Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά δεν είναι κάτι τρομερό το σποιλ, αλλά και πάλι αφού δεν θες καλύτερα περίμενε, 12 ώρες ακόμα

• Like 1
Δημοσ.

^^Επιτέλους κάποιος που ανέφερε anime εκτός naruto/bleach ..για το θέο.

Το parasyte είναι καλό για εμένα.Λίγο χειρότερο από ότι το περίμενα αλλα και πάλι καλό.

Το Garo βελτιώνεται σιγά σιγά οπότε το συνεχίζω.

Το Bahamut ήθελα να το κόψω αλλά του έδωσα μια 2η ευκαιρία...μετά το τελευταίο επεισόδιο μάλλον θα το συνεχίσω.

Έχω αρχίσει και το Ookami Shoujo to Kuro Ouji.....έχει την φάση του <3

• Moderators
Δημοσ.

^^Επιτέλους κάποιος που ανέφερε anime εκτός naruto/bleach ..για το θέο.

Αναφέρουμε πολλά anime/manga τις περισσότερες φορές, αλλά δεν θα πω σόρρυ κιόλας που τελειώνει το Naruto. :P

• Like 1
Δημοσ.

ok η τσουναντε τους φτιαχνει χερια κατι ειναι κι αυτο δεν θα μεινουμε με την απορια, ο κακασι γιατι εγινε ο 6ος χοκαγκε; αφου η τσουναντε ακομα ζει; ειναι σε φαση οπως με τον 4ο που εγινε πριν ψοφησει ο 3ος;

η σακουρα ρε μαλακα επιβιωνει τρωγωντας χυλοπιτες. ποσο ζωον ακομα τον θελει. λες να της κατσει ποτε ο παπαρας;

• Moderators
Δημοσ.

ok η τσουναντε τους φτιαχνει χερια κατι ειναι κι αυτο δεν θα μεινουμε με την απορια, ο κακασι γιατι εγινε ο 6ος χοκαγκε; αφου η τσουναντε ακομα ζει; ειναι σε φαση οπως με τον 4ο που εγινε πριν ψοφησει ο 3ος;

η σακουρα ρε μαλακα επιβιωνει τρωγωντας χυλοπιτες. ποσο ζωον ακομα τον θελει. λες να της κατσει ποτε ο παπαρας;

Hashirama cells are good for prostethics it seems. :P

Είχε πει ο Obito νομίζω ότι ήθελε να γίνει ο Kakashi ο 6ος; Δεν θυμάμαι καλά, αλλά το περιμέναμε.

Ε οκ, μπορεί η Tsunade να πήρε σύνταξη. :P

Sasuke να κάνει το head flick που του έκανε ο Itachi. We shall see. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πώς σου φάνηκε το 699; :P

Αυτή η Sakura, Άγια πρέπει να είναι για να του συγχωρεί τόσα του Sasuke τελικά. :P

Αγια? εμένα μια άλλη λέξη μου έρχεται στο μυαλό

• Like 1
Δημοσ.

Hashirama cells are good for prostethics it seems. :P

Είχε πει ο Obito νομίζω ότι ήθελε να γίνει ο Kakashi ο 6ος; Δεν θυμάμαι καλά, αλλά το περιμέναμε.

Ε οκ, μπορεί η Tsunade να πήρε σύνταξη. :P

Sasuke να κάνει το head flick που του έκανε ο Itachi. We shall see. :P

ισχυει η αναφορα στον Ιτατσι. το σποιλερ που εβαλες χθες ειναι και για το κεφαλαιο 700; να ξερω αν μπορω πλεον να το ανοιξω. το 700 δεν επρεπε να βγει καπακια με το 699;

• Moderators
Δημοσ.

Αγια? εμένα μια άλλη λέξη μου έρχεται στο μυαλό

Μαζόχα; :lol: :lol:

ισχυει η αναφορα στον Ιτατσι. το σποιλερ που εβαλες χθες ειναι και για το κεφαλαιο 700; να ξερω αν μπορω πλεον να το ανοιξω. το 700 δεν επρεπε να βγει καπακια με το 699;

Είναι από το 700, μην ανοίξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...