evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 To "Singeki no Koijin" είναι αρκετά καλό και με καλό στορυ θα έλεγα. really? τον δουλευεις;
silmarien Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πολλές φορές ορκίζομαι στον εαυτό μου ότι είμαι δυσλεκτικός. Και βλέπω το "Singeki no Koijin" πιο πάνω και φρίκαρα γιατί τόσους μήνες το "έβλεπα" Shingeki no kyojin και νόμιζα ότι το επιβεβαίωσα με την δυσλεξία. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πολλές φορές ορκίζομαι στον εαυτό μου ότι είμαι δυσλεκτικός. Και βλέπω το "Singeki no Koijin" πιο πάνω και φρίκαρα γιατί τόσους μήνες το "έβλεπα" Shingeki no kyojin και νόμιζα ότι το επιβεβαίωσα με την δυσλεξία. Sou desu ka, Ha, I made a terrible mistake, so sorry my friend ... I have no idea about Japanese really? τον δουλευεις; Όχι, εμένα μ' άρεσε αρκετά.
evabb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Sou desu ka, Ha, I made a terrible mistake, so sorry my friend ... I have no idea about Japanese Όχι, εμένα μ' άρεσε αρκετά. shingeki no kyojin= attack on titan
Eru Iluvatar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 shingeki no kyojin= attack on titan Relax bro ... I acknowledged my mistake, OK?
dinhio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Kατ αρχην ευχαριστω πολυ!!! Τις κοιταξα τις σειρες αλλα ....(δικο μου λαθος που δεν το ανεφερα) ψαχνω για on going σειρες και μεταφρασμενες και οχι να εχουν ολοκληρωθει....δεν μπορω εχω θεμα με τις τελειωμενες....ξερω ακουγεται καπως αλλα αλλο ειναι να ξερεις οτι συνεχιζεται και αλλο οτι παρε 20 επεισοδια και δες....και μετα???...ΤΕΛΟΣ
ChRis6 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έχει δει κανείς το durarara ?Διαβάζω καλά λόγια,αλλά δεν έχω δει τίποτα ιδιαίτερο από τα πρώτα 6 επεισόδια.Αξίζουν τα υπόλοιπα ?
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έχει δει κανείς το durarara ?Διαβάζω καλά λόγια,αλλά δεν έχω δει τίποτα ιδιαίτερο από τα πρώτα 6 επεισόδια.Αξίζουν τα υπόλοιπα ? Ειναι fantasy ενωμένο με slice of life και science fiction. Μπορει να σε χαλάσει αν σου αρεσει ενα (απο τα genre) περισσοτερο απο τα αλλα... In other news Kimi no iru machi or lotgh? Χμμμ
ChRis6 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι fantasy ενωμένο με slice of life και science fiction. Μπορει να σε χαλάσει αν σου αρεσει ενα (απο τα genre) περισσοτερο απο τα αλλα... Καλά ξέρω τι είναι. Το έχεις δει;Λέει τίποτα το σενάριο;
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλά ξέρω τι είναι. Το έχεις δει;Λέει τίποτα το σενάριο; Love it or hate it ειναι η φάση. Επίσης. το σεναριο δεν ειναι 'easily identifiable' (δεν θυμάμαι πως λέγεται στα ελληνικα) και μερικούς τους ειχε προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ που δεν βλέπω το UBW πως λέγεται, τώρα spoiler-Ιάστηκα από τον Viper... (καλά, όχι ότι τρελαίνομαι να βλέπω spoilers ) TerraFormars fun, να δούμε πού θα πάει το bodycount.
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εκανα κλικ στο chihayafuru και μολις ειδα μερικα επς, το εσβησα γιατι απλως δεν. ειδα το mardock scramble 3rd, και δεν ειμαι σιγουρος απο που πεταχτηκαν ολα αυτα τα rape, inzest, brutal killing και τα σχετικά. ωραια η ιδεα του sakasama no paterna αλλα το εσβησα και αυτο. με λιγα λογια, αδειαζει ο σκληρος επικίνδυνα... 1
pitogiro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Πόσα volumes καλύπτει το Attack On Titan (το anime); Λέω να συνεχίσω το manga από εκεί που σταμάτησε το anime αλλά δεν ξέρω σε ποιο volume (ή έστω chapter) σταμάτησε το anime... //edit: χμμ..μαλλον vol.8 σταματησε 1
dinhio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Πόσα volumes καλύπτει το Attack On Titan (το anime); Λέω να συνεχίσω το manga από εκεί που σταμάτησε το anime αλλά δεν ξέρω σε ποιο volume (ή έστω chapter) σταμάτησε το anime... //edit: χμμ..μαλλον vol.8 σταματησε Kαι εγω αυτο σκεφτομαι γιατι κατι ειδαι για 2016 οτι θα αρχισει 2η σεζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα