινε τοσο δημοφιλες. ναι ναι μια πατατια και μιση η δευτερη σεζον του log horizon. τουλαχιστον το SAO περναει και ενα ουσιαστικο μηνυμα και εναν προβληματισμο, το log σορρυ αλλα η πρωτη του σεζον ηταν καλη αλλα δεν με συγκλονισε και την δευτερη την εχω παρατησει πια
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ναι ναι μια πατατια και μιση η δευτερη σεζον του log horizon. τουλαχιστον το SAO περναει και ενα ουσιαστικο μηνυμα και εναν προβληματισμο, το log σορρυ αλλα η πρωτη του σεζον ηταν καλη αλλα δεν με συγκλονισε και την δευτερη την εχω παρατησει πια Αν εχεις παιξει Mmo θα καταλαβεις γιατι το Log Horizon ειναι πιο δημοφιλες απο το SaO .Το οτι η δευτερη Season εχει πεσει ειναι αληθεια αυτο.
nicoc89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Είδα tokyo ghoul season 1 , βάζω να δω την 2ρη , βλέπω μέχρι το ep 4 και μετά καταλαβαίνω οτι δεν έχει βγει το 5daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamnnnnnnnnnnnn 1
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν εχεις παιξει Mmo θα καταλαβεις γιατι το Log Horizon ειναι πιο δημοφιλες απο το SaO .Το οτι η δευτερη Season εχει πεσει ειναι αληθεια αυτο. μα το SAO δεν ειναι ανιμε για τα MMO αλλα για την επιδραση του εικονικου κοσμου πανω στον πραγματικο.
StormGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το εχω υποψη μου και το Log Horizon να το δω μετα το SAO. Απο οτι εχω ακουσει το Log ειναι πιο πολυ μεσα στα ΜΜΟ με μηχανισμους και τετοια. Θα τα δω και θα εκφερω αποψη υστερα. Προς το παρον το SAO μου αρεσει πολυ, ηθελα κατι χαλαρο και μου εχουν λειψει τα ΜΜΟ οποτε ειναι καλη στιγμη να το δω
ChRis6 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο το SAO.Έκανε κοιλιά μεν στην πρώτη σεζόν αλλά πιστεύω αξίζει να το δει κανείς.Το δεύτερο arc της 2ης σεζον με την Άσουνα ήταν GTP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα