Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 υποτίθεται ότι είναι sequel, so far 3 chapters που δεν βγάζουν νόημα σε σχέση με το τέλος του 1oυ 1
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τοσο καλα, εγω παντως απογοητευτικα απο το τελος του ανιμε. δεν εβγαζε νοημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 hmmm Naruto, ενδιαφέρουσα last page του σημερινού chapter... 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χλωρίνη Εμ, τι περιμένατε; Να μην σας δώσει στεγνά ο αρχηγός σας; Naruto Γι' αυτό έχει το χέρι σε επιδέσμους στο "The Last" o Naruto. Ωραίο chapter, fight's finally over. Και επόμενη εβδομάδα, 699 με μια έγχρωμη και 700 με full color!
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χλωρίνη Εμ, τι περιμένατε; Να μην σας δώσει στεγνά ο αρχηγός σας; Naruto Γι' αυτό έχει το χέρι σε επιδέσμους στο "The Last" o Naruto. Ωραίο chapter, fight's finally over. Και επόμενη εβδομάδα, 699 με μια έγχρωμη και 700 με full color! Naruto θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ηταν τελειο απιστευτο. εμεινα μαλακας στην τελευταια σελιδα και μετα μου αναψαν οι φωτιες με βαση αυτα που εχουμε δει για την ταινια. αρα καπως θα αποκτησει παλι χερι; και ο σασουκε; το infinite tsukoyomi πως και ποτε θα γινει dispel; ποιος θα τους σωσει; η σακουρα και ο κακασι; δεν εχει μεινει και κανας αλλος να κινειται. πεθαινωωωωωωωωωωωωωωω ΥΓ το πουτανακι παντως επιτελους το παραδεχτηκε οτι ζηλευε τον ναρουτο και οτι ο ναρουτο ειναι πιο δυνατος απο αυτον. ΥΓ 2. το κεφαλαιο 700 θα ειναι λεει 44 σελιδες ολες χρωμα. μου κανει εντυπωση παντως γτ ελεγαν οτι τελειωνει στις 5 νεομβριου Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από evabb
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Naruto θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ηταν τελειο απιστευτο. εμεινα μαλακας στην τελευταια σελιδα και μετα μου αναψαν οι φωτιες με βαση αυτα που εχουμε δει για την ταινια. αρα καπως θα αποκτησει παλι χερι; και ο σασουκε; το infinite tsukoyomi πως και ποτε θα γινει dispel; ποιος θα τους σωσει; η σακουρα και ο κακασι; δεν εχει μεινει και κανας αλλος να κινειται. πεθαινωωωωωωωωωωωωωωω ΥΓ το πουτανακι παντως επιτελους το παραδεχτηκε οτι ζηλευε τον ναρουτο και οτι ο ναρουτο ειναι πιο δυνατος απο αυτον. ΥΓ 2. το κεφαλαιο 700 θα ειναι λεει 44 σελιδες ολες χρωμα. μου κανει εντυπωση παντως γτ ελεγαν οτι τελειωνει στις 5 νεομβριου Ε, όλο και κάπως θα "ξαναπάρουν" χέρι. Dispel γίνεται από του 2 τους, μιας και αυτοί έχουν την δύναμη (σαν τον He-Man ένα πράμα). Αφού είδαμε την Sakura να ξυπνάει και έχει περάσει και μια μέρα αφότου τέλειωσαν την μάχη, η Sakura θα εμφανιστεί να τους heal-άρει στο επόμενο chapter. 699-700 θα είναι μαζί, οπότε next week, 2 chapters and end. 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Naruto - EPIC chapter. Απο τη μια αισθανομαι μια χαρα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειωνει και απο την αλλη τοσα χρονια ηταν αυτα...και τελειωνει τωρα; 1
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 η αληθεια ειναι οτι παιζει να βαλω και τα κλαματα οταν διαβασω την τελευταια σελιδα. τουλαχιστον θα εχουμε το the last να περιμενουμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Naruto αρα καπως θα αποκτησει παλι χερι; και ο σασουκε; http://khattriya.tumblr.com/post/101269893082/pink-this-might-probably-be-the-weirdest-or-the 1
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 btw διαβασα στο σαιτ του εκδοτικου οικου που βγαζει την γαλλικη εκδοση του ναρουτο και ελεγε οτι το κεφαλαιο 700 θα βγει 10 νοεμβρη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 btw διαβασα στο σαιτ του εκδοτικου οικου που βγαζει την γαλλικη εκδοση του ναρουτο και ελεγε οτι το κεφαλαιο 700 θα βγει 10 νοεμβρη Χμμμ... δεν έχω δει κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής το ένα fanclub που κοιτάω και βρίσκει spoilers, κλπ, λέει ότι θα βγει μαζί με το 699. Ίσως 10 Νοέμβρη είναι η official ημερομηνία. Εμείς τα παίρνουμε νωρίς. Btw, για 699-700 δεν θα βάλω spoilers πριν τα διαβάσεις.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 θες να πεις οτι εχεις ηδη spoilers για τα 699 και 700;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 θες να πεις οτι εχεις ηδη spoilers για τα 699 και 700; Όχι όχι, αυτά βγαίνουν μερικές ώρες πριν το ε... "early release" (που δεν θα διαβάσω καν αυτή τη φορά, για το 698, είχα διαβάσει και περίμενα το τελευταίο panel.). Άλλα και όταν βγει και το δω, δεν θα πω τίποτα, μέχρι να δεις κι εσύ. (μην μας "πεθάνεις" μόνο )
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 δεν καθομαι να τα ψαχνω γιατι μου χαλανε την εκπληξη. περιμενω να διαβασω το κεφαλαιο σαν ανθρωπος. κριμα δεν ειναι τελευταιο κεφαλαιο τωρα να το χαλασουμε; παντως ποτε δεν ανοιγω ποτε τα σποιλερ που γραφεις μεχρι να διαβασω το κεφαλαιο, μετα ας κανουμε και διατριβη μεσα στα σποιλερς 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hkiDDkaRThM @Evabb, τι κρατάει η Hinata; Edit: Ξέχασα ότι παίζει να μην έχεις δει όλες τις εικόνες σε σχέση με την ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα