Αδμιν Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τιποτες το ενδιαφερον... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- Φτου με πρόλαβες! Πολύ μεγάλη έκπληξη η επιστροφή της θεάς! 9 φορες, δεν της αρκουσε μια...
VitamineQ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 έτυχε χθες να δώ το Death Note και πραγματικά είναι άψογο. υπάρχει κανένα άλλο anime παρόμοιο με αυτό να μου προτείνετε; (dragonball style δε μου αρέσουν)
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 έτυχε χθες να δώ το Death Note και πραγματικά είναι άψογο. υπάρχει κανένα άλλο anime παρόμοιο με αυτό να μου προτείνετε; (dragonball style δε μου αρέσουν) Boogiepop Phantom Perfect Blue Jin Roh (λιγο διαφορετικο αλλα ιδεολογικα το ιδιο)
VitamineQ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ για τισ προτάσεις . θα τα πιάσω αφού τελειώσει το καταπληκτικό death note. ελπίζω να μου αρέσουν εξίσου και το cat sοup δείχνει καταπληκτικό!!!!
becausE Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 τα anime που θα παιχτούν από Σεπτέμβριο.... επιτέλους Fairy Tail και η συνέχεια του Darker Than Black Το Fairy Tail όμος κάτι μου λέει πως θα το κάψουνε τι είναι αυτοι οι χαζοί κύκλοι όταν κάνουνε μαγείες αίσχος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 δεν με ενθουσίασαν και οι φωνές...
Stratis123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το θρυλικο DragonBall!!! One Piece φυσικοτατα!! και Bleach αλλα μ τν σπαει πολυ σε καποια θεματα!! αλλα ειναι τρομερο!!!
yayawoot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 One Piece Full Metal Alchemist και... Bleach!!!
seishirosakura Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εκτός από τα κλασσικά που δεν θα επαναλάβω, θα ήθελα να προσθέσω το Highschool of the Dead. Κρίμα που είναι βαριεστημένος ο author.
sanoshuke Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 καλά αφού είδα το deathnote και μετά δεν είχα όρεξη να δω τα naruta και one piecia( ακόμα τα βλέπω) το καλύτερο anime που έχω δει μέχρι τώρα , το μόνο που με χάλασε ήταν οι " τα παιδάκια στην 2η σεζόν" και το τέλος του το ήθελα αλλιώς δεν συνεχιζω
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 To naruto ειναι απο τα ποιο καλογραμμενα ανιμε που εχω δει ever, το προβλημα του naruto anime ειναι οτι εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλα (και γελοια) filler episodes που αν δεν ξερεις ποια ειναι γρηγορα καταστρεφουν την οποια καλη γνωμη εχεις σχηματισει γι αυτο. Για να δεις -σωστα- naruto πρεπει πρωτα να googlareis να δεις ποια ειναι τα filler episodes και αυτα να μην κανεις καν τον κοπο να τα κατεβασεις και να μην ασχοληθεις καν μαζι τους. Μονο ετσι θα δεις ποσο καλο πραγματικα ειναι το Naruto.
sanoshuke Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 μπα εμένα του naruto τα φιλλερ τουλάχιστον του shipppuden, moy άρεσαν σχετικά με του bleach που κάνεις αμάν να τελειώσουν ! και για μένα μετά απο το θρυλικό dragonballz ( οχι το @@λο gt) το ναρούτο απο τα καινούργια είναι το favorite μου τέλειο σενάριο και έχει και ανατροπές , δε μου λέτε παιδιά το μανκα του ναρούτο τέλιωσε ? ( όχι ότι το διαβάζω από περιέργια), άσχετο uchiha iatchi the best char..
becausE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δείτε καμία 5 φορές το Evangelion και άμα καταλάβετε τι παίζει στείλτε μου pm
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 μπα εμένα του naruto τα φιλλερ τουλάχιστον του shipppuden, moy άρεσαν σχετικά με του bleach που κάνεις αμάν να τελειώσουν ! και για μένα μετά απο το θρυλικό dragonballz ( οχι το @@λο gt) το ναρούτο απο τα καινούργια είναι το favorite μου τέλειο σενάριο και έχει και ανατροπές , δε μου λέτε παιδιά το μανκα του ναρούτο τέλιωσε ? ( όχι ότι το διαβάζω από περιέργια), άσχετο uchiha iatchi the best char.. Συνεχιζει κανονικα το manga. Υπολογιζουν παντως οτι συντομα θα τελειωσει αν και εχει ψωμι ακομη. Δεν μπορεις καν να φανταστεις τι γινεται μετα. Stay tuned, θα σου πεφτει το σαγονι σε καθε αποκαλυψη. Το σκηνιμο με τον Itachi που ειναι τελικα "αυτος που ειναι" ειναι απλα το ξεκινημα του παγωβουνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα