Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά επικούρα και το σχέδιο φοβερό. Εχω ψιλοκουραστεί από anime με cutsie cutsie σχεδιάκια, είτε σοβαρά, είτε ασόβαρα και μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω σχέδια τύπου Bahamut, Fate Zero, Hellsing Ultimate κτλ κτλ Καλά μιλάμε η Amira είναι και γαμώ τα σχέδια καθώς και πολύ σέξι χωρίς να το καταλαβαίνει η ίδια. 

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γενικως για το animation εχουν κανει φοβερη δουλεια. 12 επισοδεια μπουκια και συγχωριο χωρις να το παιδευουν πολυ.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά επικούρα και το σχέδιο φοβερό. Εχω ψιλοκουραστεί από anime με cutsie cutsie σχεδιάκια, είτε σοβαρά, είτε ασόβαρα και μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω σχέδια τύπου Bahamut, Fate Zero, Hellsing Ultimate κτλ κτλ Καλά μιλάμε η Amira είναι και γαμώ τα σχέδια καθώς και πολύ σέξι χωρίς να το καταλαβαίνει η ίδια. 

Εγω αν δεν εχει καλο artwork το anime δεν μπορω να το δω :(

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παλί εκει που εχω απογοητευθει απο One Piece γιατι απλα βαρεθηκα το συγκεκριμενο Arc,βρηκα το Nanatsu No Taizai που μου αρεσει τρελα,ειναι βλεπω και αρκετα δημοφιλες και στα ξενα forums.Καλο και το Parasite.Αντε και λιγο World Trigger :P

Δημοσ.

Εγω παλί εκει που εχω απογοητευθει απο One Piece γιατι απλα βαρεθηκα το συγκεκριμενο Arc,

Εμ, καλά λέω τελικά οτι τα μεγάλα anime είναι ένα ρίσκο για τον δημιουργό τους. Χάνεις τους παλιούς και πρώτους fans επειδή κάποια στιγμή βαριούνται και τυχόν με προβολή κάποιου filler απλά τα τινάζεις και το παρατάς, ενώ δύσκολα βρίσκεις και νέους fans γιατί πρέπει κατ' εμέ να γνωρίζουν όλο το previous story από τα επεισόδια, κάποιοι θα ψάξουν να τα δούνε αλλά όχι όλοι. Εγώ όταν άρχισα να παρακολουθώ naruto το 2007 έψαξα και είδα όλα τα προηγούμενα, μου πήρε μέρες να τα δώ μαζεμένα και ήταν ζόρικα, αλλά άξιζε πάντως. Υπάρχει βέβαια και άλλη λύση, διαβάζεις περιληπτικά το story από διάφορα site.

Δημοσ.

ενας απο τους λογους που δεν αντεξα να δω one piece. το σχεδιο δεν παλευεται με τπτ

• Like 2
Δημοσ.

Εμ, καλά λέω τελικά οτι τα μεγάλα anime είναι ένα ρίσκο για τον δημιουργό τους. Χάνεις τους παλιούς και πρώτους fans επειδή κάποια στιγμή βαριούνται και τυχόν με προβολή κάποιου filler απλά τα τινάζεις και το παρατάς, ενώ δύσκολα βρίσκεις και νέους fans γιατί πρέπει κατ' εμέ να γνωρίζουν όλο το previous story από τα επεισόδια, κάποιοι θα ψάξουν να τα δούνε αλλά όχι όλοι. Εγώ όταν άρχισα να παρακολουθώ naruto το 2007 έψαξα και είδα όλα τα προηγούμενα, μου πήρε μέρες να τα δώ μαζεμένα και ήταν ζόρικα, αλλά άξιζε πάντως. Υπάρχει βέβαια και άλλη λύση, διαβάζεις περιληπτικά το story από διάφορα site.

Συμφωνω με το παραπανω.Το One Piece μεχρι και τον πολεμο με τον Whitebeard μου αρεσε απο εκει και μετα ομως το Story οπως εχουν πει πολλοι πηρε την κατω βολτα.

Παρακολουθω που και που το Manga μπας και τελειωσει το τωρινο Arc αλλα που τετοια τυχη.

Μια απο τα ιδια και στο Naruto.Πολλα επεισοδια με Background story καποιων ηρωων,υπερβολικα πολλα fillers και μια τελευταια μαχη που πραγματικα πρεπει να κρατησε κοντα στα 1.5 με 2χρονια σε τευχη για να τελειωσει.

Οσο για το αλλο γνωστο Bleach και αυτο μετα τον Aizen το παρατησα γιατι οταν το τραβηξανε παρα πανω απο οσο επρεπε και γενικα αυτο ειναι και το λαθος των μεγαλων On going anime οτι ή τα τραβανε παραπανω απο οσο πρεπει ή εχουν παρα πολλα fillers.

Οσο για το Log Horizon η αληθεια ειναι οτι η 2ρη season ως τωρα ειναι ψιλο απογοητευση σε σχεση με την πρωτη,αλλα κανω υπομονη επειδη ειναι πολλα υποσχομενο.

Δημοσ.

ναι αλλα το ναρουτο τελειωσε, οποτε αυτο κατι λεει. τα αλλα δυο γαμιεται το σπιτι τους. bleach kai log horizon 2 τα παρατησα, σορρυ αλλα δεν αντεχω αλλη μουφα.

Δημοσ.

ναι αλλα το ναρουτο τελειωσε, οποτε αυτο κατι λεει. τα αλλα δυο γαμιεται το σπιτι τους. bleach kai log horizon 2 τα παρατησα, σορρυ αλλα δεν αντεχω αλλη μουφα.

Ναι αλλα μεχρι να τελειωσει το Naruto για μενα προσωπικα κατεστρεψε ολη την σειρα στο τελος.Για προτεινε τωρα πχ σε καποιον να δει το Naruto να δεις τι κραξιμο εχει να ριξει :P

Δημοσ.

Για εμένα ανέκαθεν ίσχυε αυτό. Οπως το είπες artwork. Είναι ακριβώς η ίδια λογική με το graphics VS artwork. Πάντα θα κοιτάω το artwork. Υπάρχουν πολύ ωραία anime από άποψη σχεδιασμού αλλά τους λείπει η ψυχή που έχουν άλλα και με χειρότερο σχέδιο και animation. Ισως γι αυτό τα περισσότερα παλιά anime τα έχω τόσο ψηλά στη λίστα μου με τα ομορφότερα σχέδια που έχω δει ποτέ. 

Χρειάζομαι να νιώθω ότι ο/οι δημιουργοί μιας σειράς ή ταινίας έχουν ρίξει μέσα το είναι τους ολόκληρο για να το δημιουργήσουν αυτό που δημιούργησαν. Μόνο έτσι μπορώ να ευχαριστηθώ anime ακόμα και αν γενικά πρόκειται για μέτρια κατηγορία. 

• Like 1
Δημοσ.

Το one piece γενικα εχει κανει τεραστια κοιλια σαν anime, το χουν κανει βιομηχανια πλεον. Αυτοι σκοπευουν να το παν 1500+ επισοδεια ενω θα μπορουσε να ειναι 800 καλα και περιεκτικα (και ακομα λιγοτερα προφανως γινοταν). Επισης το artwork του ειναι καλο σε συγκεκριμενους χαρακτηρες. Πχ ο zoro ειναι καλος,dragon,mihawk αλλα πχ ο blackbeard που θα ειναι ο κεντρικος κακος απο δω και περα ειναι απαραδεχτος. Ενας κουραδας με την κοιλια απ'εξω και κρασι στην ζωνη :P Eπισης τον λενε blackbeard και δεν εχει γενια :P Σε σχεση πχ με το bleach που ειχε aizen η το naruto madara δεν υπαρχει συγκριση...Αλλα εχει αλλα πραγματα το one piece που σε κανουν να θες να το δεις, αλλα με το πολυ μπλα μπλα ξενερωνεις μετα :\

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

και το manga κάνει κοιλιές, αλλά οι καλές στιγμές είναι το λιγότερο επικές...

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι βγαίνει ο Oda και σου λέει έχουμε καλύψει λίγο περισσότερο από το 50% του Plot

Παππούδια όταν είμαστε θα δούμε και το τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι μετα την μαχη με τον Whitebeard εχει πεσει πολυ το One piece,και αυτο φενεται απο τα μετριοτατα Arcs που ακολουθησαν.

Δημοσ.

λογικό είναι να υπάρχει μια πτώση όταν ΄'ηταν φοβερά καλή η μάχη αυτη ότι και να έβαζαν μετα μικρό θα έδειχνε υπομονή μάλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...