evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αει ρε shounen (emo) anime watcher... κοιτα ρε ποιος μιλαει!!!
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Meanwhile είδα ότι βγήκε πριν από 10 μέρες το trailer της 2ης σεζόν του Aldnoah Zero Νταφακ ιζ δατ
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Γατούλες.... Εδώ τα καλά openings https://www.youtube.com/watch?v=ZzCES4_0a6w
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 κοιτα ρε ποιος μιλαει!!! ενας, glorious, seinen master-race Η εικονα σου ειναι σπασμενη. Κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε αρκετα ακομα και αν εχει αρκετες hentai σκηνες. Το ολο artwork και η προσοχη στη λεπτομερεια ειναι απλα γαματο. Γενικα τα παλια anime εχουν μια αρρωστιλα και μαυριλα που τα νεα απλα αδυνατουν να πιασουν. Επισης ειναι οτι ποιο κοντινο εχω δει σε anime που να μπαινει στα νερα του Shin Megami Tensei. Ουτε το ιδιο το Shin megami tensei anime δεν επιασε αυτα τα επιπεδα. Υποψην οτι ειδα μονο τα πρωτα τρια OVA και ξερω οτι υπαρχουν αρκετα ακομα αλλα νομιζω οτι δεν πιανουν την "ποιοτητα" του πρωτου αν και η αρρωστια στα επομενα ξεφευγει πολυ. τα smt δεν ειχαν ποτε σαπιλα εκτος αν μιλας για το 4 που ειναι καπως μεχ οσο αφορα το art...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Meanwhile είδα ότι βγήκε πριν από 10 μέρες το trailer της 2ης σεζόν του Aldnoah Zero Νταφακ ιζ δατ Τώρα είδα το μήνυμα, got a link; Γιατί πάω για ύπνο τώρα, πού να ψάχνω. :P
Eru Iluvatar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Υπενθύμιση: Οι Γιαπωνέζες είναι wife material σε σχέση με κάτι Κινέζες και Κορεάτισσες. Γατούλες.... Εδώ τα καλά openings https://www.youtube.com/watch?v=ZzCES4_0a6w Stalinorthodoxie au la mort ...
evabb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Υπενθύμιση: Οι Γιαπωνέζες είναι wife material σε σχέση με κάτι Κινέζες και Κορεάτισσες. Stalinorthodoxie au la mort ... what the fuck? τι γλωσσα ειναι αυτο;
ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιά μιλάμε ακριβώς;;; Δώστε άρρωστα στον λαό... Urotsukidoji τα smt δεν ειχαν ποτε σαπιλα εκτος αν μιλας για το 4 που ειναι καπως μεχ οσο αφορα το art... Μα δεν ειπα για σαπιλα. Για μαυριλα και αρρωστιλα ειπα. Σαπιλα τα SMT πραγματι δεν ειχαν ποτε κατι που ειναι πραγματικα απιστευτο καθως εχουν απο τις ποιο βαριες ατμοσφαιρες που εχω γνωρισει ποτε. Το 4 ειναι μαλλον το πρωτο SMT που βλεπεις καποια σαπιλα μεσα. Για το art προσωπικα ειμαι διχασμενος. Ειναι στιγμες που μου αρεσει απιστευτα πολυ ενω ειναι αλλα σημεια που θα το ηθελα να παρουσιαζεται διαφορετικα. Anyway το Urotsukidoji ειναι οτι ποιο κοντινο εχω δει σε SMT σε ανιμε. Κολυμπανε στα ιδια νερα απλα σε αντιπερες οχθες.
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Urotsukidoji Μα δεν ειπα για σαπιλα. Για μαυριλα και αρρωστιλα ειπα. Σαπιλα τα SMT πραγματι δεν ειχαν ποτε κατι που ειναι πραγματικα απιστευτο καθως εχουν απο τις ποιο βαριες ατμοσφαιρες που εχω γνωρισει ποτε. Το 4 ειναι μαλλον το πρωτο SMT που βλεπεις καποια σαπιλα μεσα. Για το art προσωπικα ειμαι διχασμενος. Ειναι στιγμες που μου αρεσει απιστευτα πολυ ενω ειναι αλλα σημεια που θα το ηθελα να παρουσιαζεται διαφορετικα. Anyway το Urotsukidoji ειναι οτι ποιο κοντινο εχω δει σε SMT σε ανιμε. Κολυμπανε στα ιδια νερα απλα σε αντιπερες οχθες. Σημασία δεν εχει τι έγραψες αλλα τι διάβασα lol Επίσης Τα Smt εχουν να κάνουν με moral dilemmas, κοσμογονια, διάλυση του κόσμου σου and other 50 euro per hour words. Με λίγα λόγια δεν ασχολείται με blood and gore. . . . Oh fuck it, θα το ξαναδώ. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://www.lifo.gr/team/greekicons/53820 εχω τοσο μεγάλη 'συμπάθεια' στην satsuki που αγνοώ την μύτη...
silmarien Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Όλοι έχουν τα θεματάκια τους με τις περούκες βλέπω. Δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί είπα από τον Δεκέμβριο θα είμαι αισιόδοξος και θα σταματήσω να είμαι super bitchy. Μπράβο στα παιδιά
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα είδα το μήνυμα, got a link; Γιατί πάω για ύπνο τώρα, πού να ψάχνω. :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα