Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω την εντυπωση πως αυτο δεν απανταει στην ερωτηση του Νικ. Ρωταει αν γινεται καποιος να μην φαινεται στο Σιμπιλ Σιστεμ γιατι υπαρχει καποιος που βοηθα κακοποιους να κατεβασουν το χιου τους. Συγκεκριμενα ενας ηταν στην φυλακη και ξαφνικα το χιου του εγινε κανονικο το οποιο δεν ειναι εφικτό . Εκεινος ο τυπος ελεγε οτι τον επισκεφθηκε καποιος στην φυλακη και τον βοηθησε αλλα δεν υπηρχε καποιος επισκεπτης στο συστημα.

Εγω δεν καταλαβα γιατι η βρωμιαρα η Τσουνεμορι μιλαει ακομη στην παλιογρια με τα 1000 προσωπα. Γιατι στηριζει ακομη το Συστημα?

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι , λέω το ότι αυτή γνωρίζει πως κάποιος γίνεται να μην ανιχνευτεί απο την προηγούμενη σεασον (εννοώ απο το τερμινετορ ) ενώ τώρα κάνει σαν να μην ξέρει 

(επίσης εγώ πιστεύω πως αυτή η πτωση στο χιου γίνεται με κάποια πρωτεΐνη ή ίσως ιό )

Δημοσ.

Όχι, έχουν μεγαλώσει με το σύστημα και δεν πιστεύουν ότι το σύστημα μπορεί να κάνει λάθος. Επίσης, η γριά το ειπε ότι κανείς δεν γίνεται να είναι τρελός αν δεν το πει το σύστημα.

Τουτέστιν, το σύστημα είναι η θρησκεία της υποθεσης.

Also, η πιτσιρικα το έχει ψιλιαστει αλλά κάνει την πάπια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο hellsing ultimate την φωνη του alucard την παιζει ο aizen?? omg δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος παντως μοιαζει απιστευτα και εχει αυτη την γαματοσυνη του aizen!θα το δω μονο και μονο γι αυτο...(εγω ειχα δει το original hellsing οταν ημουν γυμνασιο και δεν το ηξερα για το ultimate)

edit: οχι ρε γαμωτο δεν ειναι αυτος... Αλλα μολις εφτασα στο episode 3 και εμφανιστηκε ο enrico maxwell καταλαβα με την μια οτι ειναι αυτος :P παντως ο voice actor του alucard εχει αρκετα καλη φωνη,ταιριαζει με τον χαρακτηρα...

Επεξ/σία από Haris San
  • Moderators
Δημοσ.

Στο hellsing ultimate την φωνη του alucard την παιζει ο aizen?? omg δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος παντως μοιαζει απιστευτα και εχει αυτη την γαματοσυνη του aizen!θα το δω μονο και μονο γι αυτο...(εγω ειχα δει το original hellsing οταν ημουν γυμνασιο και δεν το ηξερα για το ultimate)

edit: οχι ρε γαμωτο δεν ειναι αυτος... Αλλα μολις εφτασα στο episode 3 και εμφανιστηκε ο enrico maxwell καταλαβα με την μια οτι ειναι αυτος :P παντως ο voice actor του alucard εχει αρκετα καλη φωνη,ταιριαζει με τον χαρακτηρα...

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Creator/JojiNakata

Είναι eargasm (συνήθως)villain. ;)

Sometimes he's good, but still badass

• Like 1
Δημοσ.

βλεπω να κολυμπαει uncensored torrent για terra formars?

εχει κατεβασει κανεις για να πει πως ειναι;

Τελικά ειναι uncensored και ειναι μια χαρά...

=]

Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι τελειώνει και το fairy tail σιγά σιγά

λες; επειδη επιτελους ειδαμε τι ειναι το lumen histoire? δεν ξερω εμενα μου φαινεται οτι εχει ψωμι ακομη. εχει ειπωθει τπτ στο νετ περι τελους του;

Δημοσ.

λες; επειδη επιτελους ειδαμε τι ειναι το lumen histoire? δεν ξερω εμενα μου φαινεται οτι εχει ψωμι ακομη. εχει ειπωθει τπτ στο νετ περι τελους του;

δεν έχω διαβάσει κάτι.  Αλλά νομίζω ότι ένα κεφάλαιο μπορούν να φτιάξουν ακόμα (μεγαλούτσικο βέβαια) με zeref. Να πάρουν δλδ το E.N.D και να τον κυνηγήσουν μαζί με δράκους, laxus, gildarts κλπ. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο 

Δημοσ.

δεν έχω διαβάσει κάτι.  Αλλά νομίζω ότι ένα κεφάλαιο μπορούν να φτιάξουν ακόμα (μεγαλούτσικο βέβαια) με zeref. Να πάρουν δλδ το E.N.D και να τον κυνηγήσουν μαζί με δράκους, laxus, gildarts κλπ. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο 

Νομιζω οτι το fairy tail θα τραβηξει πολυ ακομα, ο Zeref ειναι θεωρητικά ο μεγαλος κακος της ιστοριας και μεχρι τωρα δεν εχει κουνήσει το δαχτυλακι του. Επισης δεν ξερουμε καν γιατι θελει ντε και καλα να τον τελειώσει ο Νατσου (ακούγεται καπως αυτο :-D ). Με τρωει χοντρα η περιεργεια ως προς αυτη την λεπτομέρεια. Ασε που δεν τα εχουν φτιαξει ακομα ο Νατσου με την Λουσι ! Επισης τι θα γινει απο δω και περα που καταστραφηκε το κλειδι του Υδροχοου; Πολλα αναπαντητα ερωτηματα και ο Γκρευ μολις πηρε power up. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...