Tenshi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 καινουργια σειρα εντελως λενε παντως δεν θα ελεγα οτι ειναι 100% confirmed το σχεδιο naruhina ακομα κραταω μια πισινη γτ δεν μας του εδειξε μαζι ενω το sasusaku ειναι πιο σιγουρο, μαυρομαλλικο παιδακι και ο μπαμπας λειπει. Whiskers...whiskers everywhere! 1
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ναι αλλα δεν τους εδειξε μαζι μαζι. whiskers? http://en.wikipedia.org/wiki/Whisker_%28metallurgy%29
Tenshi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Whiskers as facial marks @Boruto (Bolt) & Himawari
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 δλδ τι; θα μας πηξουν στο φιλερ; ή θα ειναι καινουργια ιστορια μετα το τελος του μανγκα; http://www.latintimes.com/naruto-manga-sequel-arrives-spring-2015-what-comes-after-shippuden-report-273888 καινουργια σειρα εντελως λενε παντως δεν θα ελεγα οτι ειναι 100% confirmed το σχεδιο naruhina ακομα κραταω μια πισινη γτ δεν μας του εδειξε μαζι ενω το sasusaku ειναι πιο σιγουρο, μαυρομαλλικο παιδακι και ο μπαμπας λειπει. Ναι, είπαμε ότι θα έχει mini-series το 2015 που θα είναι spin-offs. Θα ξεκινήσει με Kakashi, μετά θα πάει στα παιδιά ή κάτι τέτοιο. Eπίσης σε site με τα πιο πρόσφατα (Hanabi / Hinata) sketches της ταινίας, είχε και "The website for the film also announced that pre-orders for a CD containing Hinata Hyūga's character song for the film titled, "Fuyu no Owari ni" (At the End of Winter) have begun. The CD will cost 1,080 yen (about US$9), and is available to pre-order through LAWSON's Loppi service or HMV. Voice actress and singer Nana Mizuki will perform the song as her character. The single will be released in Japan on December 17" Καλό αυτό, μιας και δεν έχουμε ακούσει την VA της Hinata να τραγουδάει σαν Hinata.
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσα το Hunter X Hunter (2011) Overrated τελικα αλλα πολυ καλο. 7.5/10 Εντυπωσεις με MEGA spoilers + Wall of Text Γενικα νομιζω υπαρχει πολυ hype γιαυτο το anime, και με ευχη φιλου οτι θα μου αρεσει, εκατσα και το ειδα. Μου αρεσε που καθε επεισόδιο δειχνει και κατι ουσιαστικό, δλδ ελαχιστα fillers θα έλεγα, δεν μου κουρασε σχεδον κανενα επεισόδιο (εξαιρεσεις τα 2 recap, και η αρχη του Ants Arc), πραγμα σπανιο νομίζω. Περίμενα την πρωτη αποκορυφωση να ειναι η μαχη του Hisoka με τον Chrollo, η οποια δεν εγινε ποτε και με ψιλοξενερωσε.. Μετα στο Greed Island, αν θυμαμαι καλα, δεν ειχα βρει το λογο που χρειάστηκε ο Gon να χάσει το χέρι, ειπα απλα ΓΙΑΤΙ να το χάσει?? "Φυσικα και στην συνέχεια θα γινει full recover, οπως και στο τελος" -.- Πολυ μαρεσε το match που ειχαν με την μπαλα! Φτανουμε στο Ant Arc και με ψιλοκουραζουν τα πρωτα επεισόδια μεχρι να καταλαβω τι παίζει και τι θα "παιχτεί". Δεν καταλαβα ποτε επιης, γιατι επρεπε να παισει ηλιακη βροχη μεσα στο παλατι, ακρως επικίνδυνο δλδ για ολους, wtf απλα?! Ακομα περιμενω την γαμημενη αποκορύφωση της σειρας.. Και ηρθε επιτέλους!! Ωπα λεω εδω είμαστε, επεισόδιο 131 This is what am talking about, επικουρα ολο το σκηνικο! Λεω θα γινει η καλύτερη μαχη που εχω δει ποτε εναντιον του OP King!! Μεχρι που...δεν εγινε ποτε κατι τετοιο, και ξανατρωω ξενερα.. Τελειωνει ικανοποιητικα ας πουμε το Arc αυτο.. Ενδιαφέρον το debating και αυτα, μεχρι που συνειδητόποιησα οτι θα ερθει η στιγμη που περιμένεις απο την αρχη του anime, κσι λεω επιτέλους ολο το anime ειναι γυρισμένο πανω στην πρώτη στιγμή που θα συναντηθουν με τον πατέρα του οποτε θα ειναι καπως μοναδικό feeling. Buttt noo, not even close.. Seriously? Και κλεινει η σειρα Οκ θα ελεγα με αρκετα plot holes.. Πολυ καλο anime λοιπον, αλλα μαλλον οχι τοσο για τα γούστα μου που είναι epic σκηνικα, ξύλο βασικα οτι εχει το Attack on Titan που ειμαι ακομα στο 12ο επεισόδιο και του εχω βαλει 9.5/10 Οποιος θελει και δεν βαριέται, θα ηθελα να ακουσω και μια αλλη γνώμη για το Hunter X Hunter μιας και ισως μερικα πράγματα να μου διευφυγαν.. Τι εννοείς γιατί να χάσει το χέρι του? Έφαγε το το hatsu you genthru χωρίς να χρησιμοποίηση gyo στα χερια του, συγκέντρωσε το 70% τις αύρας του δεξί του πόδι του για να μπορέσει να του δώσει μια δυνατή κλοτσιά στο σαγόνι και το αλλο 30% στο δεξί του χέρι για να μην καταστραφεί απο το little flower, αυτό άφησε τελείως ακάλυπτο το αριστερό του χέρι. Εξηγείται στο ίδιο το επεισόδιο τι έγινε. Το dragon dive έγινε για να προκληθεί χάος στο παλάτι και να μπορέσουν να απομακρύνουν τους royal guard από τον βασιλιά. (παισει ηλιακη βροχη? really?) Όσο για την epic μάχη που λες ότι ποτέ δεν είδες, το επεισόδιο 126 σου λέει κάτι? έχω δει αρκετά anime αυτό το επεισόδιο είχε την καλύτερη μάχη που έχω δει ποτέ, ο ορισμός τι τελειότητας. Στο ep 131 γιατί περίμενες μάχη με τον βασιλιά? Ο στόχος του gon εξαρχής ήταν να επαναφέρει τον kite όταν έμαθε ότι αυτό δεν γίνετε το μόνο πράγμα που ήθελε να κάνει είναι να διαλύσει την pitou δεν του καιγότανε καρφί για τον βασιλιά. Αν θες cliche shounen τότε το Hunter x Hunter δεν είναι για σένα dude. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Να δούμε στο τέλος ποιοι θα είναι οι βασικοί του mini-series. Γιατί στην αρχή θα είναι με Kakashi, αλλά το έχουν πει ότι μετά θα είναι τα παιδιά του Naruto. Βασικά θα είναι σε "κομμάτια" αν δεν κάνω λάθος. 1
vag10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 δεν έχω ιδέα το μόνο που έχω διαβάσει είναι ότι θα 'ναι από τον βοηθό του kishimoto, όχι από τον ίδιο
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 το εχει δει κανεις για να πει γνωμη; T.HANKS
Monkey D. Luffy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 το εχει δει κανεις για να πει γνωμη; T.HANKS Appleseed είναι. Καλά γραφικά, καλή ιστορία με τα απαιραίτητα μυνήματα, δράση, πιστολίδι. Βέβαια κάτι με χάλαγε όσο το έβλεπα, ίσως ήταν η επανάληψη του θέματος του Appleseed για πολλοστή φορά. Το ίδιο δεν είχε συμβεί με το Ghost in the Shell. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου άρεσε το Witchblade απλά ΓΑΜΑΤΟ στόρυ ενδιαφέρουσα πλοκή μιας μητέρας που ήταν η μόνη διασωθέν μαζί με την κόρη της που ξαφνικά έχει αποκτήσει μια δύναμη το Witchblade που την χρησιμοποιεί για να προστατεύσει την κόρη της. Το τέλος όμως είναι θλιβερό. Το Opening είναι Γαμάτο τραγουδάκι και το το τελευταίο επεισόδιο έχεθι αξίσου γαμάτο Ending. Συν ότι προσφέρει έμπνευση για sexy cosplay.
christos_0b Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 το εχει δει κανεις για να πει γνωμη; T.HANKS Κλασικα αναμασημενο Remake ,αν δεν εχεις δει τα προηγουμενα θα ψαχνεσαι με το στορυ , αν τα εχεις δει το ξερεις ηδη , για να περασει η ωρα , ναν το δεις σε καλη ποιοτητα αξιζει , ειναι και απο τις λιγες σειρες οπου το αγγλικο dub μ'αρεσει ποιο πολυ απο τα τζαπωνια.
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι τι παει να γινει crossover spiderman x attack on titan http://en.rocketnews24.com/2014/11/12/check-out-this-spidermanattack-on-titan-fan-art-plus-updates-on-the-real-marvel-x-aot-crossover/ νομιζω θα πονεσουμε
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το bahamut αρχίζει και στρώνει σιγα σιγα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα