Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Aya Hirano Leaks The Disappearance of Nagato Yuki-Chan Air Date

:D

Είναι anime adaptation του spin-off manga που ακολουθεί το σύμπαν (spoilers αν δεν έχετε διαβάσει / δει το Disappearance of Haruhi Suzumiya)

που ο Kyon απέρριψε και που η Nagato είναι άνθρωπος και κανένα μέλος του SOS Brigade δεν έχει δυνάμεις και παίζει Nagato x Kyon κατάσταση.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aya Hirano Leaks The Disappearance of Nagato Yuki-Chan Air Date

:D

Είναι anime adaptation του spin-off manga που ακολουθεί το σύμπαν (spoilers αν δεν έχετε διαβάσει / δει το Disappearance of Haruhi Suzumiya)

που ο Kyon απέρριψε και που η Nagato είναι άνθρωπος και κανένα μέλος του SOS Brigade δεν έχει δυνάμεις και παίζει Nagato x Kyon κατάσταση.

Fuck yeah!!!! Επιτελους!!

Δημοσ.

To manga ε;

το manga τελειωσε ή ελπιζουμε σε κατι παραπανω; 

ηταν ολη αυτη η ιστορια οτι το μερος που διαδραματιζονταν τα γεγονοτα ηταν ενα τεραστιο εργαστηριο για στρατιωτες για τον πολεμο που γινεται εξω. θα μαθουμε ποτε τι ειναι αυτος ο πολεμος;

Δημοσ.

ποτε μη λες ποτε. μπορει να τελειωσε. αλλα και το ναρουτο τελειωσε... that being said εγω περιμενω ολο και καποιο spin off. οτι ειπε και η ευα. τι στα @@ γινεται εκει εξω???

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ποτε μη λες ποτε. μπορει να τελειωσε. αλλα και το ναρουτο τελειωσε... that being said εγω περιμενω ολο και καποιο spin off. οτι ειπε και η ευα. τι στα @@ γινεται εκει εξω???

Μόνο που το Naruto πουλάει περισσότερο και έχει ήδη προγραμματισμένα spin-off stories. :P

• Like 1
Δημοσ.

To manga ε;

Όχι το anime, το manga το διαβάζω τώρα σιγά-σιγά. Πάντως πολύ καλό το "Claymore". Μου φαίνεται πως το "Attack on Titan" έχει πάρει πολλά από το "Claymore".

Μακάρι να γύρισουν και τα υπόλοιπα επεισόδια σε anime ...

Δημοσ.

Τελειώνει το naruto? Και εγώ βλέπω τον τίτλο "true ending" στο next episode και λέω τι παίζει?  Πάντως στην wikipedia από οτι βλέπω συνεχίζονται τα επεισόδια και στην νέα χρονιά (new chunin exam).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...