Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εγώ φταίω που έβγαλα την εικόνα για να μην spoiler-ιάσω τον κόσμο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Είναι και 2 chapters, οπότε θα πάρει περισσότερη ώρα, αλλά μάλλον αύριο. Και ποιος περιμένει να δει τι γίνεται τελικά, γιατί ακόμη και με τα spoilers να πουν 100% confirmed, αν δεν δω τον επίλογο, κρατάω μια πισινή.
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω τπτ. εγω θελω να δω πως θα γινουν τα πραματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντως ούτε Χλωρίνη / Ένα Κομμάτι έχουν βγει σήμερα, άρα tomorrow everything.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Spoilers all over the place για Naruto (μέχρι και από το chapter 700) και...part 3: 2015 ?! Και ξέρω, έλεγα να μην δω spoilers, αλλά τα ρίχνουν χύμα εκεί που διαβάζω Open at your own risk: Και βάζουν ακόμα, στο τέλος δεν θα έχουμε κάτι νέο (εκτός της μετάφρασης) να διαβάσουμε από το 700. 1
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 οχι δεν ανοιγω το σποιλερι σου δεν το ανοιγω. υπομονη μια μερα ρε γαμωτο, θα τα καταφερω. 1
vag10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 άμα βγήκαν spoiler απο τώρα παίζει να το έχουμε και το βράδυ αλλά δύσκολο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 οχι δεν ανοιγω το σποιλερι σου δεν το ανοιγω. υπομονη μια μερα ρε γαμωτο, θα τα καταφερω. Τουλάχιστον εσύ θα αντέξεις (?).
silmarien Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Wtf. Τελειωνει και το ναρουτο? Τι θα κανω στη ζωη μου? 1
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ρε σεβαστειτε λιγο την επιθυμια μου να μην σποιλεριασω. timeskip λεει ο αλλος με την μια. Wtf. Τελειωνει και το ναρουτο? Τι θα κανω στη ζωη μου? καλα εσυ τωρα το πηρες χαμπαρι; εχει βουηξει ο τοπος, το 'χουν ολοι τουμπανο κι εσυ κρυφο καμαρι;
silmarien Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 καλα εσυ τωρα το πηρες χαμπαρι; εχει βουηξει ο τοπος, το 'χουν ολοι τουμπανο κι εσυ κρυφο καμαρι; Συγχωρήστε με δεσποινίς. Το μακμπουκ ακομη ψοφιο οποτε ζω κατω απο μια πετρα. Και επανερχομαι στο θεμα μας: αυτοκτονω! Πρωτα το bleach τωρα αυτο??? Τι θα απογινω?? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Συγχωρήστε με δεσποινίς. Το μακμπουκ ακομη ψοφιο οποτε ζω κατω απο μια πετρα. Και επανερχομαι στο θεμα μας: αυτοκτονω! Πρωτα το bleach τωρα αυτο??? Τι θα απογινω?? Θα περιμένεις να τελειώσει το Berserk.
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μόλις έφαγα spoiler σχεδόν τα πάντα από το τέλος του Naruto...δεν άντεξα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα