Zaknafein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το original HxH anime δεν ξέρω πόσο πιστό ήτανε στο manga αλλά για shounen καλό ήταν. Το reboot δεν το έχω δει. Λοιπόν επειδή Initial D και GitS:Arise μας τελείωσαν, πως σας φαίνεται η παρακάτω λίστα; Aldnoah.Zero Knights of Sidonia Ars Nova Psycho Pass Steins;Gate Παίχτηκε τπτ άλλο την τελευταία 4ετία που πρέπει να τσεκάρω, για να το προσθέσω στη λίστα; (mecha/scifi κυρίως και action/drama/seinen)
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 hiatus ενοεις; ναι παλι, αντε να δουμε την συνεχεια, το εχει αφησει στο καλυτερο σημειο ρε γμτ Θα θελα να μουν αισιόδοξος αλλά ο Togashi δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια 1
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το original HxH anime δεν ξέρω πόσο πιστό ήτανε στο manga αλλά για shounen καλό ήταν. Το reboot δεν το έχω δει. Λοιπόν επειδή Initial D και GitS:Arise μας τελείωσαν, πως σας φαίνεται η παρακάτω λίστα; Aldnoah.Zero Knights of Sidonia Ars Nova Psycho Pass Steins;Gate Παίχτηκε τπτ άλλο την τελευταία 4ετία που πρέπει να τσεκάρω, για να το προσθέσω στη λίστα; (mecha/scifi κυρίως και action/drama/seinen) απο ολη την τετραετια μονο αυτα σου ειπαν? LEL TOPLEL 1
Zaknafein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σιγά μην ζήτησα και γνωμάτευση ειδικού, απλά είναι τα πρώτα που βρήκα
Pankar95 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ars Nova είναι άλλο όνομα για το Arpeggio of Blue Steel;
silmarien Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 5 μέρες χωρίς anime. Ο υπολογιστης στο σερβις. Πεθαίνω. 1
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 5 μέρες χωρίς anime. Ο υπολογιστης στο σερβις. Πεθαίνω. γιαλαντζι insomniak εισαι... =] 1
silmarien Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 γιαλαντζι insomniak εισαι... =] μονο πτυχιακή μενει για πτυχίο πληροφορικής χοχοχο /κατάθλιψη 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται το παλιό, γιατί το Ultimate έχει την ιστορία του manga (canon), ενώ το παλιό anime είχε φύγει εκτός. Είχε πάντως την ωραία σκηνή στο τρένο. 3
viper2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Διάβασα το blame και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα