DimAslan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παίδες κάντε ένα καλό, λόγω ηλικίας, έλλειψης χρόνου και έλλειψης χρόνου, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα, προτείνετε καμμία καλή σειρούλα αξιόλογη, βλέπω Naruto και έχω δει τα βασικά, Evangelion, Ergo Proxy, Lain, Elfen Lied, Witchblade, Berserk, Bleach, Shigurui (amazing) και ίσως κανένα ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα. Εννοείται μόνο δράσης. Βέβαια πχ το Infinite Stratos για δράσης το ξεκίνησα αλλά μου βγήκε harem no jutsu, αλλά δεν με πολυπείραξε... Ελπίζω να καταλαβαίνετε και να προτείνετε. Ευχαριστώ.
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παίδες κάντε ένα καλό, λόγω ηλικίας, έλλειψης χρόνου και έλλειψης χρόνου, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα, προτείνετε καμμία καλή σειρούλα αξιόλογη, βλέπω Naruto και έχω δει τα βασικά, Evangelion, Ergo Proxy, Lain, Elfen Lied, Witchblade, Berserk, Bleach, Shigurui (amazing) και ίσως κανένα ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα. Εννοείται μόνο δράσης. Βέβαια πχ το Infinite Stratos για δράσης το ξεκίνησα αλλά μου βγήκε harem no jutsu, αλλά δεν με πολυπείραξε... Ελπίζω να καταλαβαίνετε και να προτείνετε. Ευχαριστώ. claymore, basilisk, ninja scroll και για πιο χαβαλε kenichi the mightiest disciple αμα πετυχεις τιποτα παρομοιο με το shigurui, βαλε μια φωνη
omghi2u Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παίδες κάντε ένα καλό, λόγω ηλικίας, έλλειψης χρόνου και έλλειψης χρόνου, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα, προτείνετε καμμία καλή σειρούλα αξιόλογη, βλέπω Naruto και έχω δει τα βασικά, Evangelion, Ergo Proxy, Lain, Elfen Lied, Witchblade, Berserk, Bleach, Shigurui (amazing) και ίσως κανένα ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα. Εννοείται μόνο δράσης. Βέβαια πχ το Infinite Stratos για δράσης το ξεκίνησα αλλά μου βγήκε harem no jutsu, αλλά δεν με πολυπείραξε... Ελπίζω να καταλαβαίνετε και να προτείνετε. Ευχαριστώ. ριξε μια ματια σε αυτα : Ao no exorcist , blade of the immortal , darker than black , deadman wonderland, Ga-rei: Zero , Getbackers, gungrave, hakuouki (edo period , shinsegumi etc), Highschool of the dead (zombies , boobs, zombies , more boobs) , trinity blood , zetsuen no tempest, noragami, samurai champloo, kekkaishi, mirai nikki, nabari no ou, magi , seirei no moribito, shiki, tenjou tenge(μαπα φαπα ξαπλα ξυλο και λιγο ξυλο ακομα), texhnolyze , Trigun , black lagoon τσεκαρε τα σε κανα mal , anidb να δεις καμια περιληψη και οτι σε καλυπτει ξεκινα να το βλεπεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Shigurui (amazing) Το manga το έχεις διαβάσει;
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ριξε μια ματια σε αυτα : Ao no exorcist , blade of the immortal , darker than black , deadman wonderland, Ga-rei: Zero , Getbackers, gungrave, hakuouki (edo period , shinsegumi etc), Highschool of the dead (zombies , boobs, zombies , more boobs) , trinity blood , zetsuen no tempest, noragami, samurai champloo, kekkaishi, mirai nikki, nabari no ou, magi , seirei no moribito, shiki, tenjou tenge(μαπα φαπα ξαπλα ξυλο και λιγο ξυλο ακομα), texhnolyze , Trigun , black lagoon τσεκαρε τα σε κανα mal , anidb να δεις καμια περιληψη και οτι σε καλυπτει ξεκινα να το βλεπεις. ναι μωρη αρρωστια, επιτελους ενας ανθρωπος που με νιωθει. επισης απο τα βασικα που δεν ειδα να αναφερεται σε καποιο ποστ, code geass. Ειναι απαραιτητο. υγ black lagoon πρεπει να κατσω να δω αλλα ολο το ξεχναω
omghi2u Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 δεν αναφερω κατι αν δεν το εχω δει. εδω και κανα χρονο τα εχω stand by και παντα κατι γινεται και τα προσπερναω. αυτο ειναι καλο βεβαια , γιατι με οποια anime μου εχει συμβει κατι παρομοιο τελικα τα λατρεψα οταν τα ειδα. Το manga το έχεις διαβάσει; Nope μονο τα μεγαλα shonen διαβαζα απο manga γιατι με καρκινιαζαν τα fillers + claymore (τελος :'( ) , berserk και gantz. oh also Gantz για τα anime τσεκαρε το!
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 χανεις μονο αυτο σου λεω χανεις που δεν εχεις δει ακομα το code geass. φαντασου το death note αλλα με παρα πολυ δραση.
kamasoutra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 που λέμε έχω δεί guilty crown,clannad,clannad after story,highschool of the dead,tokyo ghoul και angel beats+έχω αφήσει κάπου στην μέση το darker than black και είχα τελειώσει το death note αλλά το σταμάτησα κάπου στην μέση και αυτό με μερικά spoilers στα τελευταία επεισόδια και μου είπε φίλος τι έγινε.τώρα βλέπω το steins gate και στην συνέχεια λέω να δώ το durarara,akame ga kill,sao,haruhi suzumiya,anohana,another και πολλά ακόμα που τώρα ξέχασα ενώ τα έχω στην λίστα.
DimAslan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το manga το έχεις διαβάσει; Όχι, αλλά αφού συνήθως τα manga είναι καλύτερα από τα Anime (βλέπε Berserk) φαντάζομαι... Ευχαριστώ παίδες. Τώρα που το θυμήθηκα, είχα περάσει ένα βράδι από πειραιά και μπήκα τυχαία στα Public και είχε σε μια τηλεόραση 4Κ και έπαιζε ένα demo disk της Panasonic και έδειχνε αυτό... Νταξ... δε σας λέω... και ήταν και σε 50+ ίντσες... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, αλλά αφού συνήθως τα manga είναι καλύτερα από τα Anime (βλέπε Berserk) φαντάζομαι... Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε το Shigurui, απλά ήθελα να δω πώς τέλειωνε...
DimAslan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε το Shigurui, απλά ήθελα να δω πώς τέλειωνε... To Anime σε απογοήτευσε; Εμένα με απογοήτευσε το ότι τελείωσε καθώς και το ότι μου φάνηκε ότι δεν τελείωσε κανονικά. Αλλά η εμπειρία ήταν τρομερή.
Eru Iluvatar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ είμαστε: [link] http://en.wikipedia.org/wiki/Attack_on_Titan#Reception [/link]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 To Anime σε απογοήτευσε; Εμένα με απογοήτευσε το ότι τελείωσε καθώς και το ότι μου φάνηκε ότι δεν τελείωσε κανονικά. Αλλά η εμπειρία ήταν τρομερή. Sorry, το manga με απογοήτευσε. Μιας και πάει κανονικά μέχρι το τέλος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Χλωρίνη Λίγο "τι έγινε παιδιά;" στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα