Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν κανα χρονο ειχε πει ο οντα οτι βρισκετε στα μισα της ιστοριας που εχει στο μυαλο του, αν θυμαμαι καλα τουλαχιστον ^^

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγώ είμαι σταθερός με το One Piece. Ένα επεισόδιο μέρα παρα μέρα και τώρα είμαι στο 449. Δεν είμαι πολυενθουσιασμένος με την όλη κατεύθυνση της ιστορίας, την οποία βλέπω να ξεφεύγει όλο και περισσότερο, με χαρακτήρες ολοένα και πιό εξωφρενικούς (Drag Queens FTW?).

Παράλληλα τελείωσα τον πρώτο (και μόνο για την ώρα) κύκλο του Attack on Titan. Το βρήκα αρκετά πολιτικοποιημένο, με περισσότερη έμφαση στους διαλόγους παρά το action. Θέλω να δώ τη συνέχεια, αλλά μου φάνηκε κάπως meh μέχρι τώρα...

Τώρα ξεκίνησα το No Game No Life, είδα 2 επεισόδια. Πιστεύω απευθύνεται σε male teenagers κάτω των 17. Θα την δώ τη season, αλλά είναι κάπως ότι ναναι.

Το Naruto σκεφτόμουν να ξεκινήσω, δεν έχω ιδέα για την σειρά.

Δημοσ.

Eγώ είμαι σταθερός με το One Piece. Ένα επεισόδιο μέρα παρα μέρα και τώρα είμαι στο 449. Δεν είμαι πολυενθουσιασμένος με την όλη κατεύθυνση της ιστορίας, την οποία βλέπω να ξεφεύγει όλο και περισσότερο, με χαρακτήρες ολοένα και πιό εξωφρενικούς (Drag Queens FTW?).

Παράλληλα τελείωσα τον πρώτο (και μόνο για την ώρα) κύκλο του Attack on Titan. Το βρήκα αρκετά πολιτικοποιημένο, με περισσότερη έμφαση στους διαλόγους παρά το action. Θέλω να δώ τη συνέχεια, αλλά μου φάνηκε κάπως meh μέχρι τώρα...

Τώρα ξεκίνησα το No Game No Life, είδα 2 επεισόδια. Πιστεύω απευθύνεται σε male teenagers κάτω των 17. Θα την δώ τη season, αλλά είναι κάπως ότι ναναι.

Το Naruto σκεφτόμουν να ξεκινήσω, δεν έχω ιδέα για την σειρά.

Μην ξεκινήσεις Naruto χωρις να μαθεις (και να αποφυγεις) τα filler. Εκτος απο ενα συγκεκριμενο filler arc (λεγομενο Chikara το οποιο ειναι πραγματικα εξαιρετικο και ποιοτικο) ολα τα υπολοιπα ειναι για μπουνιες αφου ειναι μονο για αρμεγμα. Εχε υποψην οτι η ιστορια του Naruto γινεται ολο και καλυτερη οσο παει αν και υπαρχει σημειο που ξεφευγει αρκετα και προς το τελος σιγουρα πεταμε ολα οσα εχουμε μαθει καθως μπαινουν αλλα επιπεδα στο παιχνιδι αλλα προσωπικα θεωρω οτι ειναι το καλυτερο long time Shounen που μπορει να δει καποιος σημερα.

Κατα τα αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για το hunter X hunter αλλα δεν εχω κανει καμια κινηση να το ξεκινησω ακομα. Ειναι ομως ακομα running ενω το Naruto συντομα τελειωνει.  

• Like 2
Δημοσ.

ρε συ θα ποσταρα ακριβως το ιδιο πραμα.  ειναι σοβαροι οι ανθρωποι; δεν υπαρχει ο LEVI?????????????

για περισσοτερες λεπτομεριες

http://en.rocketnews24.com/2014/11/20/live-action-attack-on-titan-posters-show-new-characters-and-weapons-plus-one-huge-absence/

great casting για kubal & souda. επισης, καλος ειναι και ο Shikishima    

Δημοσ.

ρε παιδια βλεπεις κανεις εδω το log horizon 2; ειναι ιδεα μου ή ειναι πιο αργό και βαρετό κι από τον θανατο; 

Δημοσ.

Ενα απο τα guilty pleasures μου μαζι με το selector (please dont judge).  Η φετινη σεζον ειναι μουφα. Το μονο σημειο που ειχε φαση ηταν τα raid bosses. Μια μαχη ολη κ ολη. Μετα εγιναν τα αρκουδακια της αγαπης και ολη την ωρα λενε για φιλιες και αγαπες μεταξυ people of the land - adventurers.

• Like 1
Δημοσ.

ελα μου ντε. περιμενα κι εγω πως και πως την δευτερη σεζον μετα την πρωτη που ηταν τουμπανη και εχω μεινει με τον ενθουσιασμο στο χερι. ακομα και το sword art online 2 εχει περισσοτερο ενδιαφερον το οποιο επισης ειναι μουφα σε σχεση με το πρωτο αλλα τουλαχιστον δεν βαραω ενεσεις βαρεμαρας καθε φορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...