revolver1990 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Fan των πρώτων αλλα τα δυο τελευταία ήταν πολύ ζαβά. Αν είναι πιο εφηβικό και όχι για μωρα θα σε συντροφεύσω. Αν κανεις πλακα τότε κάνω κι εγώ. Όχι δεν κάνω .Είχα δει μόνο την 1η season όταν έπαιζε tv.Διάβασα καλά λόγια και περιμένω για κάτι ανάλογο δεν το εχω δει και δεν ειμαι και φαν οταν επαιζε στον δοξασμενο alter. You are on your own μαζι με τον αλλο... Τι λέει η μαρία η παρθένα? Δεν έχω ακόμα τα πρώτα επεισόδια του χειμώνα από τις περισσότερες σειρές .
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 aldnoah : τίποτα τρομερό , η μουσική που έχει νομίζω οτι το χαλάει ..
silmarien Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 aldnoah : τίποτα τρομερό , η μουσική που έχει νομίζω οτι το χαλάει .. Δεν νομίζω ότι είναι η μουσική. Εμενα σχεδόν μου άρεσε το τελευταίο κομμάτι κιόλας. Τα κάνανε σαλάτα με την ιστορία και ξαφνικά έβγαλαν και super human ένα μικρό σκατό. Εκεί το έχασαν για μένα.
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Τελείωσα τα πρώτα επεισόδια της season.Λοιπόν Garo.Μου άρεσε το 13ο.Θα χουμε romance σίγουρα Maria the virgin witch:Meh μέτρια πράγματα αλλά θα του δώσω ευκαιρία όντας kono hentai. Assasination Classroom:Δεν ξέρω.Το περίμενα καλύτερο...ελπίζω να βελτιωθεί στα επόμενα. Saenai Heroine no Sodatekata : Με εκνεύρισαν οι γρήγοροι διάλογοι.Story μέτριο αλλά αμα συνεχίσει έτσι πάμε για seinen harem.Προφανώς και το συνεχίζω Death Parade:Δυνατό πρώτο αν συνεχίσει έτσι θα πάει καλά.
silmarien Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Death Parade το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο για μένα.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Death Parade το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο για μένα. I will watch και θα πω
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Death Parade το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο για μένα. Εξίσου καλό. Τολμώ να πω ότι ίσως είναι η καλύτερη σειρά για winter season. και με δυνατό ed για τα γούστα μου https://www.youtube.com/watch?v=cjQrPIgqRD8
silmarien Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχει Χουανα η παρθενα επεισόδιο 2 για όσους ενδιαφέρονται 1
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχει Χουανα η παρθενα επεισόδιο 2 για όσους ενδιαφέρονται Που να έβλεπα και δεύτερο επεισόδιο...
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Που να ΜΗΝ έβλεπα ΤΟ δεύτερο επεισόδιο... Επίσης, Death Billiards
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Επίσης, Death Billiards Link or it didn't happen.
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Somewhere is a mysterious bar known as the Quindequim, where a lone bartender named Dequim works. Whenever two people emerge from the bar's elevators, those two must participate in a Death Game with their lives on the line, the results of which will reveal what secrets led them there and what their fate will be afterwards. 24 λεπτά επεισόδιο. Link or it didn't happen. nyaa?kickass?
ShadowSora94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το Death Parade μάλλον 2nd favorite of the season, με πρώτο το durarara x2(γιατί είμαι fanboy). Το Shinmai Maou no testament δείχνει potential για Harem όπως και το Absolute duo, generic και τα έχουμε "ξαναδεί" αλλά έχουν την φάση τους(never tired of harems). Ενδιαφέρον season με μόνη απογοήτευση μέχρι στιγμής την 2η season του tokyo ghoul διότι δεν ακολουθεί σχεδόν καθόλου το manga.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 24 λεπτά επεισόδιο. nyaa?kickass? Α, το εχω δει Ενδιαφέρον season με μόνη απογοήτευση μέχρι στιγμής την 2η season του tokyo ghoul διότι δεν ακολουθεί σχεδόν καθόλου το manga. δεν ειναι δευτερη σεζον. Ειναι διαφορετικο route... #mataku 1
ShadowSora94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Α, το εχω δει δεν ειναι δευτερη σεζον. Ειναι διαφορετικο route... #mataku Still, θα ήθελα manga adaptation. Anyway θα δείξει, ίσως να μου αρέσει μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα