Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Manga artists pay tribute to naruto http://www.saiyanisland.com/2014/11/manga-artists-pay-tribute-to-naruto/ δεν αντεχω ρε γαμωτο που τελειωσε. ειναι τελος εποχης Όμως έχουμε ακόμα πράγματα να δούμε. Βέβαια θα προτιμούσα περισσότερο NaruHina μέσα στο manga σε 699-700, γιατί πρώτη φορά (?) πρέπει να δούμε και μια ταινία που είναι canon, ενώ κλασσικά ήταν μόνο το manga. Είναι πολλά τα γιεν!
revolver1990 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το ναρούτο τελείωσε,το μπλιτς τελειώνει σουν one piece Όταν φτάσει σε αυτό το σημείο θα είμαστε παππούδες. 3
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Όμως έχουμε ακόμα πράγματα να δούμε. Βέβαια θα προτιμούσα περισσότερο NaruHina μέσα στο manga σε 699-700, γιατί πρώτη φορά (?) πρέπει να δούμε και μια ταινία που είναι canon, ενώ κλασσικά ήταν μόνο το manga. Είναι πολλά τα γιεν! παλι καλα δεν λες που εχουμε να περιμενουμε εστω και αυτο; εχουμε κατι να κρατιομαστε. δεν λεω θα μας μεινει το ανιμε αλλα και παλι δεν ειναι το ιδιο οταν ξερεις οτι εχει τελειωσει. Το ναρούτο τελείωσε,το μπλιτς τελειώνει σουν one piece Όταν φτάσει σε αυτό το σημείο θα είμαστε παππούδες. την αμαρτια μου θα την πω αλλα πλεον το εχω παρατησει το bleach ειναι βαρετο και επαναλαμβανεται συνεχεια. ιν οδερ νιους ειδα το πρωτο επισοδειο του bahamut genesis. ηταν πολυ επικουρα η πρωτη σκηνη και με ψηνει να δω και την συνεχεια αλλα φοβαμαι οτι θα ξεφουσκωσει αποτομα.
revolver1990 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ιν οδερ νιους ειδα το πρωτο επισοδειο του bahamut genesis. ηταν πολυ επικουρα η πρωτη σκηνη και με ψηνει να δω και την συνεχεια αλλα φοβαμαι οτι θα ξεφουσκωσει αποτομα. Πάει σιγά...χτίζει....από το 5ο και μετά ανεβαίνει.
Prospector8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσα το Hunter X Hunter (2011) Overrated τελικα αλλα πολυ καλο. 7.5/10 Εντυπωσεις με MEGA spoilers + Wall of Text Γενικα νομιζω υπαρχει πολυ hype γιαυτο το anime, και με ευχη φιλου οτι θα μου αρεσει, εκατσα και το ειδα. Μου αρεσε που καθε επεισόδιο δειχνει και κατι ουσιαστικό, δλδ ελαχιστα fillers θα έλεγα, δεν μου κουρασε σχεδον κανενα επεισόδιο (εξαιρεσεις τα 2 recap, και η αρχη του Ants Arc), πραγμα σπανιο νομίζω. Περίμενα την πρωτη αποκορυφωση να ειναι η μαχη του Hisoka με τον Chrollo, η οποια δεν εγινε ποτε και με ψιλοξενερωσε.. Μετα στο Greed Island, αν θυμαμαι καλα, δεν ειχα βρει το λογο που χρειάστηκε ο Gon να χάσει το χέρι, ειπα απλα ΓΙΑΤΙ να το χάσει?? "Φυσικα και στην συνέχεια θα γινει full recover, οπως και στο τελος" -.- Πολυ μαρεσε το match που ειχαν με την μπαλα! Φτανουμε στο Ant Arc και με ψιλοκουραζουν τα πρωτα επεισόδια μεχρι να καταλαβω τι παίζει και τι θα "παιχτεί". Δεν καταλαβα ποτε επιης, γιατι επρεπε να παισει ηλιακη βροχη μεσα στο παλατι, ακρως επικίνδυνο δλδ για ολους, wtf απλα?! Ακομα περιμενω την γαμημενη αποκορύφωση της σειρας.. Και ηρθε επιτέλους!! Ωπα λεω εδω είμαστε, επεισόδιο 131 This is what am talking about, επικουρα ολο το σκηνικο! Λεω θα γινει η καλύτερη μαχη που εχω δει ποτε εναντιον του OP King!! Μεχρι που...δεν εγινε ποτε κατι τετοιο, και ξανατρωω ξενερα.. Τελειωνει ικανοποιητικα ας πουμε το Arc αυτο.. Ενδιαφέρον το debating και αυτα, μεχρι που συνειδητόποιησα οτι θα ερθει η στιγμη που περιμένεις απο την αρχη του anime, κσι λεω επιτέλους ολο το anime ειναι γυρισμένο πανω στην πρώτη στιγμή που θα συναντηθουν με τον πατέρα του οποτε θα ειναι καπως μοναδικό feeling. Buttt noo, not even close.. Seriously? Και κλεινει η σειρα Οκ θα ελεγα με αρκετα plot holes.. Πολυ καλο anime λοιπον, αλλα μαλλον οχι τοσο για τα γούστα μου που είναι epic σκηνικα, ξύλο βασικα οτι εχει το Attack on Titan που ειμαι ακομα στο 12ο επεισόδιο και του εχω βαλει 9.5/10 Οποιος θελει και δεν βαριέται, θα ηθελα να ακουσω και μια αλλη γνώμη για το Hunter X Hunter μιας και ισως μερικα πράγματα να μου διευφυγαν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ναρούτο τελείωσε,το μπλιτς τελειώνει σουν one piece Όταν φτάσει σε αυτό το σημείο θα είμαστε παππούδες. Πφφφ, δεν πάει πιο μακριά από το το οποίο καλύτερα να ζήσει ο Miura μπας και φιλοτιμηθεί να το τελειώσει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 2
Prospector8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ποιο να ειναι αραγε το επόμενο για να δω? Βλεπω προτεινουν στο ιντερνετ συχνα τα : Steins;Gate Trigun Shin sekai yori Fate/Zero Psycho-Pass Monster Ποιο απο αυτα θα λεγατε οτι είναι Must watch!?
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσα το Hunter X Hunter (2011) Overrated τελικα αλλα πολυ καλο. 7.5/10 Εντυπωσεις με MEGA spoilers + Wall of Text Γενικα νομιζω υπαρχει πολυ hype γιαυτο το anime, και με ευχη φιλου οτι θα μου αρεσει, εκατσα και το ειδα. Μου αρεσε που καθε επεισόδιο δειχνει και κατι ουσιαστικό, δλδ ελαχιστα fillers θα έλεγα, δεν μου κουρασε σχεδον κανενα επεισόδιο (εξαιρεσεις τα 2 recap, και η αρχη του Ants Arc), πραγμα σπανιο νομίζω. Περίμενα την πρωτη αποκορυφωση να ειναι η μαχη του Hisoka με τον Chrollo, η οποια δεν εγινε ποτε και με ψιλοξενερωσε.. Μετα στο Greed Island, αν θυμαμαι καλα, δεν ειχα βρει το λογο που χρειάστηκε ο Gon να χάσει το χέρι, ειπα απλα ΓΙΑΤΙ να το χάσει?? "Φυσικα και στην συνέχεια θα γινει full recover, οπως και στο τελος" -.- Πολυ μαρεσε το match που ειχαν με την μπαλα! Φτανουμε στο Ant Arc και με ψιλοκουραζουν τα πρωτα επεισόδια μεχρι να καταλαβω τι παίζει και τι θα "παιχτεί". Δεν καταλαβα ποτε επιης, γιατι επρεπε να παισει ηλιακη βροχη μεσα στο παλατι, ακρως επικίνδυνο δλδ για ολους, wtf απλα?! Ακομα περιμενω την γαμημενη αποκορύφωση της σειρας.. Και ηρθε επιτέλους!! Ωπα λεω εδω είμαστε, επεισόδιο 131 This is what am talking about, επικουρα ολο το σκηνικο! Λεω θα γινει η καλύτερη μαχη που εχω δει ποτε εναντιον του OP King!! Μεχρι που...δεν εγινε ποτε κατι τετοιο, και ξανατρωω ξενερα.. Τελειωνει ικανοποιητικα ας πουμε το Arc αυτο.. Ενδιαφέρον το debating και αυτα, μεχρι που συνειδητόποιησα οτι θα ερθει η στιγμη που περιμένεις απο την αρχη του anime, κσι λεω επιτέλους ολο το anime ειναι γυρισμένο πανω στην πρώτη στιγμή που θα συναντηθουν με τον πατέρα του οποτε θα ειναι καπως μοναδικό feeling. Buttt noo, not even close.. Seriously? Και κλεινει η σειρα Οκ θα ελεγα με αρκετα plot holes.. Πολυ καλο anime λοιπον, αλλα μαλλον οχι τοσο για τα γούστα μου που είναι epic σκηνικα, ξύλο βασικα οτι εχει το Attack on Titan που ειμαι ακομα στο 12ο επεισόδιο και του εχω βαλει 9.5/10 Οποιος θελει και δεν βαριέται, θα ηθελα να ακουσω και μια αλλη γνώμη για το Hunter X Hunter μιας και ισως μερικα πράγματα να μου διευφυγαν.. το hunter x hunter ειναι ψυχολογικο/εγκεφαλικο οχι τοσο για την ιδια την δραση
Prospector8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το hunter x hunter ειναι ψυχολογικο/εγκεφαλικο οχι τοσο για την ιδια την δραση Ισχύει. Θα μπορούσε ομως να ειχε αλλα απλα δεν το έκανε
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ποιο να ειναι αραγε το επόμενο για να δω? Βλεπω προτεινουν στο ιντερνετ συχνα τα : Steins;Gate Trigun Shin sekai yori Fate/Zero Psycho-Pass Monster Ποιο απο αυτα θα λεγατε οτι είναι Must watch!? Ανάλογα τι σου αρεσει να βλέπεις; Σουνεν ή σεινεν;
Prospector8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αρκετα με τα σουνεν νομιζω,οποτε σεινεν θα ελεγα οτι ειμαι σε mood
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 @Evabb http://sgcafe.com/2014/11/naruto-anime-will-keep-going-2015-even-manga-ended-hinata-hanabi-hyuga-sisters-side-story-december-4-episode/#ixzz3INuds0U4
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ποιο να ειναι αραγε το επόμενο για να δω? Βλεπω προτεινουν στο ιντερνετ συχνα τα : Steins;Gate Trigun Shin sekai yori Fate/Zero Psycho-Pass Monster Ποιο απο αυτα θα λεγατε οτι είναι Must watch!? Αρκετα με τα σουνεν νομιζω,οποτε σεινεν θα ελεγα οτι ειμαι σε mood shin sekai yori/monster>>Psycho-pass>>trigun>>>fate0>>>>>>>>>>steins gate 1
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 @Evabb http://sgcafe.com/2014/11/naruto-anime-will-keep-going-2015-even-manga-ended-hinata-hanabi-hyuga-sisters-side-story-december-4-episode/#ixzz3INuds0U4 δλδ τι; θα μας πηξουν στο φιλερ; ή θα ειναι καινουργια ιστορια μετα το τελος του μανγκα; http://www.latintimes.com/naruto-manga-sequel-arrives-spring-2015-what-comes-after-shippuden-report-273888 καινουργια σειρα εντελως λενε παντως δεν θα ελεγα οτι ειναι 100% confirmed το σχεδιο naruhina ακομα κραταω μια πισινη γτ δεν μας του εδειξε μαζι ενω το sasusaku ειναι πιο σιγουρο, μαυρομαλλικο παιδακι και ο μπαμπας λειπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα