evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 καλο ειναι οντως καταφερα να κολλησω και τον δικο μου. attack on titan chapter 63 μονο εμενα μου φανηκε οτι υπαρχουν κενα στο κεφαλαιο; ποτε μαθαμε οτι οι reiss μπορουν να αλλαζουν τις αναμνησεις των ανθρωπων; ειναι κι αυτοι τιτανες; τι σκατα συμβαινει δεν καταλαβαινω τπτ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι τι παει να γινει crossover spiderman x attack on titan http://en.rocketnews24.com/2014/11/12/check-out-this-spidermanattack-on-titan-fan-art-plus-updates-on-the-real-marvel-x-aot-crossover/ νομιζω θα πονεσουμε Πιο πολύ θα κόλλαγε ο Deadpool που δείχνει πιο κάτω. Δεν έχει και θέμα να γίνει κομματάκια.
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 καλο ειναι οντως καταφερα να κολλησω και τον δικο μου. attack on titan chapter 63 μονο εμενα μου φανηκε οτι υπαρχουν κενα στο κεφαλαιο; ποτε μαθαμε οτι οι reiss μπορουν να αλλαζουν τις αναμνησεις των ανθρωπων; ειναι κι αυτοι τιτανες; τι σκατα συμβαινει δεν καταλαβαινω τπτ Υπήρχαν ενδείξεις ότι η Frieda μπορούσε να παίζει με την μνήμη. όταν ο Eren είχε ένα άκυρο flashback σε κάποιο παλιότερο chapter όπου την είδε. Αλλά αυτό επιβεβαιώθηκε σε αυτό το chapter
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Υπήρχαν ενδείξεις ότι η Frieda μπορούσε να παίζει με την μνήμη. όταν ο Eren είχε ένα άκυρο flashback σε κάποιο παλιότερο chapter όπου την είδε. Αλλά αυτό επιβεβαιώθηκε σε αυτό το chapter σε ποιο ρε συ; ετσι οπως βγαινουν μια φορα το μηνα ξεχναω τι εχω διαβασει καθε φορα.
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/53/19και http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/54/3εμφανίζεται αυτή η frieda και στο chapter 54 συγκεκριμένα κάνει την Historia να την ξεχάσει
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μια ησυχία που έπεσε στο thread μετα το τέλος του ναρουτο... 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μια ησυχία που έπεσε στο thread μετα το τέλος του ναρουτο... Έλα ντε, ξέχασα να κοιτάξω το mangapanda για την Χλωρίνη. Zero Division > Ichigo χαλαρά. Κρίμα όμως που επειδή είναι ο πρωταγωνιστής, χάνουν. 1
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσε το Ναρουτο ? ακομα να σου δωσουν το λαπτοπ; =] 1
silmarien Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ακομα να σου δωσουν το λαπτοπ; =] Υποψιαζομαι οτι επεσα θυμα απατης και πηγε ακλαυτο.
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Υποψιαζομαι οτι επεσα θυμα απατης και πηγε ακλαυτο. τρολλαρεις;
silmarien Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 τρολλαρεις; Ελπίζω. Τα κινεζικα ταχυδρομεια φταινε για ολα.
evabb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μια ησυχία που έπεσε στο thread μετα το τέλος του ναρουτο... εμεις φταιμε ρε που τα λεμε σε πμ για να μην σας ενοχλουμε. αντε μην ποσταρω τα παντα ολα χωρις σποιλερς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα