viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Urotsukidoji Ακουω γνωμες... Ολα αυτα τα παλαια παίζουν στην κατηγορία Επίσης, δεν θυμάμαι.
DimAslan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Προτελευταίο επεισόδιο Claymore, καλό ήταν. Δεν ξέρω βέβαια αν δεν τα έβλεπα σερί πώς θα μου φαινόταν. Άει να δούμε το επόμενο. Κανονικά θα είναι τοBasilisk ή το Ninja Scroll...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Η εικονα σου ειναι σπασμενη. Κατα τα αλλα εμενα μου αρεσε αρκετα ακομα και αν εχει αρκετες hentai σκηνες. Το ολο artwork και η προσοχη στη λεπτομερεια ειναι απλα γαματο. Γενικα τα παλια anime εχουν μια αρρωστιλα και μαυριλα που τα νεα απλα αδυνατουν να πιασουν. Επισης ειναι οτι ποιο κοντινο εχω δει σε anime που να μπαινει στα νερα του Shin Megami Tensei. Ουτε το ιδιο το Shin megami tensei anime δεν επιασε αυτα τα επιπεδα. Υποψην οτι ειδα μονο τα πρωτα τρια OVA και ξερω οτι υπαρχουν αρκετα ακομα αλλα νομιζω οτι δεν πιανουν την "ποιοτητα" του πρωτου αν και η αρρωστια στα επομενα ξεφευγει πολυ.
DimAslan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιά μιλάμε ακριβώς;;; Δώστε άρρωστα στον λαό...
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 μιας και γουσταραν καποιοι το κομματι απο το tokyo ghoul
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Συγκρίνεις την metal με την jrock? Out, get out.jpg
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Χλωρίνη Ε, μέτραγα τα κεφάλαια που θα άντεχε ακόμα ο μούσιας, ήταν σίγουρο ότι θα πεθάνει. Και από το επόμενο να μαντέψω επιστρέφει ο Ichigo...
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Συγκρίνεις την metal με την jrock? Out, get out.jpg ειναι λιγο ψοφιο το original, ενα μικρο ρεκτιφιε δεν ειναι κακο
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ειναι λιγο ψοφιο το original, ενα μικρο ρεκτιφιε δεν ειναι κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα