Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι, ακόμα στα fillers δεν είναι;
nickarmy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 http://youtu.be/juxjTAqB9Fs?list=FL6S81Ox7_peyOW74BvVTXYA 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Ξέρετε ότι βρίζω τον Marty Stu Ichigo στο Bleach, ε οκ, θα αρχίσω να βρίζω τον Inaho τελικά. 4η στην σειρά. Losing battle. Inaho speaks. Music starts.Inaho kicks butt. Ήμαρτον... Κι από την άλλη ο Slaine με το ΟΡ mecha του... 2
nickarmy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Aldnoah.Zero Ξέρετε ότι βρίζω τον Marty Stu Ichigo στο Bleach, ε οκ, θα αρχίσω να βρίζω τον Inaho τελικά. 4η στην σειρά. Losing battle. Inaho speaks. Music starts. Inaho kicks butt. Ήμαρτον... Κι από την άλλη ο Slaine με το ΟΡ mecha του... εντάξει σήμερα δεν έκανε πολλά τι μια σφαίρα έριξε απο το διάστημα και έσωσε ξανα τον κόσμο , στο επόμενο θα κάνει μάλλον ακομα κάτι καλύτερο αφού είπε στο τέλος πρέπει να το κάνω... πάντως και οι ίδιοι του ανιμε το έχουν καταλάβει οτι όλα τα κάνει ο ιναχο αφού λέει ο άλλος , όλα έχουν γίνει βάσει του ιναχου 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εντάξει σήμερα δεν έκανε πολλά τι μια σφαίρα έριξε απο το διάστημα και έσωσε ξανα τον κόσμο , στο επόμενο θα κάνει μάλλον ακομα κάτι καλύτερο αφού είπε στο τέλος πρέπει να το κάνω... πάντως και οι ίδιοι του ανιμε το έχουν καταλάβει οτι όλα τα κάνει ο ιναχο αφού λέει ο άλλος , όλα έχουν γίνει βάσει του ιναχου Οκ, ξέρω ότι πάντα στα anime αν δεν κάτσει ο Kenshiro / Goku / Naruto / Ichigo, κλπ δεν γίνεται κάτι, αλλά μια φορά έλεγα ότι θα είχε αλλαγή και θα έκανε την νίκη κάπως ο Marito και έπρεπε κι εκεί να κάνει τα δικά του ο Inaho. 1
nickarmy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Οκ, ξέρω ότι πάντα στα anime αν δεν κάτσει ο Kenshiro / Goku / Naruto / Ichigo, κλπ δεν γίνεται κάτι, αλλά μια φορά έλεγα ότι θα είχε αλλαγή και θα έκανε την νίκη κάπως ο Marito και έπρεπε κι εκεί να κάνει τα δικά του ο Inaho. εγώ ήθελα να πιστέψω οτι είτε θα τα κατάφερναν μόνοι τους ειδκά όταν βρήκαν αυτό με την βαρύτητα - είπα ουαου δεν το είπε ο ινάχο , είτε να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια του διαστημοπλοίου - πχ να ρίξει αυτό εντάξει γενικά σαφώς ο πρωταγονιστείς θα κάνει τα φοβε΄ρα ουαου πράγματα αλλά έτσω έχουμε δει και φοβερες μάχες άλλων χαρακτήρων naruto bleach evagellion ktl πχ στο kantai collection η πρωταγονίστρια είναι άχρηστη ξέρεις οτι κάποια στιγμή κάτι καλό θα κάνει αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε τις άλλες μάχες ,εδώ αν δεν μιλήσει ο ιναχο και δεν δούμε και τον σλειν θα πρέπει να νομίζουμε οτι πέθαναν χωρίς να το καταλάβουμε και θα το δούμε σε αργότερο επεισόδιο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εγώ ήθελα να πιστέψω οτι είτε θα τα κατάφερναν μόνοι τους ειδκά όταν βρήκαν αυτό με την βαρύτητα - είπα ουαου δεν το είπε ο ινάχο , είτε να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια του διαστημοπλοίου - πχ να ρίξει αυτό Αυτό ακριβώς. Φαινόταν ότι είχε ένα σχέδιο με τους δορυφόρους. Και ναι, 2οι χαρακτήρες τρώνε 2ους στα άλλα (εκτός αν γίνει χαμός) shounen, αλλά εδώ πραγματικά, Inaho / Slaine είναι στο δικό τους επίπεδο και οι άλλοι είναι απλά για να γεμίζουν τους ρόλους. 1
kalidor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιζει να δουμε τιποτα καλο..τωρα τελευταια τα εχω παρατησει...αν εχετε τιποτα προτασεις πειτε να ξεκινησω κατι...
revolver1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τι σου αρέσει? Αυτή την περίοδο ξεχωρίζουν τα parasyte,death parade(από madhouse και τα 2) και το aldnoah zero για όσους βλέπουν mecha,sci-fi
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινησα terraformars (manga) θα το μετανιωσω; τι λετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 δεν νομίζω... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινησα terraformars (manga) θα το μετανιωσω; τι λετε; Nope, έχει καλό σφάξιμο.
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 κοντευω να τελειωσω τον πρωτο τομο τοσο μαζεμενο θανατικο ειχα να δω απο το aot. πολυ καλο μεχρι στιγμης και παει σφαιρα η πλοκη, δεν ξερω που παει αλλα εχει τρελο potential
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Faaaaavaaarooooooooooooooooooooo Εβλεπα Guilty Crown και το παράτησα για χάρη του Bahamut. Είμαι στο πέμπτο επεισόδιο και και δηλώνω μια χαρά κολλημένος. 1
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 καλα κανεις, ασε που το opening ειναι απαιχτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα