silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχεις χασει ζουμι τοτε. Ναι καλα. Πως ο Γκααρα κατέληξε να γουστάρει τον Ναρουτο, πως όλοι οι Leaf Shinobi μπανίζουν τον Ναρουτο και παιρνουν θάρρος, πως ο Ομπιτο τρελάθηκε και αλλα πολλά υπέροχα ενδιαφέροντα πράγματα που από το πολύ ενδιαφέρον τα ξέχασα. Εχει τόσο τεστοστερονη αυτο το anime που ξύπνησα και πρεπει να ξυριστω παρόλο που είχα ξυρίςτει χθες... Δεν το έχουμε ακόμη. Άλλη μια.
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν το έχουμε ακόμη. Άλλη μια. ελα σωπασε εχουμε tsundere και loli harem http://myanimelist.net/anime/23233/Shinmai_Maou_no_Testament για να ηρεμησεις... =]
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κάτι κατεβαίνει. Αν είναι Garo ή όχι δεν το επιβεβαίωσα.
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το περίμενα ότι θα ξαναεμφανιζόταν ξανά ο Kogami. Επίσης φτάνει με το Σιμπιλ Σίστεμ. Είναι γτπ και μας τα έχουν κάνει μπάλες. Tα νευρα μου μεσα.Το Garo και αυτό γτπκ. Άντε γεια.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 γαμώ , είδα τώρα την άλλη μισή season 1 του sword art online #feelings , the anger, παραλίγο να περάσω το χέρι μου απ την οθόνη τσίτωσε το σαγόνι μου λες και ειχα τραβήξει κόκα , μετά , το ending υποτίθεται οτι θα με έκανε να νιώσω οκ , αλλα emptyness , here comes the void to fuck u up the aSs fma brotherhood , deadmans wonderland ,shingeki no kyojin , τα ίδια πάνω κάτωθέλω να δω τη δεύτερη σεζόν και το σκέφτομαι , με πείραξε , θα αφήσω να περάσουν κανα δυο μέρεςνα δω κανα tokyo ghoul ????????? λεει τπτ????????????
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το Garo και αυτό γτπκ. Άντε γεια. Τι; Δεν σου άρεσε το farmer grill? να δω κανα tokyo ghoul ????????? λεει τπτ???????????? Δεν λέει και τπτ αλλα οι μάζες θα ειναι καλές. Μάλλον.
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τι; Δεν σου άρεσε το farmer grill? Tι να μην μου άρεσε σε αυτο το τρισυπεροχο επεισόδιο Harvest Moon? Death Parade: Δεν εχω ιδέα τι φάση. Ένα ξέρω, ότι ήταν άρρωστο. Αυτααααά...
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ansatsu Kyoushitsu whatt .. Ειναι για moralfaqs. Προφανώς και θα το δω. Death Parade: Δεν εχω ιδέα τι φάση. Ένα ξέρω, ότι ήταν άρρωστο. Αυτααααά... Επ ωπ, κατεβάζω. Επίσης Αναρωτιέμαι αν θα κάτσει σε κανέναν η milf μάγισσα στο garo...
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αναρωτιέμαι αν θα κάτσει σε κανέναν η milf μάγισσα στο garo... O pathetic son είναι υπερβολικά depressed οπότε με τα αντικαταθληπτικα σιγά μην του κάνει κουκου. Άρα ο σεξοπορνοδιαστροφικός papa θα την πάρει. Ο ξανθός το τρίβει το πιπέρι και δεν το ξέρει. My gaydar is tingling.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα