Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Aya Hirano Leaks The Disappearance of Nagato Yuki-Chan Air Date Είναι anime adaptation του spin-off manga που ακολουθεί το σύμπαν (spoilers αν δεν έχετε διαβάσει / δει το Disappearance of Haruhi Suzumiya) που ο Kyon απέρριψε και που η Nagato είναι άνθρωπος και κανένα μέλος του SOS Brigade δεν έχει δυνάμεις και παίζει Nagato x Kyon κατάσταση.
Darky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Aya Hirano Leaks The Disappearance of Nagato Yuki-Chan Air Date Είναι anime adaptation του spin-off manga που ακολουθεί το σύμπαν (spoilers αν δεν έχετε διαβάσει / δει το Disappearance of Haruhi Suzumiya) που ο Kyon απέρριψε και που η Nagato είναι άνθρωπος και κανένα μέλος του SOS Brigade δεν έχει δυνάμεις και παίζει Nagato x Kyon κατάσταση. Fuck yeah!!!! Επιτελους!!
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 not sure about this change αλλα μου αρεσε το τελευταιο frame για ηταν πιστο στο manga https://www.youtube.com/watch?v=p46-rGju0_A
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τελείωσα το Claymore και ειλικρινά ένιωσα ένα βάρος όταν κατάλαβα ότι δεν θα δω την αγαπημένη μου Clare again ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τελείωσα το Claymore και ειλικρινά ένιωσα ένα βάρος όταν κατάλαβα ότι δεν θα δω την αγαπημένη μου Clare again ... To manga ε;
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μπήκα /a/ και spoilerιαστηκα γι το ending του pp...
evabb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 To manga ε; το manga τελειωσε ή ελπιζουμε σε κατι παραπανω; ηταν ολη αυτη η ιστορια οτι το μερος που διαδραματιζονταν τα γεγονοτα ηταν ενα τεραστιο εργαστηριο για στρατιωτες για τον πολεμο που γινεται εξω. θα μαθουμε ποτε τι ειναι αυτος ο πολεμος;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 το manga τελειωσε ή ελπιζουμε σε κατι παραπανω; It's done. 1
omghi2u Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ποτε μη λες ποτε. μπορει να τελειωσε. αλλα και το ναρουτο τελειωσε... that being said εγω περιμενω ολο και καποιο spin off. οτι ειπε και η ευα. τι στα @@ γινεται εκει εξω??? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ποτε μη λες ποτε. μπορει να τελειωσε. αλλα και το ναρουτο τελειωσε... that being said εγω περιμενω ολο και καποιο spin off. οτι ειπε και η ευα. τι στα @@ γινεται εκει εξω??? Μόνο που το Naruto πουλάει περισσότερο και έχει ήδη προγραμματισμένα spin-off stories. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 To manga ε; Όχι το anime, το manga το διαβάζω τώρα σιγά-σιγά. Πάντως πολύ καλό το "Claymore". Μου φαίνεται πως το "Attack on Titan" έχει πάρει πολλά από το "Claymore". Μακάρι να γύρισουν και τα υπόλοιπα επεισόδια σε anime ...
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ποτε μη λες ποτε. μπορει να τελειωσε. αλλα και το ναρουτο τελειωσε... that being said εγω περιμενω ολο και καποιο spin off. οτι ειπε και η ευα. τι στα @@ γινεται εκει εξω??? Τελειώνει το naruto? Και εγώ βλέπω τον τίτλο "true ending" στο next episode και λέω τι παίζει? Πάντως στην wikipedia από οτι βλέπω συνεχίζονται τα επεισόδια και στην νέα χρονιά (new chunin exam).
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ρεσεις, πως τελιωσε ετσι το garo? #kinda_of_impressed 1
silmarien Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ρεσεις, πως τελιωσε ετσι το garo? #kinda_of_impressed Σοβαρά? Τρολλιά σκέτη.
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καταλαβαίνω τι λες αλλά ακολουθει το δρόμο του madoka. Τουτέστιν, καλά το τελείωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα